Vetbevriezing – Cryolipolyse behandeling

Hier vindt u ons

Cryolipolyse is een effectieve manier om permanent vetcellen te verwijderen. Nu te boeken in onze kliniek voor een veilige en non-invasieve alternatief voor liposuctie.
Vet bevriezen: dé oplossing voor lokale vetverwijdering

RB Clinics

Vet bevriezen, dé oplossing voor lokale vetverwijdering

Bent u heel hard aan het sporten en diëten om er fit uit te zien, maar lukt het niet om die laatste randjes vet weg te werken? Stoort u zich eraan dat er iets te veel vet zit op een bepaald lichaamsdeel? Dan is vetbevriezing dé oplossing voor u. Met vetbrevriezing kan er geheel zonder operatieve ingrepen veilig, snel, pijnloos en plaatselijk vet permanent worden verwijderd. Afgebroken vetcellen worden door je lichaam afgevoerd.

N

Verlies vet in maar 50 minuten

N
Vries overtollig vet permanent weg
N
Vet bevriezen zonder operatie of hersteltijd
N
Zonder verdoving of operatie en pijnloos
N
Geen dieet of sporten voor nodig
N
CE & FDA gecertificeerd

Wat is vetbevriezing?

Vetbevriezing wordt ook wel cryolipolyse genoemd. Tegenwoordig is vetbevriezing een van de populairste behandelingen op de markt. Cryolipolyse is een techniek waarbij vet wordt verwijderd door het te bevriezen. Het is wetenschappelijk bewezen door Harvard Medical School dat deze manier van vetverwijdering veilig en effectief is. Met cryolipolyse kan er op een pijnloze manier plaatselijk hardnekkig vet worden verwijderd.

Dit is waarom vet bevriezen werkt

Vetcellen kunnen worden aangetast met kou. Tijdens de behandeling vindt er een koelingsproces plaats waarbij de vetcellen die zich onder de huid bevinden sterk worden afgekoeld. Nadat de behandelde vetcellen zijn bevroren, kristalliseren ze, sterven af en worden ze op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd in de periode na de behandeling. De vetcellen verdwijnen op deze manier permanent. Na ongeveer 3 tot 5 weken is het eerste resultaat al zichtbaar, wanneer je afgebroken vetcellen zijn afgevoerd, merk je snel resultaat. Cryolipolyse is een erg effectieve techniek die al miljoenen keren wereldwijd is toegepast. Vetcellen bevriezen is dan ook zeer eenvoudig! Uiteraard is een gezonde leefstijl van groot belang. Kies dus ook voor een cryolipolyse behandeling.

Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics

Vetbevriezing: definitief vet verwijderen zonder operatie

Het grootste voordeel van vet bevriezen is dat het definitief vet verwijderd zonder operatieve ingrepen en zonder pijn. Met een dieet of met sporten wordt er ook vet verbrand. Echter, dit gebeurt niet plaatselijk. Om deze reden is vetbevriezing perfect voor de mensen die niet tevreden zijn met hardnekkig vet op bepaalde lichaamsdelen. Van uw onderkin bevriezen tot uw lovehandles, vet bevriezen is altijd mogelijk!

Vanaf uw kin tot aan uw knie plaatselijk afvallen met behulp van vetbevriezing

Met behulp van vet bevriezen kunt u zelf precies bepalen waar u uw overtollige vet wilt laten weghalen. Plekken zoals zwembandjes, buikvet, onderkinnen en vetrandjes bij de bh zijn allemaal gebieden waar het lastig is om af te vallen met alleen sporten en diëten. Met sporten en gezonde voeding gaat het vetpercentage van het hele lichaam omlaag, dus ook op de plekken waar u misschien geen vet wilt verliezen. Met vet bevriezen kunnen uw probleemgebieden worden aangepakt, zonder dat de lichaamsdelen waar u tevreden over bent, afslanken.

De cryolipolyse behandeling (vet bevriezen) behandeling kan worden uitgevoerd op de volgende lichaamsdelen:

Okselvet
Onderkin
Taille
Buik en onderbuik
Heupen en dijen
Rugvet

Armvet
Lovehandles
Dijen
Binnenbenen
Mannenborsten

RB Clinics
Wijnsilostraat 110
1019 VM Amsterdam

info@rbclinics.nl

Navigeer naar onze Kliniek

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag gesloten

Vet bevriezen met Clatuu Alpha

In onze kliniek gebruiken wij de Clatuu Alpha voor de cryolipolyse behandelingen, vetcellen bevriezen was nog nooit zo eenvoudig. De Clatuu Alpha is het meest geavanceerde cryolipolyse apparaat op de markt en onderscheidt zich van de andere apparaten. De Clatuu Alpha is Europees goedgekeurd (CE-keurmerk) en is medisch verantwoord. De perfecte manier voor vet bevriezen!

Vet bevriezen met clatuu alpha

Temperatuur

Voor de afbraak van vetcellen moeten er een temperatuur van onder de 4°C worden bereikt. De Clatuu Alpha verzorgt een koeling die tot maar liefst -9°C gaat. Daarnaast houdt dit apparaat de koeling continu aan, waardoor er na één behandeling al veel resultaat wordt geboekt. Boek snel een behandeling voor vet bevriezen!

Clatuu Alpha biedt verbeterde 360° koeling

De Clatuu Alpha biedt een verbeterde 360°- koeling. Veel cryolipolyse apparaten zorgen alleen voor koeling langs de lange zijdes van het handstuk. Hierbij gaat veel kou verloren en wordt het gewenste resultaat niet behaald.

De Clatuu Alpha creëert een sterk vacuüm waardoor de huid en het vet goed de behandelkop in worden gezogen. Hierna wordt de lichaamszone eromheen gekoeld met behulp van een 360° technologie. Zo krijgt het hele gebied dezelfde diepe koeling. Doordat de kou niet ontsnapt, kan een optimaal resultaat behaald worden.

N

#1 Vet verlies zonder operatie

N

Cryolipolyse van 5 zones

N

Vet bevriezen in Amsterdam (Cryolipolyse)

Veelgestelde vragen

Wat is vet bevriezen?
Vet bevriezen ofwel cryolipolyse is een bewezen en veilige methode om vetcellen permanent te verwijderen. De huid met overtollige vetcellen wordt blootgesteld aan een constante temperatuur van -9°. Hierdoor kristalliseren de vetcellen op die plek, sterven af en worden afgebroken door het lichaam. Dit gebeurt op een natuurlijke wijze: je plast de afgebroken cellen uit. De vetcellen zijn permanent verwijderd. Na 3-5 weken begin je de eerste resultaten te zien. Vet bevriezen is de meeste effectieve en non-invasieve manier om af te komen van ongewenst vet.
Waarom kiezen voor vet bevriezen?
Cryolipolyse is de meest veilige en effectieve manier voor permanent vet verliezen. Het is de ideale oplossing voor vetverlies. Door middel van vet bevriezen kun je gericht en lokaal vet verliezen. De vetcellen die worden afgevoerd na de behandelingen komen niet meer terug. Ondanks diëten, sporten of een gezonde levensstijl kan het erg lastig zijn om vet weg te krijgen. Deze behandeling is non-invasief. Dat betekent dat er geen naalden, injecties of verdoving worden gebruikt. De huid blijft intact. Na de behandeling kun je jouw dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken!
Is vet bevriezen gevaarlijk met de Clatuu Alpha?
Vet bevriezen is de veiligste manier van vetverwijdering, dus het is niet gevaarlijk. Er hoeft niet gesneden of geprikt te worden. Er is ook geen verdoving nodig aangezien de behandeling pijnloos is. De huid wordt beschermd door het gebruik van hoogwaardige gel pads tijdens de procedure. Enkel en alleen de vetcellen worden aangepakt doordat specifiek de vetcellen overgevoelig zijn voor kou. De andere cellen, huid en organen worden niet beschadigd en ook niet nadelig beïnvloed door vetbevriezing.
Werkt vet bevriezen echt?
Cryolipolyse met de Clatuu Alpha werkt echt. Uit onderzoek van Harvard Medical School is gebleken dat vetcellen afsterven door constante koeling. De werking is dus wetenschappelijk bewezen. Tevens hebben wij zelf de behandeling ondergaan en het geweldige resultaat ervan ondervonden.
Ben ik een geschikte kandidaat voor vet bevriezen?
Of je in aanmerking komt voor cryolipolyse hangt af van een aantal factoren. Jouw BMI-score is de belangrijkste factor. Met een BMI van 32 of hoger kun je in principe niet behandeld worden. Tijdens het consult worden jouw gezondheid, medische geschiedenis en wensen besproken. Op basis hiervan bepalen wij of je in aanmerking komt voor vet bevriezen.

