Advies nodig?

020-2903916

info@rbclinics.nl

Behandelzones: van kin tot knie

Vetbevriezing is mogelijk op bijna elk deel van het lichaam, van kin tot knie. Als je dat vervelende vetrolletje boven je broekrand zat bent, je lovehandles zat bent of geen foto's meer wilt met een dubbele onderkin, dan is vetbevriezing een optie. Hier zijn de zones waarop vetbevriezing kan worden toegepast:

Kinvet kan leiden tot het verschijnen van een onderkin of een dubbele kin.

Het kan lastig zijn om het vet onder de kin weg te werken met sporten of diëten, maar het kan erg storend zijn. Het beïnvloedt de eerste indruk die je maakt en elke keer dat je in de spiegel kijkt of een selfie maakt, word je geconfronteerd met je onderkin of dubbele kin. Het is tijd om actie te ondernemen, en een mogelijke oplossing is het bevriezen van het kinvet.
Lees meer over onderkin bevriezen

Bovenarm vet bevriezen

Verslapte bovenarmen, ook wel bekend als zwabberarmen of kipfilets, zijn voor veel mensen een bron van onzekerheid. Als je weer vol vertrouwen een shirtje of jurkje met korte mouwen wilt dragen, kun je iets doen aan je bovenarmen met cryolipolyse. Deze behandeling bevriest het vet op de betreffende plekken, waardoor je armen er weer strak en mooi uitzien!
Lees meer over armvet bevriezen

Rugvet verwijderen: flanken en vet bij de bh-rand

Rugvet behoort tot een van de meest hardnekkige vetten van het lichaam. Gelukkig is dat voor cryolipolyse geen probleem. Middels vet bevriezen kun je vaarwel zeggen tegen je rugvet. Het is voor velen dé oplossing om de rugvet te verwijderen aangezien de behandeling uiterst veilig is en non-invasief. Het cryolipolyse apparaat de Clatuu Alpha is FDA en CE gecertificeerd. Het is het meest innovatieve en effectieve cryolipolyse apparaat op dit moment.De behandeling is uiterst veilig en er zijn geen bijwerkingen. Je hoeft niet extra te sporten of een dieet te volgen om resultaten te bereiken. Het apparaat doet al het werk voor je. BH’s zitten beter en kleding zit mooier op het lijf na de behandeling.

Cryolipolyse behandeling rugvet

Met cryolipolyse kom je af van je rugvet zonder operatie en hersteltijd. Rug vet is bijna niet weg te trainen of door middel van een dieet weg te krijgen. Dit kan dus ook met je rugvet! Vaak zijn er gemiddeld 2, maximaal 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De behandeling verloopt vlot en je bent zo klaar. Vetverlies is eerder nog nooit zo makkelijk geweest! Kom snel langs voor een intakegesprek en boek je eerste behandeling om zo snel mogelijk van je rug vet af te komen!
Lees meer over rugvet bevriezen

Bovenbenen: heupen en dijen

Vetophoping rond de heupen en dijen kan bij vrouwen weliswaar zorgen voor de bekende "vrouwelijke vorm", maar overmatig vet wordt meestal niet gewaardeerd. Zowel mannen als vrouwen kunnen echter slankere bovenbenen verkrijgen door het vet op de heupen en/of dijen te laten bevriezen.
Lees meer heupen bevriezen

Buik: buikvet, taille of lovehandles

Voor veel mensen vormt de buik het grootste probleemgebied. Buikvet lijkt soms onverwoestbaar, ongeacht hoeveel sit-ups je doet of hoe gezond je eet. Hetzelfde geldt voor vet rondom de taille, oftewel de lovehandles. Of je nu last hebt van een "muffintop", een buikje of beide, met behulp van cryolipolyse kan dat vet worden aangepakt, zodat je favoriete broek weer perfect past!
Lees meer over buikvet bevriezen

Knieën: knievet verwijderen

Overtollig vet rondom de knieën kan echt irritant zijn. Het dragen van een korte broek of jurkje is niet prettig als je voortdurend last hebt van vetrolletjes bij je knieën. Maar wist je dat je ook dat vet, ook wel knievet genoemd, kunt laten bevriezen? Dankzij een effectieve cryolipolysebehandeling kunnen ook jouw knieën weer strak en in lijn zijn met de rest van je lichaam.
Lees meer knie vet bevriezen
Is vet bevriezen geschikt voor mij?

