Advies nodig?

020-2903916

info@rbclinics.nl

Behandelzones voor huidverstrakking: top tot teen

Huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max kan toegepast worden op elk gewenst gebied op zowel het lichaam als het gezicht. Door middel van de radiofrequentie behandeling treedt er huidverjonging op. De huid wordt weer verstevigd en verstrakt en de uitstraling wordt weer fris. De Indiba, het meest geavanceerde RF apparaat,  zorgt voor huidverjonging in de diepste huidlaag waardoor er weer veel collageen en elastine wordt aangemaakt. Ook zorgt de behandeling voor vermindering van vetophopingen.
 • Huidverjonging gezicht en lichaam
 • Anti-aging
 • Rimpels verwijderen zonder injecties/naalden
 • Bodycontour verbeteren
 • Alternatief voor fillers

Alle zones op een rijtje

 • Voorhoofd
 • Oogleden
 • Wangen
 • Lippen + Mondhoeken
 • Onderkin + Kaaklijn
 • Bovenbenen
 • Nek
 • Decolleté
 • Handen
 • Boven armen
 • Armen tot aan elleboog
 • Benen tot aan enkels
 • Buik
 • Banana rolls + billen
 • Bovenrug
 • Onderrug
 • Heupen
 • Knieën

Probleemgebieden herstellen

Met de Indiba Edna Pro Max is het mogelijk om alle probleemgebieden te verbeteren op het lichaam van top tot teen. Een hals of onderkin die hangt kan weer gelift en verstevigd worden. Slappe bovenarmen kunnen verstrakt worden. Gebieden op het lichaam na de zwangerschap kunnen verjongd worden en rimpels in het gezicht worden verwijderd. Zelfs vetophopingen op veelvoorkomende gebieden zoals de benen kunnen gladder gemaakt worden. Cellulitis wordt gereduceerd en het lichaamscontour wordt verbeterd.

Gratis consult inplannen

Gepaste behandeling

Video bekijken
De Indiba Edna Pro Max biedt voor elk lichaam en elke probleem de gepaste behandeling aangezien er verschillende behandelkoppen bestaan. Hierdoor is het mogelijk om het hele lichaam per zone zo doelgericht mogelijk te behandelen. De behandelzones bestaan onder andere uit:
 • Huidverjonging gezicht en lichaam
 • Rimpels verwijderen zonder injecties/naalden
 • Huidverstrakking zonder operatie

Mini face-lift

Huidverstrakking is mogelijk op het hele gezicht: van voorhoofd tot kaaklijn. Met radiofrequentie is het mogelijk om het effect van een mini-facelift te verkrijgen, echter zonder injectables of operatie. De behandelingen zijn pijnloos, zonder hersteltijd en er worden geen andere externe producten gebruikt.

Kies Indiba voor huidverjonging

Boek een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek in Amsterdam. Een van onze specialisten beantwoordt al jouw vragen en jij laat de zones zien die je graag strakker wilt hebben. Wij zullen dan informeren over de mogelijkheden en op basis van alle informatie wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt met een kostenoverzicht. Neem contact met ons op en ervaar de geweldige resultaten zelf

 • Rimpels verminderen zonder injecties, dus pijnloos
 • Verslapte huid verstrakken
 • Alternatief voor fillers
 • Geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar
 • Alle zones van top tot teen mogelijk

Resultaten huidverstrakking

Ervaringen

Na slechts één behandeling zag mommy influencer Sarah Liebregt al verschil. Ze is super blij dat ze de stap heeft gezet bij RB CLINICS! Ze voelt zich lekkerder en zekerder in haar vel.

Sarah Liebregts

Real Housewives of Amsterdam cast member Kimmylien is super tevreden over het resultaat van vet bevriezen. Zonder operatie of pijn is ze nu voorgoed af van haar laatste vetjes.

Kimmylien Nguyen

Kelly Breukers is begonnen met haar vet bevries traject doordat ze moeilijk af kon komen van wat overgebleven koppig buik- en onderkinvet na haar zwangerschap. Hierbij had ze wat extra hulp bij nodig. Met vet bevriezen krijgt ze de laatste vetrolletjes weg!