Vet bevriezen is voor ieder persoon die af wilt komen van ongewenst vet. Dit kan enkel een minimaal vetrolletje zijn, maar ook overtollig vet.

Wat kan ik verwachten van het gratis consult?
Tijdens het gratis consult gesprek wordt er een persoonlijk behandelplan in kaart gebracht aan de hand van jouw wensen en de daarbij behorende kosten. We kijken naar de zone die je wenst te laten behandelen en nemen de tijd voor al jouw vragen. Na dit gesprek kun je ervoor kiezen om jouw vet bevries traject te beginnen of niet.
Hoe gaat een cryolipolyse behandeling in zijn werking?
Voor de behandeling worden er before foto’s gemaakt, zodat later goed het verschil tussen voor en na te zien is. De behandeling begint vervolgens met het markeren van het te behandelen gebied. Daarna wordt er een gelpad op het gemarkeerde gebied aangebracht. Deze gelpad beschermt de huid tegen de kou. Vervolgens worden de behandelkoppen op het lichaam geplaatst. Gedurende 50 minuten kun je werken, TV kijken of relaxen. Nadat de behandeling klaar is, worden de behandelkoppen eraf gehaald. Het behandelde gebied wordt 2 minuten lang intensief gemasseerd zodat de gekristalliseerde vetcellen los komen. Je kunt je hierna weer aankleden en jouw dagelijkse bezigheden weer oppakken.
Hoe lang duurt een cryolipolyse behandeling?
Een cryolipolyse behandeling duurt met de Clatuu Alpha ongeveer 50 min. Hier zijn de voorbereidende stappen als kleding aan- en uittrekken, markeren van de huid, behandelkoppen plaatsen en de massage niet bij meegerekend. U kunt dus van ongeveer een uur in totaal uitgaan.
Wat voel ik tijdens de behandeling?
In de eerste paar minuten nadat de behandelkoppen op het lichaam zijn geplaatst, kun je een trekkend en/of prikkelend gevoel ervaren op de plekken waar de kopstukken zitten. Dit komt doordat de huid in de kopstukken wordt gezogen en wordt gekoeld met een temperatuur van -9°C. Na ongeveer 5 minuten trekt dit gevoel weg en kun je gerust verder met lezen, muziek luisteren of werken. Je voelt op dit moment niks meer op de behandelplekken. Een cryolipolyse behandeling wordt door velen als pijnloos ervaren.
Wanneer is het resultaat na de behandeling zichtbaar?
Na de eerste behandeling is het resultaat na 3 tot 5 weken al zichtbaar. Tot 12 weken na de behandeling kun je geleidelijk zien hoe het vet verminderd in de probleemzone, doordat het lichaam de vetcellen afvoert.
Is er een hersteltijd na de behandeling?
Er is geen hersteltijd na de behandeling. Je kunt je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken na de behandeling. Deze behandeling beperkt jouw dagelijkse bezigheden niet.
Hoe zorg ik ervoor dat het resultaat blijvend is?
De vetcellen worden permanent afgevoerd. Het resultaat is dus blijvend. Het is natuurlijk wel van belang om een gezonde levensstijl te behouden.
Welke zones kunnen aangepakt worden met cryolipolyse?
Vetverlies door middel van cryolipolyse kan aangepakt worden van kin tot knie. Je kunt bij ons terecht voor:

– Onderkin
– Oksels
– Borst
– Armen
– Taille
– Buik
– Rug en BH vet
– Lovehandles
– Heupen
– Knieën

Zijn alle cryolipolyse apparaten hetzelfde?
Nee, helaas zijn niet alle cryolipolyse apparaten hetzelfde. Niet elk apparaat is geregistreerd en goedgekeurd als veilig. RB Clinics werkt met de Clatuu Alpha. Dit is het meest geavanceerde apparaat dat momenteel beschikbaar is op de markt dat voor de meest effectieve resultaten zorgt. Het beschikt over een 360° koelingstechnologie en een intens vacuümeffect waardoor elke vetcel kan worden aangepakt.
Is de Clatuu Alpha een geschikt apparaat voor vetbevriezing?
De Clatuu Alpha is het meest geschikte apparaat voor vetbevriezing. De Clatuu Alpha is het meest geavanceerde cryolipolyse apparaat en onderscheidt zich op de markt van alle andere apparaten. Wij werken met de veiligste apparatuur die beschikbaar is op de huidige markt van cryolipolyse. De Clatuu Alpha is CE & FDA gecertificeerd en is medisch verantwoord.
Hoe kan ik mij het best voorbereiden op de behandeling?
Om optimaal en lange termijn resultaat te bereiken kun je ervoor zorgen dat je minstens 24 uur voor de behandeling geen alcohol inneemt of teveel cafeïne nuttigt. Daarnaast is het handig om comfortabele en niet te strak zittende kleding aan te doen. Je kunt eventueel je laptop of een boek meenemen om gedurende 50 minuten te werken of jezelf te vermaken als je geen TV wilt kijken in de behandelkamer.
Hoe onderscheidt RB Clinics zich van andere cryolipolyse klinieken?
RB Clinics werkt met het hoogwaardige apparaat de Clatuu Alpha. Dit apparaat is het meest geavanceerd en veilige apparaat voor deze behandelingen waardoor de resultaten ook effectief en definitief zijn. De Clatuu heeft een 360° koelingstechnologie die ervoor zorgt dat je per behandeling tot 30% aan vetcellen permanent kunt verliezen met de eerste resultaten al vanaf 3-5 weken na de behandeling!

Bovendien doet RB Clinics intensief en uitgebreid onderzoek naar dit vakgebied om jou de beste expertise te bieden. Wij nemen de tijd voor iedere cliënt en zijn erg persoonlijk betrokken bij de behandelingen. Persoonlijke aandacht staat bij RB Clinics centraal. Wij zijn ons ervan bewust dat elk individu anders is en verschillende wensen heeft. Het draait om jou en om jouw algehele gezondheid. Wij zijn van mening dat ieder persoon de beste versie van zichzelf verdient te zijn.

Tot slot doen wij ons uiterste best om een rustgevende ervaring te maken van de behandeling. Vanaf het moment van binnenkomst tot het verlaten van de kliniek willen wij jou in de watten leggen en topservice verlenen.