Doe de gratis BMI test

Hoe werkt vet bevriezen?

  • Bereik jouw doelen zonder pijn of operatie
  • Snelle zichtbare resultaten binnen 3-5 weken
  • Geen hersteltijd na de behandeling
  • CE- en FDA-gecertificeerd, wat staat voor kwaliteit en veiligheid
  • Bespaar tijd en geld met onze efficiënte dubbele behandelkoppen
  • Geen noodzaak voor strenge diëten of extra sporten
Lees meer over vet bevriezing

Vet bevriezen stappen

Stap 1/5

Behandelplan

Tijdens de intake in de kliniek wordt er gekeken of de cryolipolyse techniek op u kan worden toegepast. Samen met uw cryolipolyse specialist wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin wordt besproken welke gebieden worden aangepakt, hoeveel behandelingen nodig zijn en wat de kosten hiervan gaan zijn.
Stap 2/5

Aplicatoren

Voordat de vetbevriezing behandeling begint, worden de te behandelplekken gemarkeerd met een speciale huidstift. Hierna wordt er een gelpad op de te behandelen plek aangebracht om de huid te beschermen tegen de kou. Nu kan de behandelkop van de Clatuu Alpha op de huid worden geplaatst. De tijdsduur van de behandeling hangt af van uw persoonlijke behandelplan, maar is in het algemeen 50 minuten.
Stap 3/5

Koelproces

Voor de plaatsing van de behandelkop is geen verdoving nodig. De huid met onderhuidse vetlaag wordt in de behandelkop gezogen, waarna de vetcellen worden gekoeld met een temperatuur van -9°C. In de eerste paar minuten van de behandeling kan een tintelend of stekend gevoel worden ervaren. Dit gevoel gaat weg nadat de huid gevoelloos wordt door de kou. De vetcellen zelf bereiken door dit proces een temperatuur van 2 tot 4 graden. Het proces duurt ongeveer 50 minuten. Nadat het afkoelproces is afgerond, wordt de behandelkop eraf gehaald en het behandelde gebied intensief gemasseerd voor twee minuten. Hierna kan de huid rood zijn, maar dit is vaak verdwenen in een half uur.
Stap 4/5

Afvoer

Uw lichaam neemt nu het werk over. De vetcellen die zijn bevroren worden door het lichaam gezien als afwijkend en sterven af. De cellen die zijn afgebroken worden na de behandeling gedurende 8 tot 12 weken op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. De vetcellen die nu zijn verwijderd, komen niet meer terug.
Stap 5/5

Resultaat

De eerste resultaten van de cryolipolyse behandeling worden 6 tot 8 weken na de behandeling zichtbaar. Het proces van het afvoeren van de vetcellen kan tot 16 weken na de behandeling doorgaan. Een voordeel hiervan is dat de huid de mogelijkheid krijgt om mee te bewegen en zich aan te passen aan het geleidelijke afvalproces.
Gratis consult inplannen

Wat zijn de voordelen en nadelen van vet bevriezen?

