Advies nodig?

020-2903916

info@rbclinics.nl

Gratis consult

Afspraak maken voor huidverstrakking
Boek vandaag en ontvang 33% korting 00 : 00 : 00 :  00

Huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max

Krijg een strakkere huid door middel van huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max. Deze unieke radiofrequentie methode bij RB Clinics is de meest geavanceerde en effectieve manier om huidveroudering tegen te gaan. De behandeling kan ingezet worden zowel om huidverslapping terug te draaien als preventief om je huid langer jong te houden. Bovendien biedt de Indiba ook een optie om de body contour te verbeteren. De behandeling kan toegepast worden op het lichaam en het gezicht.
 • Huidverjonging gezicht en lichaam
 • Anti-aging
 • Rimpels verwijderen zonder injecties/naalden
 • Bodycontour verbeteren
 • Alternatief voor fillers

Huidverjongering mogelijk van top tot teen

Huidverjonging met de Indiba is mogelijk op het gehele lichaam aangezien alle zones van top tot teen behandeld kunnen worden. De unieke behandeling is dus mogelijk op zowel het gezicht als het lichaam, denk aan kraaienpootjes, buik, billen, nek, benen en meer. De behandeling kan op vrijwel elke probleemzone toegepast worden door middel van korte, effectieve en pijnloze sessies met direct en langdurig resultaat.

Gratis consult inplannen

Hoe werkt huidverstrakking?

Video bekijken
Huidverstrakking met behulp van de Indiba Edna Pro Max is een niet-chirurgische cosmetische behandeling die gebruikmaakt van radiofrequentie-energie om de huid op een natuurlijke manier strakker te maken en te verstevigen. De radiofrequentie verwarmt het huidweefsel door een applicator over de huid te bewegen waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd wat op zijn beurt leidt tot een verbeterde, stevigere huidstructuur en vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Een radiofrequentie behandeling met de Indiba is een snelle, veilige en effectieve oplossing voor het verstrakken van de huid met langdurig resultaat.
 • Huidverjonging gezicht en lichaam
 • Rimpels verwijderen zonder injecties/naalden
 • Huidverstrakking zonder operatie
De Indiba Edna Pro Max

Uniek radiofrequentie methode met de Indiba Edna Pro Max

De geavanceerde techniek met Indiba is uniek aangezien de radiofrequentie op een constante diepte werkt van 448 kHz. Doordat de golflengte van de radiofrequentie constant is, bereik je de beste resultaten en onderscheidt de Indiba zich van alle andere bestaande radiofrequentie methodes. Hiermee zijn wij dan ook de eerste aanbieder in Nederland met deze geweldige techniek en apparaat!
Daarnaast wordt er geen schade gemaakt wordt in de huid. Normaliter wordt er tijdens een radiofrequentie behandeling met elk ander apparaat eerst schade gemaakt in de diepere huidlaag. Door de schade zal de huid zich willen herstellen en zal dan collageen en elastine aanmaken om de huid te verstrakken. De Indiba is in dit opzicht uniek omdat er geen schade gemaakt wordt. De radiofrequentie straling laadt de cellen opnieuw op door de warmte. Na verloop van tijd stimuleert de warmte ook de aanmaak van nieuwe collageen in de diepere huidlagen die de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert. Je ziet al na slechts één behandeling resultaat! Hiermee zijn wij de eerste in Nederland die deze wereldwijde bekende methode aanbiedt.

Behandelingen voor huidverjongering en huidverstrakking

Bij RB Clinics werken we met de nieuwste technieken op het gebied van body shaping. Zo hebben we de allernieuwste behandelingen voor huidverjonging en huidverstrakking. Dankzij de geavanceerde radiofrequentie behandeling van Indiba is het niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces tegen te gaan op een natuurlijke manier, maar zelfs terug te draaien! Zo krijg je jouw jonge, natuurlijke en stralende huid weer terug!

 • Huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max
 • Huidverstrakking zonder operatie
 • Direct en zichtbaar resultaat na slechts een behandeling
 • Geen hersteltijd

Vet bevriezen én huidverstrakking: De ideale combinatie

RB Clinics is ook gespecialiseerd in vet bevriezen met de Clatuu Alpha waarbij er op een zeer effectieve methode vet wordt verwijderd op alle zones van kin tot knie. Vaak is er veel vraag naar huidverstrakking wanneer er overtollig vet wordt verwijderd. Dit is de ideale combinatie om de perfecte body shape te bereiken. Daarnaast is er soms sprake van een heel minimaal laagje vet wat net te weinig is om te behandelen met vet bevriezen.