Waarom is vet bevriezen prijzig?
Cryolipolyse is een wetenschappelijk bewezen methode is die vet permanent verwijdert door middel van bevriezing. Het is een innovatieve techniek die veilig toe te passen is door geavanceerde en gecertificeerde apparatuur. Voor goede eindresultaten en een veilige behandeling is het van belang dat deze uitgevoerd wordt door gekwalificeerde specialisten.

De Clatuu Alpha waarmee RB Clinics werkt, is het meest geavanceerde en nieuwste apparaat op de huidige markt. De Clatuu heeft 2 behandelkoppen waardoor 2 zones tegelijk behandeld kunnen worden. Je hebt op deze manier minder behandelingen nodig. Zo ben je sneller klaar en bespaar je tijd. Daarnaast bevatten de Clatuu kopstukken een unieke 360° koelingstechnologie waardoor elke vetcel wordt aangepakt. Hierdoor is de behandeling nog effectiever.

Alles bij elkaar genomen ben je bij RB Clinics toch relatief voordeliger uit.

Wanneer kan ik een cryolipolyse behandeling ondergaan?
Je kunt een cryolipolyse behandeling ondergaan als je 18 jaar of ouder bent en een BMI hebt van maximaal 32. De behandeling kan zowel bij mannen als vrouwen worden uitgevoerd. De behandeling is bedoeld voor gericht vet verliezen.
Wanneer kan ik geen cryolipolyse behandeling ondergaan?
Cryolipolyse mag niet worden uitgevoerd bij mensen met obesitas of ernstig overgewicht. Bij een aantal medische condities zoals: Donath-Landsteiner syndroom, cryoglobulinemia en extreme gevoeligheid voor kou (ziekte van Raynaud of koude-urticaria) mag de behandeling ook niet worden uitgevoerd. Ook mag deze behandeling niet worden uitgevoerd op een huid met een vorm van huidletsel of ernstige spataderen.
Wanneer is het resultaat na vetbevriezing zichtbaar?
Na de eerste behandeling is het resultaat na 3 tot 5 weken al zichtbaar. Tot 12 weken na de behandeling kun je geleidelijk zien hoe het vet minder wordt, doordat het lichaam de vetcellen afvoert.
Kan ik huidverslapping krijgen door vetbevriezen?
Na iedere behandeling wordt een klein laagje vetcellen afgebroken.De afvoer van de vetcellen gaat langzaam waardoor de huid genoeg tijd heeft mee te rekken. De kou zorgt er zelfs voor dat er collageen wordt aangemaakt. Dit bevordert de elasticiteit van de huid.
Heeft vetbevriezing ook bijwerkingen?

Na de behandeling kan het gebied dat is behandeld wat gevoelig zijn. Er kunnen ook blauwe plekken of roodheid ontstaan. Dit is heel normaal en trekt snel weer weg.

Wat zijn de kosten van een vet bevries behandeling?
De kosten van een vet bevries behandeling beginnen vanaf 250,-. Wij kijken naar het lichaam in zones. De kosten voor 1 zone/plaatsing bedraagt 250,-. De kosten voor 2 zones/plaatsingen bedraagt 500,-. Tijdens het consult wordt er gekeken naar hoeveel zones je wilt laten behandelen, hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat jouw wensen zijn. Aan de hand daarvan worden de totale kosten verteld. Mochten er meerdere behandelingen nodig zijn, bieden wij voordelige pakketprijzen aan. Ook kun je in termijnen betalen. Na het consult kun je je afspraak inplannen voor jouw eerste behandeling.

Clatuu Alpha behandelt twee zones tegelijk

Een functie waarmee de Clatuu Alpha zich onderscheidt van andere apparaten is de mogelijkheid om twee zones tegelijkertijd te behandelen. Het tegelijkertijd behandelen van twee zones gaat niet ten koste van de kwaliteit van de behandeling. Tijdens vet bevriezen worden de vetcellen door snelle afkoeling behandeld. Na de behandeling worden de vetcellen op natuurlijke wijze afgevoerd. Dit gebeurt in een geleidelijk proces. De Clatuu Alpha biedt zo de mogelijkheid om bijvoorbeeld zowel de onderkin als onderbuik tegelijkertijd te behandelen. Een ander voordeel hiervan is dat de behandeling sneller kan worden uitgevoerd. Vet bevriezen gaat hierdoor extra snel, je afgebroken vetcellen dan ook snel afgevoerd.

De Clatuu Alpha heeft 7 verschillende behandelkoppen

Iets wat de Clatuu Alpha uniek maakt, zijn de zeven verschillende behandelkoppen. Deze behandelkoppen maken de Clatuu Alpha geschikt voor een grote variatie aan lichaamsvormen. Zo kan er op elk lichaamsdeel een kop worden gezet die perfect past, waardoor het vacuüm en de koeling een nog betere werking krijgen.

Deze handstukken zijn ontwikkeld voor de behandeling van specifieke gedeelten van het lichaams, zoals de dijen, oksels, armen, rug, dijen en onderkin. De vetcellen bevriezen gaat zeer eenvoudig met deze handstukken.

Vet bevriezen

Het proces van vetbevriezing uitgelegd in een paar stappen

1
Het behandelplan opstellen

Tijdens de intake in de kliniek wordt er gekeken of de cryolipolyse techniek op u kan worden toegepast. Samen met uw cryolipolyse specialist wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin wordt besproken welke gebieden worden aangepakt, hoeveel behandelingen nodig zijn en wat de kosten hiervan gaan zijn.

2

Het aanbrengen van de applicator

Voordat de vetbevriezing behandeling begint, worden de te behandelplekken gemarkeerd met een speciale huidstift. Hierna wordt er een gelpad op de te behandelen plek aangebracht om de huid te beschermen tegen de kou. Nu kan de behandelkop van de Clatuu Alpha op de huid worden geplaatst. De tijdsduur van de behandeling hangt af van uw persoonlijke behandelplan, maar is in het algemeen 50 minuten.

3

Koelingsproces van de vetcellen

Voor de plaatsing van de behandelkop is geen verdoving nodig. De huid met onderhuidse vetlaag wordt in de behandelkop gezogen, waarna de vetcellen worden gekoeld met een temperatuur van -9°C. In de eerste paar minuten van de behandeling kan een tintelend of stekend gevoel worden ervaren. Dit gevoel gaat weg nadat de huid gevoelloos wordt door de kou. De vetcellen zelf bereiken door dit proces een temperatuur van 2 tot 4 graden. Het proces duurt ongeveer 50 minuten. Nadat het afkoelproces is afgerond, wordt de behandelkop eraf gehaald en het behandelde gebied intensief gemasseerd voor twee minuten. Hierna kan de huid rood zijn, maar dit is vaak verdwenen in een half uur.

4

Natuurlijke afvoer van de vetcellen

Uw lichaam neemt nu het werk over. De vetcellen die zijn bevroren worden door het lichaam gezien als afwijkend en sterven af. De cellen die zijn afgebroken worden na de behandeling gedurende 8 tot 12 weken op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. De vetcellen die nu zijn verwijderd, komen niet meer terug.

5

Het resultaat

De eerste resultaten van de cryolipolyse behandeling worden 6 tot 8 weken na de behandeling zichtbaar. Het proces van het afvoeren van de vetcellen kan tot 16 weken na de behandeling doorgaan. Een voordeel hiervan is dat de huid de mogelijkheid krijgt om mee te bewegen en zich aan te passen aan het geleidelijke afvalproces.