Voordelen
Het resultaat van de cryolipolyse behandeling is snel zichtbaar. Het eerste resultaat is na 3 tot 5 weken te zien.
Er is geen sprake van een hersteltijd. Na de behandeling kunt u weer gelijk door met uw dagelijkse bezigheden.
Na cryolipolyse verdwijnt het vet definitief. Dit wordt op natuurlijke wijze afgevoerd.
Voor de behandeling is geen verdoving nodig en de behandeling is pijnloos. Vetcellen bevriezen is pijnloos.
Vet kan plaatselijk worden verwijderd wat met sporten en een dieet niet mogelijk is. Vetcellen bevriezen is daarom ideaal.
Met cryolipolyse wordt het lichaam zelf aan het werk gezet. De vetcellen die na het koelingsproces afsterven, worden op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam.
De Clatuu Alpha machine werkt erg efficiënt door de unieke 360°-koelingstechniek die ervoor zorgt dat alle vetcellen op de plek waar de behandeling wordt uitgevoerd allemaal evenveel worden gekoeld.

Klantenbeoordelingen vet bevriezen

‘Dankzij cryolipolyse ben ik af van koppig buikvet’

‘Resultaat na de eerste keer al’

‘Het doet echt geen pijn’

Veelgestelde vragen vet bevriezen

Wat is vet bevriezen?
Vet bevriezen ofwel cryolipolyse is een bewezen en veilige methode om vetcellen permanent te verwijderen. De huid met overtollige vetcellen wordt blootgesteld aan een constante temperatuur van -9°. Hierdoor kristalliseren de vetcellen op die plek, sterven af en worden afgebroken door het lichaam. Dit gebeurt op een natuurlijke wijze: je plast de afgebroken cellen uit. De vetcellen zijn permanent verwijderd. Na 3-5 weken begin je de eerste resultaten te zien. Vet bevriezen is de meeste effectieve en non-invasieve manier om af te komen van ongewenst vet.
Waarom kiezen voor vet bevriezen?
Cryolipolyse is de meest veilige en effectieve manier voor permanent vet verliezen. Het is de ideale oplossing voor vetverlies. Door middel van vet bevriezen kun je gericht en lokaal vet verliezen. De vetcellen die worden afgevoerd na de behandelingen komen niet meer terug. Ondanks diëten, sporten of een gezonde levensstijl kan het erg lastig zijn om vet weg te krijgen. Deze behandeling is non-invasief. Dat betekent dat er geen naalden, injecties of verdoving worden gebruikt. De huid blijft intact. Na de behandeling kun je jouw dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken!
Is vet bevriezen gevaarlijk met de Clatuu Alpha?
Vet bevriezen is de veiligste manier van vetverwijdering, dus het is niet gevaarlijk. Er hoeft niet gesneden of geprikt te worden. Er is ook geen verdoving nodig aangezien de behandeling pijnloos is. De huid wordt beschermd door het gebruik van hoogwaardige gel pads tijdens de procedure. Enkel en alleen de vetcellen worden aangepakt doordat specifiek de vetcellen overgevoelig zijn voor kou. De andere cellen, huid en organen worden niet beschadigd en ook niet nadelig beïnvloed door vetbevriezing.

Tips voor na een crypolipolyse behandeling

Om het resultaat na de behandeling te optimaliseren en te behouden wordt het aangeraden om na de behandeling een gezonde levensstijl aan te houden.
Hier volgen wat tips ter nazorg van de vetbevriezing:
Doe aan dagelijkse beweging. Minimaal 30 minuten beweging per dag wordt aangeraden
Drink minimaal 2 liter water per dag. Dit houdt het metabolisme van het lichaam op gang
Uw tweede cryolipolyse behandeling voor hetzelfde gebied kan pas na 8 weken worden gedaan. Een cryolipolyse behandeling op andere lichaamsdelen kan wel. Daar is geen rusttijd voor nodig
Een gezonde levensstijl met gezonde en gevarieerde voeding zal de resultaten versterken

Gratis E-bookGezonde levensstijl en vet verminderen

Gezonde en lekkere recepten

Tips om meer te sporten

Waarom intermittent vasten je helpt af te vallen

De beste snacks om af te vallen

Informatie over eiwitten, vetten en koolhydraten

Vet bevriezen als hulpmiddel

Hoe je cryolipolyse combineert met een gezond dieet

Bedankt voor het aanmelden
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hulp nodig?