Vetbevriezing – Cryolipolyse behandeling

Hier vindt u ons

Hoe kom ik van mijn arm vet af?

Hoe kom ik van mijn arm vet af?

Irriteer je je aan jouw arm vet en wil je er zo snel mogelijk van af? De beste en meest veilige oplossing voor arm vet is vet bevriezen. Het is een grote irritatie bij veel mensen. Gelukkig hoeft het geen irritatie meer te zijn dankzij cryolipolyse. Arm vet kan namelijk super makkelijk verwijderd worden met onze hoogwaardige apparatuur.

20-30% gegarandeerd minder arm vet

Cryolipolyse is een operatie vrije manier om van je arm vet af te komen. De wetenschap erachter is ontstaan in Boston op de Harvard Medical School. Ze kwamen erachter dat vetcellen verminderen door bevriezing. Daarna is jarenlang onderzoek gedaan. De uiteindelijke conclusie is dat vetcellen na bevriezing afsterven en door het lichaam zelf worden afgebroken. De vetcellen verlieten het lichaam op een natuurlijke wijze. Dit kan dus ook met je arm vet!

Kom snel langs voor een intakegesprek en boek je eerste behandeling.

Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics

Zeg vaarwel tegen arm vet

Zeg vaarwel tegen arm vet
Bij RB Clinics kun je snel, makkelijk en veilig je arm vet verwijderen. Onze cryolipolyse behandelingen hebben een FDA-goedkeuring en zijn veilig. Er komt daarnaast geen operatie of hersteltijd bij kijken. Het is een veilige manier om van hardnekkige vetten af te komen. Als de vetcellen eenmaal je lichaam zijn afgevoerd, komen ze niet meer terug. Cryolipolyse zorgt dus voor een zichtbaar en blijvend resultaat. De hoeveelheid vetcellen worden na elke behandeling verminderd. Na slechts een behandeling vindt er vetreductie plaats van 20-30%.
N

#1 Vet verlies zonder operatie

N

Cryolipolyse van 7 zones

N

Vet bevriezen in Amsterdam (Cryolipolyse)

RB Clinics reviews

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 84 beoordelingen
js_loader

Peggy Meijer
1 review

review

Het eerste resultaat was al verbluffend. Ik merkte het na een aantal weken al aan mijn broeken. Echt super geweldig. Vandaag de 2e behandeling. Wederom een hartelijk en gastvrij ontvangst. Je wordt direct op je gemak gesteld. Ik vind deze clinic echt een aanrader.

Lisanne Koning
3 reviews

review

Voor de behandeling werd alles enorm rustig en professioneel uitgelegd. de behandeling was erg comfortabel en de kliniek heeft een mooie en clean uitstraling! zeker aan te raden

Amanda S
5 reviews

review

Super vriendelijk en professioneel personeel. Alles hygiënisch en nieuw. Behandeling ervaren als ontspannend en zie na 4 weken echt resultaat! Net dat beetje wat ik met sporten/gezond eten nooit kon bereiken. Ik kom zeker weer terug voor andere lichaamsdelen!

Gul Erkca
2 reviews

review

Ik ben enorm goed geholpen door rb clinics! Zeer professioneel en hygiënisch. Ook ben ik goed ingelicht over wat er gaat gebeuren en wat precies de bedoeling is van een behandeling. Zeer vakkundig! Je voelt je meteen op jouw gemak bij rb clinics! Wil nergens anders meer en het resultaat mag er zeker wel wezen!

Rianne
5 reviews

review

Vandaag eerste afspraak gehad. Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Personeel communiceert duidelijk over de procedure. Heel nieuwsgierig naar het resultaat. Heb er vertrouwen in!

Charise G
2 reviews

review

Al jaren heb ik mij gestoord aan mijn vetrollen onder de BH. Ik kon binnen 3 dagen al terecht en ben erg fijn geholpen. Ik begin het resultaat nu al te zien na 2 weken. Tijdens de behandelingen kwam ze ook een paar keer checken of alles goed met me ging. Top service. Ben erg tevreden👍🏻

Sandra Buijs
2 reviews

review

De kliniek in Amsterdam is super strak en mooi ingericht. Wat mij opviel is dat je topservice krijgt. Van de manier waarop ze je ontvangen tot de lekkere en gezonde snacks die ik kreeg tijdens de behandeling. Ze weten echt hoe ze jou in de watten moeten leggen. Ik kijk erg uit naar mijn tweede sessie in mei!

Michelle van Oosten
2 reviews

review

Inmiddels bijna twee weken geleden een behandeling gehad voor mijn onderbuik. Roksahr is heel vakkundig en legt alles duidelijk uit. De behandeling was pijnloos. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Mellat Arabaci
2 reviews

review

De intake pakken ze heel goed en fijn op. Super professioneel en rustgevend. Er wordt eerlijk advies gegeven en erg transparant over de kosten. Ben daarna meteen geholpen en de behandeling als erg fijn en inzichtvol ervaren.

Vet bevriezen voordelen

Cryolipolyse behandeling boeken?

Ben je overtuigd om een cryolipolyse behandeling te boeken? Tijdens het intakegesprek krijg je advies op maat van onze expert en een persoonlijk behandelplan. Een behandeling duurt 50 minuten. Nadat de kopstuk(ken) van het lichaam is gehaald, zal het behandelde gebied gemasseerd worden om weer de bloedsomloop te stimuleren en om de gekristalliseerde vetcellen los te maken. Hierna beginnen de vetcellen uit het lichaam te gaan via een natuurlijke weg. Hierbij is het van belang voldoende water te drinken.

Na 3-5 weken begin je resultaat te merken. Na 12 weken zie je het optimale resultaten van 1 behandeling.

Onze klantervaringen
Lees nu onze klantervaringen over de cryolipolyse behandelingen!

Cryolipolyse behandeling

Gratis consult inplannen

Neem contact op met RB Clinics

In onze kliniek in Amsterdam kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consultgesprek krijgen. Tijdens het consultgesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen en wij zullen die maar al te graag voor u beantwoorden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de behandeling. Daarnaast kunnen wij ook geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.