Vetbevriezing – Cryolipolyse behandeling

Hier vindt u ons

Hoe gaat een cryolipolyse behandeling in zijn werk?

Tijdens het consultgesprek met de specialist wordt jouw medische geschiedenis en wensen besproken. Indien jij in aanmerking komt voor een behandeling wordt er vooraf aan het koelingsproces de te behandelen huid gemarkeerd met een speciale huidstift. Hierna wordt er een gelpad geplaatst op de huid van de probleemzone die huid beschermd tegen de kou.

Nu wordt de behandelkop van de Clatuu Alpha met 360°-koelingstechnologie op het te behandelen gebied geplaatst. Door middel van deze techniek worden de vetcellen geheel rondom de kopstuk bevroren.

De huid met de onderliggende vetlaag wordt de behandelkop ingezogen, waardoor alle vetcellen even goed bereikbaar zijn. Vervolgens worden deze vetcellen gekoeld tot -9°C. De vetcellen kristalliseren en sterven af. Na de behandeling, die ongeveer 45 minuten duurt, wordt de behandelde huid intensief gemasseerd. In de weken na de vetbevriezing zal het lichaam de afgestorven vetcellen afvoeren. Hierbij is het van belang om dagelijks minimaal 2 liter water per dag te drinken.

Het proces van vetbevriezing uitgelegd in een paar stappen

1
Het behandelplan opstellen

Tijdens de intake in de kliniek wordt er gekeken of de cryolipolyse techniek op u kan worden toegepast. Samen met uw cryolipolyse specialist wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin wordt besproken welke gebieden worden aangepakt, hoeveel behandelingen nodig zijn en wat de kosten hiervan gaan zijn.

2

Het aanbrengen van de applicator

Voordat de vetbevriezing behandeling begint, worden de te behandelplekken gemarkeerd met een speciale huidstift. Hierna wordt er een gelpad op de te behandelen plek aangebracht om de huid te beschermen tegen de kou. Nu kan de behandelkop van de Clatuu Alpha op de huid worden geplaatst. De tijdsduur van de behandeling hangt af van uw persoonlijke behandelplan, maar is in het algemeen 45 minuten.

3

Koelingsproces van de vetcellen

Voor de plaatsing van de behandelkop is geen verdoving nodig. De huid met onderhuidse vetlaag wordt in de behandelkop gezogen, waarna de vetcellen worden gekoeld met een temperatuur van -9°C. In de eerste paar minuten van de behandeling kan een tintelend of stekend gevoel worden ervaren. Dit gevoel gaat weg nadat de huid gevoelloos wordt door de kou. Het proces duurt ongeveer 45 minuten. Nadat het afkoelproces is afgerond, wordt de behandelkop eraf gehaald en het behandelde gebied intensief gemasseerd voor twee minuten. Hierna kan de huid rood zijn, maar dit is vaak verdwenen in een half uur.

4

Natuurlijke afvoer van de vetcellen

Uw lichaam neemt nu het werk over. De vetcellen die zijn bevroren worden door het lichaam gezien als afwijkend en sterven af. De cellen die zijn afgebroken worden na de behandeling gedurende 12 weken op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. De vetcellen zijn nu permanent verwijderd.

5

Het resultaat

De eerste resultaten van de cryolipolyse behandeling worden 3 tot 5 weken na de behandeling zichtbaar. Het proces van het afvoeren van de vetcellen kan tot 12 weken na de behandeling doorgaan. Een voordeel hiervan is dat de huid de mogelijkheid krijgt om mee te bewegen en zich aan te passen aan het geleidelijke afvalproces.

Is vet bevriezen een geschikte optie voor u?

Een vetbevriezing behandeling kan worden uitgevoerd bij mannen en vrouwen van 18 jaar of ouder die een BMI hebben van maximaal 32. Deze behandeling kan niet worden uitgevoerd bij mensen met obesitas of ernstig overgewicht. Hetzelfde geldt voor een huid met huidletsel of ernstige spataderen.

N

Verlies vet in maar 50 minuten

N
Vries overtollig vet permanent weg
N
Vet bevriezen zonder operatie of hersteltijd
N
Zonder verdoving of operatie en pijnloos
N
Geen dieet of sporten voor nodig
N
CE & FDA gecertificeerd

Dé oplossing voor het aanpakken van hardnekkig en lokaal vet

Een vetbevriezing behandeling is dé oplossing voor het definitief verwijderen van lokaal vet. Met gezonde voeding en sporten is het niet mogelijk om lokaal af te vallen. Het vetpercentage zal overal op het lichaam dalen. Met vetbevriezing kunnen de laatste randjes vet pijnloos, snel en effectief worden weggewerkt op de plekken waar u dat wenst.

Onze behandelingen worden samengesteld aan de hand van een persoonlijk behandelplan

Iedereen zijn of haar lichaam is verschillend en daarom stellen wij voor elke cliënt een persoonlijk behandelplan op. Op basis van uw medische achtergrond en wensen zullen wij een behandelplan voor u opstellen. In dit behandelplan stellen we het aantal behandelingen en de kosten vast. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Met vet bevriezing pakken wij uw probleemzones aan

Stoort u zich aan uw lovehandles, binnenbenen of onderkin en boekt u niet genoeg succes met alleen sporten en diëten? Dan is cryolipolyse de uitweg voor uw situatie. Met behulp van het bevriezen van uw vet kunt u vet verliezen op de plekken waar u dat wilt. Wij voeren de behandeling uit en uw lichaam doet de rest. Er zijn geen operatieve ingrepen nodig. Uw lichaam voert de vetcellen op een natuurlijke manier af.

Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics

RB Clinics
Wijnsilostraat 110
1019 VM Amsterdam

info@rbclinics.nl

Navigeer naar onze Kliniek

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

Hoe verschilt vetbevriezing van andere technieken?

Cryolipolyse behandelingen kunnen worden uitgevoerd op de plekken waar u dat wilt, zijn zonder chirurgische ingrepen, zijn pijnloos, hebben geen herstelperiode en zorgen voor een snel zichtbaar resultaat. Er komen dus geen operaties of naalden bij kijken, zoals bij liposuctie en injecties. Met een dieet kunt u niet plaatselijk afvallen en het kost moeite en tijd. Daarnaast worden de vetcellen dus op een natuurlijk manier verwijderd door het lichaam en niet door een chirurgische ingreep. Cryolipolyse is dus dé oplossing voor het snel, effectief en pijnloos verwijderen van plaatselijk vet.

RB Clinics

Tips voor na een cryolipolyse behandeling

Om het resultaat na de behandeling te optimaliseren en te behouden wordt het aangeraden om na de behandeling een gezonde levensstijl aan te houden.

Hier volgen wat tips ter nazorg van de vetbevriezing:

N

Doe aan dagelijkse beweging. Minimaal 30 minuten beweging per dag wordt aangeraden.

N

Drink minimaal 2 liter water per dag. Dit houdt het metabolisme van het lichaam op gang.

N

Uw tweede cryolipolyse behandeling voor hetzelfde gebied kan pas na 8 weken worden gedaan. Een cryolipolyse behandeling op andere lichaamsdelen kan wel. Daar is geen rusttijd voor nodig.

N

Een gezonde levensstijl met gezonde en gevarieerde voeding zal de resultaten versterken.

Gratis consult inplannen

Neem contact op met RB Clinics

In onze kliniek in Amsterdam kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consultgesprek krijgen. Tijdens het consultgesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen en wij zullen die maar al te graag voor u beantwoorden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de behandeling. Daarnaast kunnen wij ook geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.