Vetbevriezing – Cryolipolyse behandeling

Hier vindt u ons

Vet bevriezen

Vet bevriezen is een effectieve manier om permanent vetcellen te verwijderen. Nu te boeken in onze kliniek voor een veilige en non-invasieve alternatief voor liposuctie.

Vet bevriezen, dé oplossing voor lokale vetverwijdering

Cryolipolyse, of vet bevriezen zoals het beter bekend staat, is een innovatieve en effectieve manier om plaatselijke vetophopingen permanent te verwijderen. Het is een veilig, niet-invasief alternatief voor liposuctie dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Bij RB Clinics begrijpen wij dat niet iedereen houdt van zijn uiterlijk, en wij zijn er om u te helpen het lichaam te krijgen dat u altijd al wilde!

N
Verlies vet in maar 50 minuten
N
Vet bevriezen zonder operatie of hersteltijd
N
Zonder verdoving of operatie en pijnloos
N
Geen dieet of sporten voor nodig
N
Vries overtollig vet permanent weg
N
CE & FDA gecertificeerd
Intakegesprek voor een vet bevriezen behandeling

Het resultaat van vet bevriezen.

Honderden mensen hebben een cryolipolyse behandeling gehad bij RB Clinics. Dit zorgt ervoor dat vet lokaal en definitief verwijderd wordt. Hieronder ziet u de resultaten hiervan. Bekijk hier meer resultaten van vet bevriezen.
Het resultaat van lovehandles bevriezen
Het resultaat van lovehandles bevriezen
Het resultaat van lovehandles bevriezen

Hoe werkt vet bevriezen?

In tegenstelling tot traditionele liposuctie, waarvoor een pijnlijke chirurgische ingreep nodig is en die vaak het risico van infectie of andere medische complicaties met zich meebrengt, is cryolipolyse bij RB Clinics volledig niet-chirurgisch. Tijdens de behandeling plaatst een gekwalificeerde medische professional een gespecialiseerd apparaat op het gebied van uw lichaam waar u vetcellen wilt verminderen. Dit apparaat levert vervolgens nauwkeurig gecontroleerde koeltemperaturen van -10 tot -15 graden celsius gedurende een bepaalde periode en zuigt sterk vacuüm .

De snelle afkoeling zorgen ervoor dat de vetcellen in dat gebied kristalliseren en uiteindelijk op natuurlijke wijze afgevoerd worden. Omdat deze afgebroken vetcellen geen vet meer kunnen opslaan of ophopen, is het resultaat een slanker lichaam zonder lelijke rondingen! Omdat vetcellen afbreken en op een natuurlijke manier worden afgevoerd kunnen deze ook niet zomaar terugkomen. Wel kun je weer nieuwe vetcellen aanmaken als je een ongezond eetpatroon aanhoudt.

 

Welke delen op het lichaam kun je bevriezen?

Wilt u vet kwijt op uw onderkin, love handles, buik of dijen? Met één behandeling vet bevriezen kunt u al een enorm verschil zien. Met vet bevriezen hoef je geen streng dieet te volgen om op een gezond gewicht te komen. Wel is het belangrijk om een gezonde leefstijl aan te houden om blijvend resultaat te waarborgen. Vraag een vrijblijvend consult aan en ontdek de beste methode om uw vet cellen en overtollig vet weefsel te verwijderen.

Hoe werkt vet bevriezen?

In tegenstelling tot traditionele liposuctie, waarvoor een pijnlijke chirurgische ingreep nodig is en die vaak het risico van infectie of andere medische complicaties met zich meebrengt, is cryolipolyse bij RB Clinics volledig niet-chirurgisch. Tijdens de behandeling plaatst een gekwalificeerde medische professional een gespecialiseerd apparaat op het gebied van uw lichaam waar u vetcellen wilt verminderen. Dit apparaat levert vervolgens nauwkeurig gecontroleerde koeltemperaturen van -10 tot -15 graden celsius gedurende een bepaalde periode en zuigt sterk vacuüm .

De snelle afkoeling zorgen ervoor dat de vetcellen in dat gebied kristalliseren en uiteindelijk op natuurlijke wijze afgevoerd worden. Omdat deze afgebroken vetcellen geen vet meer kunnen opslaan of ophopen, is het resultaat een slanker silhouet met minder lelijke rondingen! Omdat vetcellen afbreken en op een natuurlijke manier worden afgevoerd kunnen deze ook niet zomaar terugkomen. Wel kun je weer nieuwe vetcellen aanmaken als je een ongezond eetpatroon aanhoudt.

Vetcellen bevriezen
Clatuu Alpha
Vet bevriezen op de rug
Kliniek cryolipolyse

Vet bevriezen met Clatuu Alpha

In onze kliniek gebruiken wij de Clatuu Alpha voor de cryolipolyse behandelingen, vetcellen bevriezen was nog nooit zo eenvoudig. De Clatuu Alpha is het meest geavanceerde cryolipolyse apparaat op de markt en onderscheidt zich van de andere apparaten. De Clatuu Alpha is Europees goedgekeurd (CE-keurmerk) en is medisch verantwoord. De perfecte manier voor vet bevriezen!

