Advies nodig?

020-2903916

info@rbclinics.nl

Gebruik cryolipolyse voor je onderkin

Roksahr
Bijgewerkt op:
Cryolipolyse voor de kin is een niet-chirurgische vetreductie procedure die onderhuidse vetcellen doodt en verwijderd. Dat wordt mogelijk gemaakt door een geavanceerd vet bevriezingsproces, dat op een gerichte manier vetophopingen onder de kin vernietigt. Dit geeft mensen met een dubbele kin een oplossing om hun kin opnieuw vorm te geven, zonder een chirurgische ingreep te ondergaan. De cryo behandeling is gericht op vetcellen die je lastig verwijdert met sporten of een dieet. De behandeling is daarom ook alleen geschikt voor mensen met een gezond gewicht, die op specifieke plekken vetweefsel willen verwijderen.

Hoe gaat de cryolipolyse behandeling in zijn werk?

Cryolipolyse is een door de FDA goedgekeurde, niet-invasieve vetreductie procedure. Ook bekend als Coolsculpting. Het richt het zich op hardnekkige vetcellen met langdurige resultaten. Met behulp van de meest geavanceerde Coolsculpting-machine, past het constante koeling toe om vetcellen voorzichtig te richten en te vernietigen. De machine bevriest de bruine vetcellen, waarna deze afsterven. Het lichaam voert de dode cellen vervolgens af, waardoor deze plekken vet verliezen. Wanneer je na de behandeling aankomt in gewicht, zullen zich nieuwe vetcellen vormen. Het resultaat is dus alleen blijvend wanneer je niet aankomt in lichaamsgewicht.

Coolsculpting voor je onderkin

Het verwijderen van vet in de kin is lastig aan te pakken met standaard trainingsprogramma’s of diëten voor gewichtsverlies. Specifieke delen van het lichaam slank je niet af met veel bewegen of diëten. Het is onmogelijk om je onderkin afzonderlijk te trainen om zo vet te verbranden. Daarnaast heeft de een meer aanleg voor een onderkin dan de ander, waardoor een onderkin ook zonder overgewicht zichtbaar is . Dit is waar cryolipolyse komt helpen, omdat het zich specifiek op het kingebied concentreert. Zo verwijdert hij de opeenhoping van vetweefsel dat leidt tot de gevreesde dubbele kin.

De behandeling van je onderkin

Coolsculpting blinkt uit als een vetverwijdering oplossing voor het kingebied. Wanneer het Coolsculpting-apparaat wordt aangebracht op een slappe huid onder de kin, zorgt een afkoelproces ervoor dat de vetcellen in de dubbele kin kristalliseren, voordat ze op natuurlijke wijze verschrompelen en afsterven. De Coolsculpting vetbevriezende kin behandeling begint met het aanbrengen van een speciale gel pad aan de onderkant van het kingebied. Het Coolsculpting-apparaat wordt vervolgens op het gelpad aangebracht, voordat een bevriezingsproces start. Deze begint met het verstoren en afbreken van de vetcellen. Het lichaam voert deze ongewenste vetcellen vervolgens op natuurlijke wijze af. Een cryo behandeling duurt ongeveer 50 minuten en verwijdert ongeveer 27% van de vetcellen in het kingebied. Dit geeft de kin een strakker uiterlijk doordat vetzakjes worden verwijderd, wat de huid strakker maakt.
Gratis consult
WhatsApp berichten
Klantenservice
Hulp nodig?