In dit geval kan de Indiba de perfecte oplossing bieden door middel van huid verstrakken aangezien de Indiba Edna Pro Max naast huidverstrakken ook de laatste restjes vet kan verwijderen! De specialisten bij ons in de kliniek helpen je graag bij het realiseren van jouw ideale lichaam of uitstraling.

 • Rimpels verminderen zonder injecties, dus pijnloos
 • Verslapte huid verstrakken
 • Alternatief voor fillers
 • Geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar
 • Alle zones van top tot teen mogelijk

Resultaten huidverstrakking

Ervaringen

Na slechts één behandeling zag mommy influencer Sarah Liebregt al verschil. Ze is super blij dat ze de stap heeft gezet bij RB CLINICS! Ze voelt zich lekkerder en zekerder in haar vel.

Sarah Liebregts

Real Housewives of Amsterdam cast member Kimmylien is super tevreden over het resultaat van vet bevriezen. Zonder operatie of pijn is ze nu voorgoed af van haar laatste vetjes.

Kimmylien Nguyen

Kelly Breukers is begonnen met haar vet bevries traject doordat ze moeilijk af kon komen van wat overgebleven koppig buik- en onderkinvet na haar zwangerschap. Hierbij had ze wat extra hulp bij nodig. Met vet bevriezen krijgt ze de laatste vetrolletjes weg!