N
#1 Vet verlies zonder operatie
N
Cryolipolyse van 5 zones
N
Vet bevriezen in Amsterdam (Cryolipolyse)

Wat u kunt verwachten van overtollig vet verwijderen met vet bevriezing

Bij RB Clinics nemen wij de veiligheid van onze patiënten zeer serieus. Alle behandelingen worden begeleid door hooggekwalificeerde deskundigen die ervoor zorgen dat patiënten zo min mogelijk ongemak ondervinden tijdens hun procedure. Voorafgaand aan de behandeling geven onze medewerkers informatie over wat u kunt verwachten tijdens de sessie en geven zij advies over hoe u zich het beste kunt voorbereiden voor een maximaal resultaat.

Ook wordt er gekeken of we het te behandelen gebied veilig kunnen behandelen. Als u bijvoorbeeld van plan bent om meerdere sessies te ondergaan, kan het nuttig zijn om blootstelling aan de zon tussen de afspraken in te vermijden om uw resultaten niet negatief te beïnvloeden. Bovendien, hoewel dit type behandeling relatief pijnloos is en geen medische ingreep of hechtingen nodig zijn, kan er enige mate van roodheid of zwelling zijn in de behandelde gebieden na afloop. Dit zou echter binnen een paar dagen moeten verdwijnen met de juiste nazorginstructies van onze gespecialiseerde medewerkers.

Als u er helemaal klaar voor bent, brengt één van onze medewerkers het apparaat aan op de gewenste plek. Het apparaat bevriest de vetcellen die zich in de onderhuidse vetlaag bevinden. Wanneer de behandeling begint, krijgt u een boekje te lezen of u kunt een film kijken, of lekker op uw telefoon of tablet. Een behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Hierna wordt het behandelde gebied twee minuten intensief gemasseerd. U kunt een paar uur na de behandeling gevoeligheid ervaren. Dit zal vanzelf verminderen.

Vet bevriezen

Het proces van vetbevriezing uitgelegd in een paar stappen

1. Behandelplan
Tijdens de intake in de kliniek wordt er gekeken of de cryolipolyse techniek op u kan worden toegepast. Samen met uw cryolipolyse specialist wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin wordt besproken welke gebieden worden aangepakt, hoeveel behandelingen nodig zijn en wat de kosten hiervan gaan zijn.
2. Aplicatoren
Voordat de vetbevriezing behandeling begint, worden de te behandelplekken gemarkeerd met een speciale huidstift. Hierna wordt er een gelpad op de te behandelen plek aangebracht om de huid te beschermen tegen de kou. Nu kan de behandelkop van de Clatuu Alpha op de huid worden geplaatst. De tijdsduur van de behandeling hangt af van uw persoonlijke behandelplan, maar is in het algemeen 50 minuten.
3. Koelproces
Voor de plaatsing van de behandelkop is geen verdoving nodig. De huid met onderhuidse vetlaag wordt in de behandelkop gezogen, waarna de vetcellen worden gekoeld met een temperatuur van -9°C. In de eerste paar minuten van de behandeling kan een tintelend of stekend gevoel worden ervaren. Dit gevoel gaat weg nadat de huid gevoelloos wordt door de kou. De vetcellen zelf bereiken door dit proces een temperatuur van 2 tot 4 graden. Het proces duurt ongeveer 50 minuten. Nadat het afkoelproces is afgerond, wordt de behandelkop eraf gehaald en het behandelde gebied intensief gemasseerd voor twee minuten. Hierna kan de huid rood zijn, maar dit is vaak verdwenen in een half uur.
4. Afvoer
Uw lichaam neemt nu het werk over. De vetcellen die zijn bevroren worden door het lichaam gezien als afwijkend en sterven af. De cellen die zijn afgebroken worden na de behandeling gedurende 8 tot 12 weken op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. De vetcellen die nu zijn verwijderd, komen niet meer terug.
5. Resultaat
De eerste resultaten van de cryolipolyse behandeling worden 6 tot 8 weken na de behandeling zichtbaar. Het proces van het afvoeren van de vetcellen kan tot 16 weken na de behandeling doorgaan. Een voordeel hiervan is dat de huid de mogelijkheid krijgt om mee te bewegen en zich aan te passen aan het geleidelijke afvalproces.

Wat zijn de voordelen en nadelen van vet bevriezen?