Kelly Breukers

Veelgestelde vragen huidverstrakking

Wat is huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max?
Huidverstrakking met behulp van de Indiba Edna Pro Max is een non-invasieve behandeling die gebruikmaakt van radiofrequentie-energie die de huid op een natuurlijke manier verstrakt, verstevigt en verjongt. De radiofrequentie verwarmt en laadt het huidweefsel op door een applicator over de huid te bewegen. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, wat op zijn beurt leidt tot een verbeterde en stevigere huidstructuur en vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Een radiofrequentie behandeling met de Indiba is een snelle, veilige en effectieve oplossing voor huidverstrakking met langdurig resultaat.
Is huidverstrakking gevaarlijk of pijnlijk met de Indiba Edna Pro Max?
Huidverstrakking met de Indiba is een totaal veilige en natuurlijke manier van huidverjonging. Het apparaat is FDA en CE goedgekeurd. De behandeling is non-invasief en er wordt geen schade gemaakt tijdens de behandeling. Hierdoor is de behandeling ook totaal pijnloos. De behandeling wordt juist als rustgevend ervaren. 
Werkt huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max echt?
De behandeling werkt echt en de resultaten spreken voor zich. Huidverjonging op basis van radiofrequentie is wetenschappelijk bewezen. Door radiofrequente straling wordt het bindweefsel in de diepere huidlagen aangepakt. Als reactie hierop trekt de huid strakker. De Indiba is het meest effectieve en krachtigste radiofrequentieapparaat op de huidige markt. 
Hoe onderscheidt de Indiba zich op het gebied van radiofrequentie?
De geavanceerde techniek met de Indiba Edna Pro Max is uniek omdat de radiofrequentie energie op een constante diepte werkt van 448 kHz. Doordat deze golflengte van de radiofrequentie constant is en tot in de diepere huidlagen werkt, bereik je de beste resultaten en onderscheidt de Indiba zich van alle andere bestaande radiofrequentie methodes. 
Ben ik een geschikte kandidaat voor huidverstrakking?
Iedereen die een strakkere en verjongde huid wilt, is een geschikte kandidaat voor huidverstrakking ongeacht welke huidtype je hebt. De behandeling kan op iedereen uitgevoerd worden zowel op het gezicht als het lichaam. Wil je af van rimpels in het gezicht, vermoeide ogen of bijvoorbeeld strakke bovenbenen of buik? Dat is allemaal mogelijk. De behandeling kan worden toegepast van top tot teen. Indien je twijfelt, kun je altijd eerst een gratis consult afspraak inplannen en je laten adviseren door een specialist.
Hoe gaat een behandeling in zijn werking?
De duur van de behandeling hangt af van welke zone je behandelt. Tijdens de behandeling wordt er eerst een crème aangebracht op het behandelgebied. Vervolgens gaat er een applicator in circulerende bewegingen over hetzelfde gebied. De behandeling voelt warm aan en heeft een rustgevende werking.
Wanneer is het resultaat zichtbaar?
Het resultaat van een huidverstrakking behandeling met de Indiba Edna Pro Max is vaak al meteen na afloop van de eerste behandeling te zien. Er is dan al direct versteviging van de huid zichtbaar. Voor een langdurig en het meest effectieve resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Er wordt een kuur van 6 behandelingen aangeraden voor het meest effectieve en langdurige resultaat. Tussen elke behandeling zit ongeveer 5-10 dagen tijd.
Is er een hersteltijd of bijwerkingen na de behandeling?
Er is geen hersteltijd of bijwerkingen na de behandeling. Je hoeft nergens rekening mee te houden omdat er geen schade in de huid wordt gemaakt.
Hoe zorg ik ervoor dat het resultaat blijvend is?
Door een gezonde leefstijl en de behandeling op tijd te herhalen, zal het resultaat blijvend zijn. Onderhoud is altijd nodig bij iedere soort huidverstrakking behandeling. Bij ieder persoon verschilt het wanneer je de behandeling moet herhalen. Het ligt onder andere aan je leeftijd en levensstijl. Nadat de laatste behandeling van de kuur erop zit, wacht je een aantal maanden af en kijk je zelf aan wanneer er weer een onderhoudsbehandeling nodig is. Dit is dan geen kuur uiteraard, maar slechts een onderhoudsbehandeling. 
Zijn de resultaten na de kuur permanent?
De resultaten na de kuur met de Indiba Edna Pro Max zijn langdurig, echter door het natuurlijke verouderingsproces kan de huid na verloop van tijd nieuwe tekenen van veroudering laten zien. 
Kan de behandeling cellulitis verminderen?
De behandeling kan zeker cellulitis verminderen doordat de huid verstrakt en verstevigd wordt door de radiofrequentie energie. 
Welke zones kunnen worden aangepakt met huidverstrakking?
Alle zones van top tot teen kunnen worden aangepakt! Alle gebieden op het gezicht en het lichaam kunnen behandeld worden met de Indiba.
Zijn alle huidverstrakking of radiofrequentie apparaten hetzelfde?
Niet alle huidverstrakking apparaten zijn hetzelfde. De verschillende behandelingen en apparaten werken met verschillende methodes. Het apparaat dient FDA en CE goedgekeurd te zijn. Daarnaast is het fijne aan radiofrequentie dat er geen schade gemaakt wordt in de huid waardoor er ook geen hersteltijd aanwezig is. Wat betreft radiofrequentie is de Indiba Edna Pro Max het krachtigste en meest effectieve radiofrequentie apparaat op de huidige markt gezien het feit dat de energie op een constante diepte werkt van 448 kHz. Deze golflengte van de radiofrequentie is constant en werkt tot in de diepere huidlagen.
Is een kuur met de Indiba Edna Pro Max een vervanging voor injectables?
De behandelingen zijn een natuurlijke en veilige alternatief en dus een vervanging voor injectables. Er zijn geen chirurgische ingrepen of injecties nodig voor een verstrakte huid. Hierdoor is de radiofrequentie veilig en is er geen sprake van hersteltijd. 

Gratis E-bookGezonde levensstijl en vet verminderen

Gezonde en lekkere recepten

Tips om meer te sporten

Waarom intermittent vasten je helpt af te vallen

De beste snacks om af te vallen

Informatie over eiwitten, vetten en koolhydraten

Vet bevriezen als hulpmiddel

Hoe je cryolipolyse combineert met een gezond dieet

Bedankt voor het aanmelden
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Blogs

Door vet te bevriezen, verwijder je permanent cellen die overtollig water in je lichaam vasthouden – waardoor we een strakkere huid krijgen dan ooit tevoren! Als dit klinkt als iets voor jou, bekijk dan zeker onze blogs voor meer informatie over hoe het werkt.
Ga naar alle blogs
Gratis consult
WhatsApp berichten
Klantenservice
Hulp nodig?