Kelly Breukers

Veelgestelde vragen huidverstrakking

Wat is huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max?
Huidverstrakking met behulp van de Indiba Edna Pro Max is een non-invasieve behandeling die gebruikmaakt van radiofrequentie-energie die de huid op een natuurlijke manier verstrakt, verstevigt en verjongt. De radiofrequentie verwarmt en laadt het huidweefsel op door een applicator over de huid te bewegen. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, wat op zijn beurt leidt tot een verbeterde en stevigere huidstructuur en vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Een radiofrequentie behandeling met de Indiba is een snelle, veilige en effectieve oplossing voor huidverstrakking met langdurig resultaat.
Is huidverstrakking gevaarlijk of pijnlijk met de Indiba Edna Pro Max?
Huidverstrakking met de Indiba is een totaal veilige en natuurlijke manier van huidverjonging. Het apparaat is FDA en CE goedgekeurd. De behandeling is non-invasief en er wordt geen schade gemaakt tijdens de behandeling. Hierdoor is de behandeling ook totaal pijnloos. De behandeling wordt juist als rustgevend ervaren. 
Werkt huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max echt?
De behandeling werkt echt en de resultaten spreken voor zich. Huidverjonging op basis van radiofrequentie is wetenschappelijk bewezen. Door radiofrequente straling wordt het bindweefsel in de diepere huidlagen aangepakt. Als reactie hierop trekt de huid strakker. De Indiba is het meest effectieve en krachtigste radiofrequentieapparaat op de huidige markt. 
Hoe onderscheidt de Indiba zich op het gebied van radiofrequentie?
De geavanceerde techniek met de Indiba Edna Pro Max is uniek omdat de radiofrequentie energie op een constante diepte werkt van 448 kHz. Doordat deze golflengte van de radiofrequentie constant is en tot in de diepere huidlagen werkt, bereik je de beste resultaten en onderscheidt de Indiba zich van alle andere bestaande radiofrequentie methodes. 
Ben ik een geschikte kandidaat voor huidverstrakking?
Iedereen die een strakkere en verjongde huid wilt, is een geschikte kandidaat voor huidverstrakking ongeacht welke huidtype je hebt. De behandeling kan op iedereen uitgevoerd worden zowel op het gezicht als het lichaam. Wil je af van rimpels in het gezicht, vermoeide ogen of bijvoorbeeld strakke bovenbenen of buik? Dat is allemaal mogelijk. De behandeling kan worden toegepast van top tot teen. Indien je twijfelt, kun je altijd eerst een gratis consult afspraak inplannen en je laten adviseren door een specialist.
Hoe gaat een behandeling in zijn werking?
De duur van de behandeling hangt af van welke zone je behandelt. Tijdens de behandeling wordt er eerst een crème aangebracht op het behandelgebied. Vervolgens gaat er een applicator in circulerende bewegingen over hetzelfde gebied. De behandeling voelt warm aan en heeft een rustgevende werking.
Wanneer is het resultaat zichtbaar?
Het resultaat van een huidverstrakking behandeling met de Indiba Edna Pro Max is vaak al meteen na afloop van de eerste behandeling te zien. Er is dan al direct versteviging van de huid zichtbaar. Voor een langdurig en het meest effectieve resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Er wordt een kuur van 6 behandelingen aangeraden voor het meest effectieve en langdurige resultaat. Tussen elke behandeling zit ongeveer 5-10 dagen tijd.
Is er een hersteltijd of bijwerkingen na de behandeling?
Er is geen hersteltijd of bijwerkingen na de behandeling. Je hoeft nergens rekening mee te houden omdat er geen schade in de huid wordt gemaakt.
Hoe zorg ik ervoor dat het resultaat blijvend is?
Door een gezonde leefstijl en de behandeling op tijd te herhalen, zal het resultaat blijvend zijn. Onderhoud is altijd nodig bij iedere soort huidverstrakking behandeling. Bij ieder persoon verschilt het wanneer je de behandeling moet herhalen. Het ligt onder andere aan je leeftijd en levensstijl. Nadat de laatste behandeling van de kuur erop zit, wacht je een aantal maanden af en kijk je zelf aan wanneer er weer een onderhoudsbehandeling nodig is. Dit is dan geen kuur uiteraard, maar slechts een onderhoudsbehandeling. 
Zijn de resultaten na de kuur permanent?
De resultaten na de kuur met de Indiba Edna Pro Max zijn langdurig, echter door het natuurlijke verouderingsproces kan de huid na verloop van tijd nieuwe tekenen van veroudering laten zien. 
Kan de behandeling cellulitis verminderen?
De behandeling kan zeker cellulitis verminderen doordat de huid verstrakt en verstevigd wordt door de radiofrequentie energie. 
Welke zones kunnen worden aangepakt met huidverstrakking?
Alle zones van top tot teen kunnen worden aangepakt! Alle gebieden op het gezicht en het lichaam kunnen behandeld worden met de Indiba.
Zijn alle huidverstrakking of radiofrequentie apparaten hetzelfde?
Niet alle huidverstrakking apparaten zijn hetzelfde. De verschillende behandelingen en apparaten werken met verschillende methodes. Het apparaat dient FDA en CE goedgekeurd te zijn. Daarnaast is het fijne aan radiofrequentie dat er geen schade gemaakt wordt in de huid waardoor er ook geen hersteltijd aanwezig is. Wat betreft radiofrequentie is de Indiba Edna Pro Max het krachtigste en meest effectieve radiofrequentie apparaat op de huidige markt gezien het feit dat de energie op een constante diepte werkt van 448 kHz. Deze golflengte van de radiofrequentie is constant en werkt tot in de diepere huidlagen.
Is een kuur met de Indiba Edna Pro Max een vervanging voor injectables?
De behandelingen zijn een natuurlijke en veilige alternatief en dus een vervanging voor injectables. Er zijn geen chirurgische ingrepen of injecties nodig voor een verstrakte huid. Hierdoor is de radiofrequentie veilig en is er geen sprake van hersteltijd. 

Gratis E-bookGezonde levensstijl en vet verminderen

Gezonde en lekkere recepten

Tips om meer te sporten

Waarom intermittent vasten je helpt af te vallen

De beste snacks om af te vallen

Informatie over eiwitten, vetten en koolhydraten

Vet bevriezen als hulpmiddel

Hoe je cryolipolyse combineert met een gezond dieet

Bedankt voor het aanmelden
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Blogs

Door vet te bevriezen, verwijder je permanent cellen die overtollig water in je lichaam vasthouden – waardoor we een strakkere huid krijgen dan ooit tevoren! Als dit klinkt als iets voor jou, bekijk dan zeker onze blogs voor meer informatie over hoe het werkt.
Ga naar alle blogs
Gratis consult
WhatsApp berichten
Klantenservice
Hulp nodig?