Vetbevriezing – Cryolipolyse behandeling

Hier vindt u ons

Zijn er nadelen bij vet bevriezen?

Er zijn tegenwoordig veel vragen over vet bevriezen, wat zijn de voor en nadelen en wanneer is het effect te zien. Dit komt natuurlijk ook omdat vet bevriezen vrij nieuw is en er is nog niet zoveel over bekend. Het is dan ook belangrijk om een duidelijk beeld te creëren waarin al je vragen beantwoord kunnen worden.

Wat is vet bevriezen?

Vet bevriezen of cryolipolyse is vrij nieuw en met geavanceerde en veilige apparaten wordt ervoor gezorgd dat je vetcellen bevroren en vernietigd worden. Met verschillende behandelkoppen die op de huid bevestigd kunnen worden voor verschillende zones, worden vetcellen gekristalliseerd en permanent verwijderd. De behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Tijdens de behandeing kan je doen wat je wilt omdat de behandeling vrijwel pijnloos is. In het begin kan het een beetje steken en prikken omdat de huid erg koud wordt, hierna wen je eraan en voel je er niks meer van.

Duurt het lang voordat de resultaten zichtbaar zijn?

Als je een behandeling hebt gehad kan je geleidelijk zien hoe het vet minder wordt. Het eerste resultaat hierbij is pas na 3 tot 5 weken. De vetvermindering trekt door tot 12 weken na de behandeling. De vetcellen worden via een natuurlijk proces langzaam uit het lichaam verwijderd. Dit is ook de reden dat het wat langer kan duren voordat resultaat zichtbaar is.

Zijn er nadelen bij vet bevriezen?

Er zijn over het algemeen geen nadelen bij vet bevriezen. De enigste nadelen die er zijn is voor iedereen anders. Elk lichaam is anders dus de resultaten variëren ook . Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig. De één vindt dit wel erg maar de ander niet. Ook na de behandeling kunnen er klachten ontstaan, zoals rode vlekken en blauwe plekken. Dit kan maximaal 2 weken duren. De behandelde zone kan ook beurs of verdoofd aanvoelen. 

De voordelen van vet bevriezen

Er zijn veel vragen over cryolipolyse, voornamelijk naar het effect hiervan en de voordelen. Hieronder staan ook meest belangrijkste voordelen van cryolipolyse.

  • Bij cryolipolyse zijn er geen chirurgische ingrepen nodig
  • Cryolipolyse is vrijwel pijnloos
  • Na 3 tot 5 weken is resultaat al zichtbaar
  • Na de behandeling kan je tot 12 weken geleidelijk zien hoe het vet minder wordt
  • Vetcellen worden definitief verwijderd
  • Lokaal vet verliezen kan alleen met vetbevriezing of liposuctie 
  • Er is geen hersteltijd na de behandeling

RB Clinics 

Wanneer je eraan zit te denken om cryolipolyse behandelingen te ondergaan dan is het belangrijk dat u goed onderzoek doet naar alle aanbieders. Voor het beste resultaat moet je namelijk naar een ervaren kliniek met hoogwaardige apparatuur. Het is vooral belangrijk om te weten van welke apparaten ze gebruik maken. Hier zit namelijk het grootste verschil in. Wanneer je bij RB Clinics een behandeling boekt weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Als je meer informatie wilt hebben kun je altijd een GRATIS consult aanvragen bij RB Clinics.

RB Clinics
Wijnsilostraat 110
1019 VM Amsterdam

info@rbclinics.nl

Navigeer naar onze Kliniek

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

Gratis consult inplannen

Neem contact op met RB Clinics

In onze kliniek in Amsterdam kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consultgesprek krijgen. Tijdens het consultgesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen en wij zullen die maar al te graag voor u beantwoorden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de behandeling. Daarnaast kunnen wij ook geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.