Wat u kunt verwachten tijdens de vetbevriezing behandeling

Nadat de markeringen op de huid zijn gemaakt en de gelpad is geplaatst, kan het koelingsproces beginnen. Vetcellen bevriezen is de volgende stap. Als de behandelkop wordt geplaatst, kunt u in de eerste minuten een stekend of tintelend gevoel ervaren. Dit is niet storend tijdens vet bevriezen. Dit gevoel trekt weg als de huid gevoelloos wordt door de kou. Tijdens de rest van de behandeling kunt u gerust andere dingen doen. U kunt werken, een boek lezen, iets eten en drinken of gewoon even een moment relaxen. Als het koelingsproces klaar is, wordt de behandelkop eraf gehaald. De behandelde huid wordt nu twee minuten intensief gemasseerd. Omdat vet bevriezen geen chirurgische techniek is, is er ook geen sprake van een hersteltijd. Na de behandeling kunt u gelijk door met uw dagelijkse bezigheden. In de weken erna zal u zien dat u begint af te slanken op de behandelde plekken. Om de resultaten definitief te behouden, moet u na de behandeling door met sporten en gezonde voeding. Na de cryolipolyse behandeling worden de behandelde vetcellen op natuurlijke wijze afgevoerd, ongewenst vet is verleden tijd.

 Het gewenste resultaat van een cryolipolyse behandeling kan na enkele keren bereikt worden. Het behandelde gebied wordt intensief gemasseerd. Uw huid wordt sterk vacuüm gezogen en vervolgens met extreme kou behandeld. Deze zeer effectieve manier zorgt ervoor dat het lichaam zelf een groot aantal vetcellen afvoert. Uiteraard wordt u door ons geadviseerd middels een persoonlijk behandelplan. Weken na de behandeling kunt u al het eerste resultaat verwachten. Doordat vet op natuurlijke wijze wordt afgevoerd heeft u nergens last van, zelfs niet van een slappe huid. Wel is het belangrijk om gezond te eten zodat nieuwe vetcellen niet worden aangemaakt.

Welke resultaten kunnen er verwacht worden na een vet bevriezen behandeling?

Afhankelijk van de plek op het lichaam die behandeld wordt, kan er wel tot 30% aan vetcellen worden verloren. De resultaten van vet bevriezen zijn niet gelijk na de behandeling zichtbaar. Dit duurt een aantal weken. Na 6 tot 8 weken kan het eerste resultaat worden gezien. Het afvoeren van de vetcellen kan doorgaan tot 16 weken na de behandeling. Na de vetbevriezing wordt het aangeraden veel water te drinken en te blijven sporten om het afslankproces te versnellen. Weken na de behandeling worden de plaatselijke vetophopingen op natuurlijke wijze afgevoerd, hierdoor bent u snel af van ongewenste vet. U kun verder gewoon door met uw dagelijkse bezigheden. U heeft overigens geen last van slappe huid, het aantal vetcellen is definitief verwijderd! Extreme kou is een effectieve manier met als resultaat: vet bevriezen!

Werkt vet bevriezen nu echt, is wat veel mensen zich afvragen. Jazeker! Overtollig vet wordt op natuurlijke wijze afgevoerd. Uiteraard is een gezonde leefstijl belangrijk om zichtbaar resultaat te onderhouden. Door de behandeling worden de vetcellen door snelle afkoeling omgezet in afgebroken vetcellen. Ga je vet laten bevriezen, dan kun je dus een mooi resultaat verwachten! Vetcellen bevriezen was nog nooit zo eenvoudig! Ongewenst vet wordt op natuurlijke wijze afgevoerd. kies dus ook voor vet bevriezen!

Wat zijn de voordelen en nadelen van vet bevriezen?

Voordelen

  • Het resultaat van de cryolipolyse behandeling is snel zichtbaar. Het eerste resultaat is na 3 tot 5 weken te zien.
  • Er is geen sprake van een hersteltijd. Na de behandeling kunt u weer gelijk door met uw dagelijkse bezigheden.
  • Na cryolipolyse verdwijnt het vet definitief. Dit wordt op natuurlijke wijze afgevoerd.
  • Voor de behandeling is geen verdoving nodig en de behandeling is pijnloos. Vetcellen bevriezen is pijnloos.
  • Vet kan plaatselijk worden verwijderd wat met sporten en een dieet niet mogelijk is. Vetcellen bevriezen is daarom ideaal.
  • Met cryolipolyse wordt het lichaam zelf aan het werk gezet. De vetcellen die na het koelingsproces afsterven, worden op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam.
  • De Clatuu Alpha machine werkt erg efficiënt door de unieke 360°-koelingstechniek die ervoor zorgt dat alle vetcellen op de plek waar de behandeling wordt uitgevoerd allemaal evenveel worden gekoeld.

Nadelen

  • Na het vet bevriezen kan de huid wat beurs aanvoelen, wat rood zijn of blauwe plekken hebben. Dit trekt snel weg.
  • De eerste 5 minuten van de behandeling kunt u een prikkelend, trekkerig of branderig gevoel ervaren. Dit gevoel trekt weer weg in het verloop van de cryolipolyse behandeling.
  • Tussen twee cryolipolyse behandelingen moeten minimaal 8 weken zitten.
RB Clinics reviews

