Vetbevriezing – Cryolipolyse behandeling

Hier vindt u ons

Hoeveel val je af met vet bevriezen?

Een belangrijke vraag die veel gesteld wordt tijdens een intake is: hoeveel val je nou eigenlijk af met vet bevriezen? Hoeveel je af kan vallen is moeilijk te zeggen tijdens zo een gesprek omdat hier veel factoren aan verbonden zitten. Hieronder is het zo duidelijk mogelijk uitgelegd hoeveel je af kan vallen met een behandeling en wanneer het eerste resultaat te zien is.

Hoe gaat een behandeling bij vet bevriezen?

Een behandeling vet bevriezen begint altijd met een intake gesprek waarin alle wensen worden besproken. Vooraf een behandeling wordt eerst een gel pad geplaatst op de plek waar de behandelkoppen komen. Dit is om de huid te beschermen voor de kou. De behandelkoppen kunnen nu geplaatst worden en voor 50 minuten lang hun werk doen. De behandeling kan in het begin een beetje prikkelend en stekend aanvoelen door de kou en zuigeffect. Dit kan alleen de eerste 5 minuten zo aanvoelen.

Hoeveel kan je afvallen met vet bevriezen?

Hoeveel je af kan vallen met vet bevriezen is erg moeilijk te zeggen en dit is voor iedereen anders. Wel is het zo dat bijna iedereen 25% tot 30% aan plaatselijk vet kwijt is na drie behandelingen. De één wat meer dan de ander en het ligt ook aan hoeveel behandelingen je hebt gehad. Het blijft dus alsnog moeilijk om te zeggen hoeveel je af kan vallen. Het effect van vet bevriezen is wel wetenschappelijk bewezen en ondersteund, dus als je het niet gelooft zou ik de behandeling gewoon doenen de resultaten zelf met je eigen ogen zien.

Wanneer kan je resultaten zien?

Na 3 tot 5 weken na de behandeling kan je de eerste resultaten al zien, echter tot 12 weken na de behandeling kan je geleidelijk zien hoe het vet minder wordt. Alle vetcellen die hierbij vernietigd zijn, worden via een natuurlijk proces het lichaam uitgewerkt. Dit is ook een reden waarom het vaak wat langer duurt om resultaten te zien.

Zijn er bijwerkingen?

Er zijn geen grote bijwerkingen bij vet bevriezen. Tijdens de behandeling kan het wel een beetje prikkelend en stekend aanvoelen maar dit trekt vaak al binnen 5 minuten weg. Na de behandeling kan de huid wel een beetje rood zijn en kunnen er wat blauwe plekken ontstaan met een beurs of juist verdoofd gevoel. Deze horen ook snel weg te trekken en horen niet een belemmering te zijn tot dagelijkse klusjes.

De voordelen van vet bevriezen

  • Het duurt 3 tot 5 weken voordat het eerste resultaat zichtbaar is
  • Tot 12 weken na de behandeling kan je zien hoe het vet geleidelijk minder wordt
  • Bij vet bevriezen komt er geen chirurgische ingreep aan te pas
  • Vetcellen worden definitief verwijderd

RB Clinics 

Wanneer je eraan zit te denken om cryolipolyse behandelingen te ondergaan dan is het belangrijk dat u goed onderzoek doet naar alle aanbieders. Voor het beste resultaat moet je namelijk naar een ervaren kliniek met hoogwaardige apparatuur. Het is vooral belangrijk om te weten van welke apparaten ze gebruik maken. Hier zit namelijk het grootste verschil in. Wanneer je bij RB Clinics een behandeling boekt weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Als je meer informatie wilt hebben kun je altijd een GRATIS consult aanvragen bij RB Clinics.

RB Clinics
Wijnsilostraat 110
1019 VM Amsterdam

info@rbclinics.nl

Navigeer naar onze Kliniek

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

Gratis consult inplannen

Neem contact op met RB Clinics

In onze kliniek in Amsterdam kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consultgesprek krijgen. Tijdens het consultgesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen en wij zullen die maar al te graag voor u beantwoorden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de behandeling. Daarnaast kunnen wij ook geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.