Vetbevriezing – Cryolipolyse behandeling

Hier vindt u ons

Rugvet verwijderen

Rugvet verwijderen

Rugvet behoort tot een van de meest hardnekkige vetten van het lichaam. Gelukkig is dat voor cryolipolyse geen probleem. Middels vet bevriezen kun je vaarwel zeggen tegen je rugvet. Het is voor velen dé oplossing om de rugvet te verwijderen aangezien de behandeling uiterst veilig is en non-invasief. Het cryolipolyse apparaat de Clatuu Alpha is FDA en CE gecertificeerd. Het is het meest innovatieve en effectieve cryolipolyse apparaat op dit moment.

De behandeling is uiterst veilig en er zijn geen bijwerkingen. Je hoeft niet extra te sporten of een dieet te volgen om resultaten te bereiken. Het apparaat doet al het werk voor je. BH’s zitten beter en kleding zit mooier op het lijf na de behandeling.

Cryolipolyse behandeling rugvet

Met cryolipolyse kom je af van je rugvet zonder operatie en hersteltijd. Rug vet is bijna niet weg te trainen of door middel van een dieet weg te krijgen. Dit kan dus ook met je rugvet! Vaak zijn er gemiddeld 2, maximaal 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De behandeling verloopt vlot en je bent zo klaar. Vetverlies is eerder nog nooit zo makkelijk geweest! Kom snel langs voor een intakegesprek en boek je eerste behandeling om zo snel mogelijk van je rug vet af te komen!

Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics

Rugvet bevriezen

Rugvet bevriezen

Middels cryolipolyse boek je zichtbaar en blijvende resultaten. Verwijder nu hardnekkig vet van je rug. Tijdens het intakegesprek krijg je advies van onze expert en een persoonlijk behandelplan. Een behandeling is een sessie van 50 minuten. De behandeling wordt met een massage afgesloten.

De vetcellen worden tussen de 8-12 weken op een natuurlijke wijze door je lichaam afgevoerd. Deze vetcellen zijn definitief verwijderd en komen niet meer terug. Tussen elke behandeling zit 10 weken. De meeste mensen hebben 2 of 3 behandelingen nodig voor een effectief en tevreden resultaat. Het is de investering zeker waard.

Onze klantervaringen
Lees nu onze klantervaringen over de cryolipolyse behandelingen!

N

#1 Vet verlies zonder operatie

N

Cryolipolyse van 7 zones

N

Vet bevriezen in Amsterdam (Cryolipolyse)

RB Clinics reviews

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 84 beoordelingen
js_loader

Peggy Meijer
1 review

review

Het eerste resultaat was al verbluffend. Ik merkte het na een aantal weken al aan mijn broeken. Echt super geweldig. Vandaag de 2e behandeling. Wederom een hartelijk en gastvrij ontvangst. Je wordt direct op je gemak gesteld. Ik vind deze clinic echt een aanrader.

Lisanne Koning
3 reviews

review

Voor de behandeling werd alles enorm rustig en professioneel uitgelegd. de behandeling was erg comfortabel en de kliniek heeft een mooie en clean uitstraling! zeker aan te raden

Amanda S
5 reviews

review

Super vriendelijk en professioneel personeel. Alles hygiënisch en nieuw. Behandeling ervaren als ontspannend en zie na 4 weken echt resultaat! Net dat beetje wat ik met sporten/gezond eten nooit kon bereiken. Ik kom zeker weer terug voor andere lichaamsdelen!

Gul Erkca
2 reviews

review

Ik ben enorm goed geholpen door rb clinics! Zeer professioneel en hygiënisch. Ook ben ik goed ingelicht over wat er gaat gebeuren en wat precies de bedoeling is van een behandeling. Zeer vakkundig! Je voelt je meteen op jouw gemak bij rb clinics! Wil nergens anders meer en het resultaat mag er zeker wel wezen!

Rianne
5 reviews

review

Vandaag eerste afspraak gehad. Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Personeel communiceert duidelijk over de procedure. Heel nieuwsgierig naar het resultaat. Heb er vertrouwen in!

Charise G
2 reviews

review

Al jaren heb ik mij gestoord aan mijn vetrollen onder de BH. Ik kon binnen 3 dagen al terecht en ben erg fijn geholpen. Ik begin het resultaat nu al te zien na 2 weken. Tijdens de behandelingen kwam ze ook een paar keer checken of alles goed met me ging. Top service. Ben erg tevreden👍🏻

Sandra Buijs
2 reviews

review

De kliniek in Amsterdam is super strak en mooi ingericht. Wat mij opviel is dat je topservice krijgt. Van de manier waarop ze je ontvangen tot de lekkere en gezonde snacks die ik kreeg tijdens de behandeling. Ze weten echt hoe ze jou in de watten moeten leggen. Ik kijk erg uit naar mijn tweede sessie in mei!

Michelle van Oosten
2 reviews

review

Inmiddels bijna twee weken geleden een behandeling gehad voor mijn onderbuik. Roksahr is heel vakkundig en legt alles duidelijk uit. De behandeling was pijnloos. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Mellat Arabaci
2 reviews

review

De intake pakken ze heel goed en fijn op. Super professioneel en rustgevend. Er wordt eerlijk advies gegeven en erg transparant over de kosten. Ben daarna meteen geholpen en de behandeling als erg fijn en inzichtvol ervaren.

Vet bevriezen voordelen

Gratis consult inplannen

Neem contact op met RB Clinics

In onze kliniek in Amsterdam kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consultgesprek krijgen. Tijdens het consultgesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen en wij zullen die maar al te graag voor u beantwoorden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de behandeling. Daarnaast kunnen wij ook geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.