Giacomo M.
Giacomo M.
17:22 12 Nov 22
If you have localised fat to lose, this might be a good solution for you. I have got impressive results already after the first session. Very satisfied, also with the service. Recommended.
Peggy M.
Peggy M.
13:01 12 Oct 22
Het eerste resultaat was al verbluffend. Ik merkte het na een aantal weken al aan mijn broeken. Echt super geweldig.Vandaag de 2e behandeling. Wederom een hartelijk en gastvrij ontvangst. Je wordt direct op je gemak gesteld. Ik vind deze clinic echt een aanrader.
Kenneth L.
Kenneth L.
17:17 25 Sep 22
Update na 3 maanden, zeer tevreden met het resultaat, de paar centimeter hardnekkig buikvet zijn helemaal verdwenen. Ik had wel een paar weken een gevoelige huid maar dat herstelde weer helemaal goed. Mijn 2e en laatste behandeling was 2 weken geleden, heb nu veel minder last van mijn huid.Fijne ontvangst, duidelijke uitleg. Behandeling gedaan, resultaat is natuurlijk nog niet bekend. Het deed geen pijn, na korte tijd voelde ik helemaal niets. Viel een paar keer bijna in slaap. Toen het apparaat eraf ging was het een beetje raar om je buikvet bevroren te zien. Dat wordt dan gemasseerd tot het er weer normaal uitziet. Alleen een rode huid bleef eventjes zichtbaar, maar dat was binnen een half uur ook weg. Voor, tijdens en na krijg je wat te drinken en iets gezonds te snacken, gedroogd fruit en nootjes. Nu afwachten op het resultaat!
Sophia D.
Sophia D.
07:36 25 Sep 22
The service here was excellent. I have had two treatments and both times I was made to feel very comfortable. They are very knowledgeable about the work they are doing and make sure you are informed as well!
Indra D.
Indra D.
13:53 17 Sep 22
Zo beste mensen, na veel onderzoek eindelijk een kliniek gevonden voor vet bevriezen. Ben bij een drietal klinieken geweest waar ik dus geen goed gevoel bij had. Dus dacht laat maar, per ongeluk kwam ik bij RB op de Wijnsilostraat, Amsterdam terecht goed gesprek en vooral een fijn energie van ja ikke ga ervoor. Vooraf wordt je vet gemeten en getekend. Daarna worden de apparaten bevestigd eventjes koud daarna is het ok de behandelaar blijft even zitten tot je je comfortabel voelt heel prettig zo nu lig ik voor de tweede keer.Hoi daar, even een update. Het eindresultaat na 3 behandelingen: erg tevreden, niet verwacht. Niet gehouden aan de eet en drink gewoonten van mezelf (bourgondische leven). Ik ben heel tevreden over de behandelingen.
Esmee Van der M.
Esmee Van der M.
11:03 10 Sep 22
RB Clinics een hele fijne kliniek om heen te gaan. Bij aankomst werd ik meteen verwelkomend met een heerlijk sapje. Tijdens de intake werd er duidelijk verteld over de behandeling die ik wilde en werden mijn vragen op een zeer vriendelijke manier beantwoord. De behandeling zelf heb ik als prettig ervaren. Na de tweede behandeling was er al zichtbaar veel resultaat wat ook mijn omgeving opviel.
Qigao G.
Qigao G.
10:31 10 Sep 22
Amazing experience, she’s amazing with the intake, and advice, and of course the operation. It’s my second operation out of three, and I’ve lost 7 kilos since the first operation, together with the recommendation from RB clinic, with diet, exercise, and a lot of water. I’d say it’s safe, efficient, and the journey is rather pleasant (: thank you
monique H.
monique H.
12:56 09 Sep 22
Namens mijn dochter : we zijn ontzettend fijn ontvangen . De behandeling waar ik zo naar uitkeek is professioneel uitgevoerd .De begeleiding is rustig , goede uitleg .Wij zijn erg tevreden .
Meedo N.
Meedo N.
12:00 09 Aug 22
Drie maanden geleden voor het eerst voor een vetbevries behandeling geweest bij RB. Het was een vlotte behandeling met duidelijke uitleg. Erg vriendelijk personeel. Heb zeker 20% vet verloren op de behandelde zone na slechts 1x. Vandaag ben ik de 2e behandeling ondergaan en ben erg benieuwd naar het eindresultaat.
Cholin Meijer - R.
Cholin Meijer - R.
09:30 01 Aug 22
Een hele fijne ervaring! De eigenaresse legt goed uit hoe de behandeling eruit ziet en wat de voordelen ervan zijn. Ze is kundig en heeft echt aandacht voor je en de vragen die je hebt. De salon is overigens brand schoon en mooi!
Ingrid S.
Ingrid S.
18:43 26 Jul 22
Fijn welkom bij de kliniek. Duidelijke uitleg.Wordt snel teruggebeld. Zeer vriendelijk.Resultaat moet over circa 12 weken te zien zijn. Positieve ervaring.
Cassandra R.
Cassandra R.
11:06 24 Jul 22
Incredible and professional experience! Roksahr is amazing, super knowledgeable and supportive in making your goals a reality. High quality experience - the clinic is beautiful, very comfortable set-up during your treatments and quick painless recovery (and I had 8 treatment areas!). I love working with Roksahr and I highly recommend RB clinics.
Anna B.
Anna B.
15:28 27 Jun 22
RB Clinics is een hele fijne kliniek. Alles wordt duidelijk uitgelegt en je wordt heel personlijk behandeld. Het is ook een mooie plek en goed bereikbaar.
Z. B.
Z. B.
10:22 27 Jun 22
Nou als allereerste wat een top vrouw kan er niet meer van maken zo lief luistert naar mijn wensen is ook heel eerlijk over wat ze zelf denk en vindt heel professioneel super hygiënisch ben zeker tevreden en zeker een aan rader je ziet duidelijk resultaten echt in een woord een top salon en een top vrouw 👍🏻❤️
Nani S.
Nani S.
11:50 11 Jun 22
De eigenares is heeeeeeeeeeelll aardig erg gastvriendelijk. De behandeling zelf voel je amper wat van en je kan de hele behandeling alsnog verder gaan met je werk en/of school. Na de behandeling voelde de massage een beetje naar maar de behandelaar probeert zo goed mogelijk je op je gemak te houden. Een zeer grote aanrader en ik kan nie wachten op de resultaten!!!
Mari Carmen P.
Mari Carmen P.
19:41 07 Jun 22
Fijne service, de behandelaar beantwoord alle vragen en legt je alles fijn uit. Geweldige clinic zeker een aanrader.
Hamza C.
Hamza C.
11:03 07 Jun 22
Heel blij met RB Clinics. Ze luisteren heel aandachtig naar je en nemen al je wensen in rekening. In het begin was ik wat sceptisch, maar de behandelaar legde alles heel duidelijk uit over het proces. Ze laten je erg comfortabel voelen. Ben eindelijk voorgoed af van een aantal koppige zones. Iets wat me eerder nooit zelf was gelukt. Kortom, super blij met het resultaat.
Berna van Genk - B.
Berna van Genk - B.
09:30 07 Jun 22
Vriendelijke behandelaar. 3 zones behandeld waarvan de lovehandles na 1 behandeling al erg verminderd is. Nog een behandeling te gaan dan zien we over 12 weken het eindresultaat.
Mira Y.
Mira Y.
15:29 06 Jun 22
ik had nooit eerder gehoord van vet bevriezen. Toen ging ik naar allerlei video's kijken op youtube en las dat het echt werkt. Daarna ging ik opzoek naar een goede kliniek in NL. Blijkbaar is Clatuu Alpha beste apparaat die er is en RB Clinics werkt met dit apparaat. Gratis consult gehad en voelde wel goed. Ik heb ook meteen mijn buik laten behandelen. Ik zie nu al resultaten en wil nog lovehandels laten bevriezen. Ben achteraf toch heel blij met mijn keuz.
S S.
S S.
13:55 06 Jun 22
Kan RB Clinics niet genoeg aanbevelen! Bij hun ben je in de beste handen. Ben nu al voor meerdere zones bij hun behandeld en telkens erg tevreden met het resultaat. Ze zijn kundig, professioneel, oog voor detail en eerlijk. De behandelaar is altijd erg vriendelijk en verlenen topservice. Ben er erg over te spreken. Ze maken oprecht tijd voor je en zijn erg flexibel. Alles wordt altijd erg netjes en goed geregeld.
shaby A.
shaby A.
20:25 03 Jun 22
RB Clinics is een high end kliniek waarbij eerlijk en goed advies wordt gegeven. Er wordt naar jouw algehele gezondheid gekeken en ze zijn er voor je vanaf begin tot eind.Ik was erg gespannen en nerveus maar de behandelaar heeft me er goed doorheen geholpen en heeft me ook gerust gesteld. Alles is ook heel duidelijk uitgelegd vooraf en tijdens de behandeling. Ik kreeg nog enkele tips mee naar huis.Begin al wat te merken, het werkt! Dus ben erg benieuwd naar het eindresultaat!
Bilyana S.
Bilyana S.
07:00 03 Jun 22
Roksahr was amazing from beginning until end. She spend a good amount of time explaining everything and making sure I understand. We booked a treatment a week after the consultation. I just had it yesterday, it was painless. She made sure I was comfortable all the way.After the treatment she massaged the area and now it’s the next day - I don’t feel any soreness, or pain. No bruises eitherLooking forward to see the results! Highly recommend
Rianne
Rianne
19:23 02 Jun 22
Vandaag eerste afspraak gehad. Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Personeel communiceert duidelijk over de procedure. Heel nieuwsgierig naar het resultaat. Heb er vertrouwen in!
Lisanne K.
Lisanne K.
15:06 02 Jun 22
voor de behandeling werd alles enorm rustig en proffesioneel uitgelegd. de behandeling was erg comfortabel en de kliniek heeft een mooie en clean uitstraling! zeker aan te raden
Miriam G.
Miriam G.
13:18 02 Jun 22