Voordelen

  • Het resultaat van de cryolipolyse behandeling is snel zichtbaar. Het eerste resultaat is na 3 tot 5 weken te zien.
  • Er is geen sprake van een hersteltijd. Na de behandeling kunt u weer gelijk door met uw dagelijkse bezigheden.
  • Na cryolipolyse verdwijnt het vet definitief. Dit wordt op natuurlijke wijze afgevoerd.
  • Voor de behandeling is geen verdoving nodig en de behandeling is pijnloos. Vetcellen bevriezen is pijnloos.
  • Vet kan plaatselijk worden verwijderd wat met sporten en een dieet niet mogelijk is. Vetcellen bevriezen is daarom ideaal.
  • Met cryolipolyse wordt het lichaam zelf aan het werk gezet. De vetcellen die na het koelingsproces afsterven, worden op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam.
  • De Clatuu Alpha machine werkt erg efficiënt door de unieke 360°-koelingstechniek die ervoor zorgt dat alle vetcellen op de plek waar de behandeling wordt uitgevoerd allemaal evenveel worden gekoeld.

Nadelen

  • De nadelen bij vet bevriezen vallen mee. Alleen kan de huid wat beurs aanvoelen, wat rood zijn of blauwe plekken hebben. Dit trekt snel weg.
  • De eerste 5 minuten van de behandeling kunt u een prikkelend, trekkerig of branderig gevoel ervaren. Dit gevoel trekt weer weg in het verloop van de cryolipolyse behandeling.
  • Tussen twee cryolipolyse behandelingen moeten minimaal 8 weken zitten.

Veelgestelde vragen

Is vet bevriezen effectief?
Een groot voordeel van de behandeling is dat het heel gericht kan worden toegepast worden. Hierdoor worden vetcellen geleidelijk afgevoerd. Afvallen wordt hierdoor een stuk makkelijker en effectiever!
Hoeveel kun je afvallen met vet bevriezen?
Middels een behandeling wordt afvallen of van overgewicht afkomen een stuk makkelijker. Na enkel behandelingen is een reductie van 20-30% voor het behandelgebied mogelijk. Of dit nu gaat om de benen, heupen, armen, of de rest van uw lichaam. Het reduceren is daadwerkelijk effectief en dat alles middels een veilige manier.
Is er een lange herstelperiode?
Nee je hebt geen last van een lange herstelperiode. Daarnaast heb je vrijwel nooit extreme gevoeligheid. Het is dan ook een goed operatie vrij alternatief.
Bieden jullie ook andere behandelingen aan?
Nee, op dit moment richten wij ons volledig op behandelingen voor vet bevriezen. Dit is volgende ons de beste methode om van vet af te komen. Vetcellen worden via het lichaam afgevoerd en binnen 3 behandelingen behaal je het optimale resultaat.
Wachttijd tijdens een behandeling

Voor wie is een cryolipolyse behandeling bedoeld?

Samengevat biedt cryolipolyse bij RB Clinics een veilige en effectieve manier voor personen die worstelen met overtollig vet op specifieke delen van hun lichaam om hun gewenste vorm te bereiken zonder drastischere maatregelen zoals een liposuctie operatie. Met zorgvuldige aandacht voor en na de behandeling door ervaren medische professionals in combinatie met geavanceerde technologie die tijdens de sessies wordt gebruikt, kunnen patiënten erop vertrouwen dat zij snel het gewenste resultaat krijgen zonder grote risico’s op bijwerkingen!

Maak vandaag nog een afspraak! Er zijn al een miljoen behandelingen voor u geweest, lees gerust eens de cryolipolyse ervaringen van anderen. Twijfelt u nog? Vraag dan een gratis intake gesprek aan zodat we u alles kunnen vertellen over vetweefsel bevriezen.

Effecten van vetcellen bevriezen

De effecten van cryolipolyse behandeling zijn over het algemeen langdurig, zolang mensen na de behandeling een gezonde leefstijl aanhouden; het is echter goed om te weten dat extra sessies nodig kunnen zijn, afhankelijk van individuele doelstellingen en veranderingen in lichaamssamenstelling/vorm en het aantal vetcellen in de loop der tijd (bijvoorbeeld door gewichtstoename). Indien nodig kan ons personeel ook levensstijl aanpassingen aanbevelen, zoals dieetplannen of trainingsprogramma’s die specifiek zijn afgestemd op elke individuele patiënt, om de resultaten van hun cryolipolyse behandeling bij RB Clinics te maximaliseren! Een aantal weken na de behandeling kunt u het eindresultaat zien.

Na de behandeling kan uw huid wat gevoelig zijn en er kunnen blauwe plekken in en rondom de plek ontstaan. Die zullen vanzelf weer verdwijnen en ook kunt direct doorgaan met uw dagelijkse bezigheden. Na 4 tot 12 weken is er een vermindering van de vetlaag zichtbaar.

 

Vet bevriezen

Gratis consult inplannen

Neem contact op met RB Clinics

In onze kliniek in Amsterdam kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consultgesprek krijgen. Tijdens het consultgesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen en wij zullen die maar al te graag voor u beantwoorden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de behandeling. Daarnaast kunnen wij ook geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.