Na een prettig intake gesprek waarbij rustig de tijd werd genomen om alles goed uit te leggen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak voor behandeling cryolipolyse gemaakt voor een weekje later.De behandeling zelf viel me mee, je voelt het in het begin wel even maar daarna krijg je een verdoofd gevoel. Dankzij het prettige gesprek vloog de tijd om.De napijn viel me wel iets tegen, met name omdat ik dat niet verwacht had. Maar door mijn buik in te smeren met Tantum en een paracetamolletje te nemen was het prima te doen.Drink braaf 2 liter water per dag en ben iets meer gaan wandelen/lopen, drink door de week geen wijn dusss... ik ben benieuwd naar het resultaat over een paar weken.
Samira B.
Samira B.
13:13 02 Jun 22
Very excited about my results! Definitely one of the best experiences in Dutch beauty branche. Recommend everyone if you want to lose stubborn fat fast and safe.
Info | Rosemari B.
Info | Rosemari B.
12:57 02 Jun 22
Ik heb een aantal behandelingen genomen bij RB Clinics. In eerste instantie ging ik ervan uit dat de behandeling minimaal verschil zal uitmaken omdat ik al heel veel behandelingen elders heb geprobeerd, maar wat ben ik positief verrast! De collega die mij heeft geholpen is zeer professioneel en heeft mij naast de behandeling ook advies gegeven op mijn levensstijl. Super tevreden.
Sevda M.
Sevda M.
11:00 24 May 22
ZEER TEVREDEN & SUPER RESULTAAT! Via bekende van mij een afspraak gemaakt voor een eerste vet bevries behandeling. Een schone en mooie kliniek. Erg fijn consult gesprek vooraf gehad met duidelijke uitleg. Specialist adviseerde mij 3 behandelingen voor 4 zones. Zo gezegd zo gedaan. Na de eerste behandeling begon ik eerst te merken alsof mijn buik zone de huid ervan verstevigd was. Het lijkt alsof het vet van de buik gesmolten is. Tijdens de behandeling werd ook alles stap voor stap uitgelegd. Werd op mijn gemak gesteld. Zeer vriendelijke en spontane dame!!Erg blij met de resultaten tot nu toe en dat maar na 1 behandeling. Heb zeker 30% minder vet dan voorheen!!Ik lig nu in de behandelstoel voor mijn 2de behandeling vet bevriezen. Ik kan niet wachten op de voortgang van de vetreductie na deze behandeling. Nog maar 1 te gaan hierna, dan ben ik klaar.Het is het zeker zeker waard om hier in te investeren!!! Kleding past mij beter en mooier. Kortom erg tevreden en aan te raden!
Dave O
Dave O
10:50 20 May 22
Happy with my treatments. Minimal bruising afterwards and no discomfort. Would recommend
aicha H.
aicha H.
13:15 17 May 22
Very pleasant experience ! Staff is so helpful .Absolutely recommended
Danielle
Danielle
16:38 14 May 22
Het was een fijne ervaring en ben heel blij dat ik de keuze gemaakt heb om de cryolipolyse behandeling te ondergaan.De uitleg was heel fijn en alles werd stap voor stap verteld je werd op je gemak gesteld.Ook tips voor wat je na de behandeling kan doen zoals 2 liter water drinken per dag en voldoende bewegen. Er word de tijd voor je genomen.Tijdens de behandeling werd er regelmatig gekeken hoe het met je ging en werd je goed verzorgd door middel van fruit, een smoothie en/of waterIk zie na 1 behandeling al resultaat
milan J.
milan J.
22:45 13 May 22
8 weken geleden voor het eerst een behandeling ondergaan. Ik heb een relatief gezonde levensstijl en sport regelmatig maar de love handles zijn erg lastig te trainen.. ik twijfelde om de behandeling aan te gaan, maar ben nu achteraf erg verrast door het resultaat. De dame legde erg duidelijk uit wat er allemaal ging gebeuren wat erg fijn is. Een klein dutje later en ik was klaar. Eerste week voelde wat ongemakkelijk aan maar dat trok al snel weg, na een week of 6 begon ik echt te merken dat er wat veranderd was! Binnenkort de volgende afspraak plannen. Zaak zag er trouwens ook netjes en schoon uit!
Rik R.
Rik R.
14:23 13 May 22
Via een bekende kwam ik bij Roksahr en haar kliniek terecht. Ik ben in mijn verleden behoorlijk wat afgevallen, maar mijn "handles" bleven altijd een punt van onzekerheid en een obstakel om kwijt te raken.Al bij de intake spatte de professionaliteit en bevlogenheid, samen met de persoonlijke benadering er van af!Uiteraard is bij een behandeling het resultaat het belangrijkste. En in deze kan ik zeggen; al na 1 behandeling is het verbluffend!Ik zou Roksahr en de kliniek dan ook altijd en overal kunnen aanbevelen, wanneer je naast resultaat ook graag persoonlijk en NIET als betalende klant behandeld wil worden!Dank je wel!
Mellat A.
Mellat A.
13:54 13 May 22
De intake pakken ze heel goed en fijn op. Super professioneel en rustgevend. Er wordt eerlijk advies gegeven en erg transparant over de kosten. Ben daarna meteen geholpen en de behandeling als erg fijn en inzichtvol ervaren.
Yusuf K.
Yusuf K.
13:44 13 May 22
Ik heb mezelf vet bevriezen cadeau gegeven en dit was de beste beslissing ooit. Na eerlijk en duidelijk advies gekregen te hebben, meteen een afspraak dezelfde week nog ingepland. Ik werd tijdens de behandeling erg op mijn gemak gesteld. De eerste paar minuten toen de kop op mijn lichaam was geplaatst, voelde dat zeer onprettig. De behandelaar heeft mij toen gerust gesteld en erdoor heen geholpen. Erg vriendelijk en persoonlijk betrokken. Na die 5 minuten voelde ik niks meer en heb zelfs een dutje kunnen doen. Na de behandeling een wat beurs gevoel aan over gehouden voor een aantal dagen. Dat trok gauw weg en ik begin nu eindelijk vetverlies op te merken. Dit is pas het begin. Ik kijk uit naar mijn nieuwe lichaam 😉
BLUECXTY N.
BLUECXTY N.
09:54 13 May 22
Excellent service throughout the whole experience. From first contact moment through the phone to the treatment and aftercare. Very friendly and nice staff. They know what high quality service is. They deserve 10 stars. And lady she is wonderful and kind
Maria S.
Maria S.
09:46 13 May 22
Erg professionele en vriendelijke kliniek. Er wordt echt naar jouw wensen geluisterd en niet geheim gedaan over de prijzen. Tijdens het consult werd het behandelplan uitgelegd wat bij mij paste en de bijbehorende totale kosten. Je kunt ook in termijnen betalen. Ook erg eerlijk over wat je kunt verwachten kwa resultaten aangezien het verschilt per persoon.
Alina S.
Alina S.
12:48 11 May 22
I’ve had a wonderful experience at RB Clinics. Friendly, highly professional, effective. Highly recommend!
N
N
09:41 10 May 22
Erg fijne ervaring gehad, de kliniek is schoon en mooi. Personeel is ook heel erg professioneel!Al met al was mijn behandeling erg fijn en ik begin ook echt resultaat te zien.Top ervaring! Ik raad deze kliniek zeker aan!
Ibo
Ibo
08:58 10 May 22
Had het een en ander gehoord over vet bevriezen, maar geloofde er niet echt in. Vervolgens toch een kans gegeven en op consult gegaan. Super verwelkomend ontvangen en alles duidelijk uitgelegd. Kosten waren ook erg duidelijk. Meteen een afspraak ingepland en er is al vetverlies opgetreden na slechts 3 weken. Ik houd me dan ook echt aan de richtlijn van veel water drinken en opletten op mijn voeding. Gaat de goede kant op. Ben erg benieuwd en enthousiast over het eindresultaat. Thanks RB!
Chloë O.
Chloë O.
08:09 10 May 22
From start to finish I was completely pampered at RB clinics! The location is great and very accessible by car and public transport, the clinic has been decorated with a clean and fresh look, the staff are complete experts in their field and know how to make you feel welcome and safe. I came for my first treatment and it went really well, RB Clinics uses the best cryoliosis device on the market right now and they also don't skimp on the protective gel sheets which have really helped to protect my skin. I experienced no pain and there was the option of watching something, doing some work or just relaxing. I was completely spoiled with snacks and fresh juices. I would highly recommend this clinic and their great and warm staff!
Ferogh E.
Ferogh E.
20:53 09 May 22
Super service, erg vriendelijk en professioneel!
Gul E.
Gul E.
16:06 09 May 22
Ik ben enorm goed geholpen door rb clinics! Zeer professioneel en hygiënisch. Ook ben ik goed ingelicht over wat er gaat gebeuren en wat precies de bedoeling is van een behandeling. Zeer vakkundig! Je voelt je meteen op jouw gemak bij rb clinics! Wil nergens anders meer en het resultaat mag er zeker wel wezen!
Michael S.
Michael S.
09:44 08 May 22
Erg fijne ervaring gehad. Mooie kliniek waar je met open armen wordt verwelkomt en op een persoonlijke maar zeer professionele manier wordt begeleid en behandeld! Mijn behandeling is inmiddels 5 weken geleden en de effecten op mijn onderbuik beginnen nu echt zichtbaar te worden. Zeer enthousiast over deze behandeling en kliniek!
Amanda S
Amanda S
09:09 07 May 22
Super vriendelijk en professioneel personeel. Alles hygiënisch en nieuw. Behandeling ervaren als ontspannend en zie na 4 weken echt resultaat! Net dat beetje wat ik met sporten/gezond eten nooit kon bereiken. Ik kom zeker weer terug voor andere lichaamsdelen!
Els H.
Els H.
13:18 05 May 22
Duidelijk uitleg en een vriendelijke behandelaar. Tot zo ver erg tevreden met het resultaat en in combinatie met een lifestyle verbetering.
Sukru K.
Sukru K.
10:01 03 May 22
Ik heb een hele fijne en goede ervaring gehad bij RB Clinics. Inmiddels 9 weken geleden voor het eerst geweest. Echt topservice en gastvrijheid! Ik zie nu al dat er behoorlijk vetverlies heeft opgetreden. Vorige week geweest voor mijn tweede behandeling en ik probeer voldoende water te blijven drinken zodat ik straks klaar ben voor de zomer. Bedankt RB Clinics!
Sophia G
Sophia G
05:35 25 Apr 22
I had 3 areas treated for a first treatment. Everything was explained to me perfectly and the advice given was clear as well as the expect results and amount of sessions required. Roksahr was lovely and makes you very comfortable, I will recommend coming by for an intake.
Elaine mc C.
Elaine mc C.
12:20 22 Apr 22
Top service is het bij RB Clinics, hoe goed ze je begeleiden in het proces is erg fijn. Ik heb vandaag mijn consult gehad, en ik heb aangegeven wat mijn behoeftes en wensen zouden zijn. Ze hebben mij verteld wat haalbaar voor mij is, en hoeveel behandelingen ik nodig zou moeten hebben.Er werd een behandelplan voor mij opgesteld, ik moest aangeven of ik medische problemen had en/of ik allergieën had. Ze stellen veiligheid bovenop wat ik zeer op prijs stel. Op het einde werd mij het kostenplaatje verteld, en het is het meer dan waard.
R R.
R R.
10:38 22 Apr 22
Hele fijne ervaring gehad bij Roksahr. Ze is een kundige behandelaar en een hele fijne persoonlijkheid. Dankjulliewel dames!
PB V
PB V
04:56 22 Apr 22
Pijnloos en snel vet verliezen klonk voor mij als een soort fabel, maar ik heb het meegemaakt hoor. Mijn tweede behandeling bij RB Clinics zit erop en wat ben ik blij met deze keuze. Ik heb lang onderzoek gedaan naar een pijnloze manier om plaatselijk vet te verliezen, en mijn oog viel toen meerdere keren op vet bevriezen. Geen hersteltijd en niet schadelijk voor de huid, ik kon erna meteen weer sporten.Zelf voelde ik vrij weinig van de behandeling, in het begin voelde ik alleen mijn vet in het kopstuk worden gezogen en daar bleef het bij. Heb heerlijk een filmpje gekeken en dutte een klein beetje weg. Zeker voor herhaling vatbaar.
Giovanni G.
Giovanni G.
23:24 21 Apr 22
Vandaag ben ik voor mijn tweede behandeling geweest. De service is onwijs fijn, ze houden je steeds in de gaten en verwennen je met een lekker kopje koffie en/of thee met een heerlijk snackje. De behandeling was pijnloos en ging vrij vlot.Ik heb licht gemerkt dat ik nu al na 1 behandeling resultaat hebt geboekt. dit motiveert mij om harder te sporten en gezonder te eten om mijn ultieme einddoel te behalen. ik kan niet wachten op mijn derde en dan ook laatste behandeling.
M H N.
M H N.
17:52 21 Apr 22
Ik ben erg te spreken over de kliniek en de behandelaar. Na m’n zwangerschap wilde ik graag minimale verbetering. Ik twijfelde heel erg of het iets voor mij was, maar ze hebben echt de tijd genomen voor al mijn vragen. Al vanaf het consult was alles erg duidelijk en zo kwam ik niet voor verrassingen te staan. De enige reden dat ik geen 5 sterren geef is omdat ik vind dat er altijd ruimte is voor verbetering 😉
Caveman van N.
Caveman van N.
05:43 07 Apr 22
Ik heb recentelijk mijn 2de behandeling erop zitten. Wat een opmerkelijk verschil. Ik stoorde me al jaren aan een aantal zones tot ik RB Clinics ontdekte. In eerste instantie een beetje sceptisch echter toch voor gegaan na een nachtje erover slapen. Ben blij met de keuze die ik gemaakt heb.
Hanyeh M.
Hanyeh M.
23:06 06 Apr 22
Ik wil jullie ontzettend veel bedanken voor de fijne behandeling. Tijdens het eerste consult werd mij alles heel duidelijk uitgelegd. Hoe het vetbevries proces gaat en wat ik realistisch gezien kan verwachten. Het is geen snel traject dat je binnen 1 dag alle vetcellen kwijt bent, dus moet ik geduld hebben en er ook een beetje voor moeten werken om het beste resultaat te behalen.Zo gezegd zo gedaan, nu na 6 weken na mijn eerste behandeling zie ik al super veel resultaat. Mijn onderbuikje is bijna helemaal weg. Er werd eerlijk verteld dat ik 1 behandeling nodig had. Indien gewenst en als ik het nog strakker wilde hebben dan 2, maar die keuze hebben ze mij zelf gegeven. Ik denk dat ik toch binnenkort voor mijn tweede behandeling ga.Ik heb me gehouden aan de richtlijn van 2 liter water per dag. Daarnaast heb ik besloten om iets meer op te letten op mijn voeding aangezien dit best een investering is. Ik ben erg blij dat ik ervoor gegaan ben. Het is belangrijk om gezond en fit te leven. Daar staat RB Clinics ook oprecht voor en dat merk je in alles. Echt bijzonder.Super vriendelijk en verzorgend. Na de behandeling hebben ze mij nog nagebeld hoe ik de behandeling ervaren heb en of ik nog ergens last van had. Top service & eeuwig dankbaar!
Hakim
Hakim
18:13 04 Apr 22
Vandaag teruggekomen van een behandeling bij RB CLINICS. De kliniek ziet er erg mooi en hygiënisch uit. De behandelaar wist mij van top tot teen uit te leggen over de behandeling en is erg vriendelijk. Ik ben benieuwd naar het resultaat straks. Ik moet nu zeker 2 liter per dag drinken om het optimale resultaat te krijgen. Dat is nog wel een uitdaging. Als je komt raad ik je zeker niet aan om in de garage te parkeren beneden maar gewoon een plekje op straat te vinden. Parkeren is aan de dure kant , maar dat spreekt voor zich in Amsterdam. Verder top gelegen en makkelijk te bereiken met zowel de auto als openbaar vervoer.
Charise G
Charise G
22:28 03 Apr 22
Al jaren heb ik mij gestoord aan mijn vetrollen onder de BH. Ik kon binnen 3 dagen al terecht en ben erg fijn geholpen. Ik begin het resultaat nu al te zien na 2 weken. Tijdens de behandelingen kwam ze ook een paar keer checken of alles goed met me ging. Top service. Ben erg tevreden👍🏻
Sherell
Sherell
08:29 03 Apr 22
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat RB Clinics een deskundige kliniek is met geavanceerde apparatuur.Mijn lichaam is zichtbaar verbeterd sinds ik deze lieve meiden heb ontdekt. Ze zetten veiligheid altijd voorop en ze hebben mij vanaf het begin eerlijk advies gegeven.De verwachtingen die ik had zijn uitgekomen dankzij hun realistische uitleg en informatie.
Jackie V.
Jackie V.
20:22 31 Mar 22
Ik ben erg te spreken over de hygiëne en de netheid van de kliniek en de werkwijze van de dames. Zeker een aanrader!
Phoebe O.
Phoebe O.
20:06 29 Mar 22
Na mijn zwangerschap kreeg ik op een aantal plekken het koppige vet maar niet weg. Ben blij dat ik de knoop doorgehakt heb en toch voor het vetbevries traject ben gegaan. Ik voel me weer bijna de oude!
Sandra B.
Sandra B.
09:10 29 Mar 22
De kliniek in Amsterdam is super strak en mooi ingericht. Wat mij opviel is dat je topservice krijgt. Van de manier waarop ze je ontvangen tot de lekkere en gezonde snacks die ik kreeg tijdens de behandeling. Ze weten echt hoe ze jou in de watten moeten leggen. Ik kijk erg uit naar mijn tweede sessie in mei!
Michelle van O.
Michelle van O.
08:16 29 Mar 22
Inmiddels bijna twee weken geleden een behandeling gehad voor mijn onderbuik. Roksahr is heel vakkundig en legt alles duidelijk uit. De behandeling was pijnloos. Ik ben benieuwd naar het resultaat.
Parnian A.
Parnian A.
08:16 29 Mar 22
Enorm lieve dame die goed de tijd voor je neemt. Ze heeft mij alles goed uitgelegd en al mijn twijfels weggenomen over de behandeling. Ik zou haar en haar salon zeker aanraden.
Milou K.
Milou K.
18:13 28 Mar 22
Enorm professioneel geholpen. Je merkt echt dat Roksahr er verstand van heeft. Topzaak
Ufuk O.
Ufuk O.
13:56 28 Mar 22
super service en advies gehad gewoon echt een aanrader
Rawan A.
Rawan A.
08:14 28 Mar 22
Ik heb een goede en fijne behandeling gehad
Moise Z.
Moise Z.
07:27 28 Mar 22
Hele fijne kliniek waar je op je gemak wordt gesteld. Je wordt erg warm ontvangen en ze nemen oprecht de tijd voor al je vragen. Ze hebben oog voor jou als mens en niet per de als commerciële klant. Hier mogen meer klinieken voorbeeld aan nemen.
Ty R.
Ty R.
04:26 28 Mar 22
Fijn contact en kreeg goed advies, zeker een aanrader!
Usman K.
Usman K.
13:27 10 Mar 22
Dankjewell ! Superblij met t resultaat.
Irina M.
Irina M.
09:40 27 Feb 22
Ik heb lang onderzoek gedaan waar ik het beste cryolipolyse kon ondergaan. Uiteindelijk ben ik bij RB Clinics uitgekomen aangezien zij met de Clatuu werken.Ben blij dat ik voor hun gekozen heb. Het is de investering zeker waard!
Menakshi R
Menakshi R
18:05 26 Feb 22
Voor het eerst deze behandeling gehad! Ik werd super gastvrij en servicegericht ontvangen. Ze informeren je van tevoren heel goed. Waar ik het meest tevreden over ben is de eerlijkheid rondom de behandeling en er wordt een realistisch beeld geschetst wat ik nou daadwerkelijk kan verwachten. Ben zeer tevreden. Thanks meiden!
Volgende beoordelingenjs_loader

Vet bevriezen voordelen

Plaatselijke afvallen met behulp van vet bevriezen

Als u bijvoorbeeld alleen vet wilt verliezen bij uw buik en niet bij uw benen, is diëten geen optie. Met diëten wordt het vetpercentage van uw volledige lichaam lager. De lichaamsdelen waar u geen vet wilt verliezen, zullen dan ook afslanken. Vet bevriezen is hier het antwoord op. Met vet bevriezen kunt u effectief en zonder chirurgische ingrepen plaatselijk vet verwijderen. Dit is dan ook de reden dat steeds meer mensen kiezen voor vetcellen bevriezen. Vetcellen bevriezen is zeer effectief met een professionele behandeling

Is vet bevriezen misschien iets voor u?

De behandeling vetcellen bevriezen is geschikt voor mannen en vrouwen die 18 jaar of ouder zijn. Het laten bevriezen van die vervelende, laatste vetrolletjes is mogelijk bij mensen met een BMI die niet hoger dan 32 is. De behandeling vet bevriezen mag niet worden uitgevoerd bij mensen met obesitas of ernstig overgewicht. Ook mag deze behandeling niet worden uitgevoerd op een huid met een vorm van huidletsel of ernstige spataderen. Wanneer wij denken dat het nodig is wordt de behandeling afgeraden. Tijdens het consult bespreken we gezamenlijk uw wensen en kijken we naar de mogelijkheden voor het realiseren van uw wensen. Na het consult weet u waar u aan toe bent. Plaatselijke vetophopingen zijn verleden tijd! 

Clatuu alpha

Om de behandeling veilig en effectief uit te voeren, moet natuurlijk het beste apparaat worden gebruikt. Er is nationaal en internationaal onderzoek gedaan naar het beste apparaat voor cryolipolyse. Uit dit onderzoek kwam de Clatuu Alpha. De Clatuu Alpha is medisch verantwoord en Europees goedgekeurd (CE-keurmerk). Daarbij wordt de Clatuu Alpha ook periodiek gecontroleerd door gecertificeerde instanties. 

Vet bevriezen

Gratis consult inplannen

Neem contact op met RB Clinics

In onze kliniek in Amsterdam kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consultgesprek krijgen. Tijdens het consultgesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen en wij zullen die maar al te graag voor u beantwoorden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de behandeling. Daarnaast kunnen wij ook geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.

Call Now Button