Advies nodig?

020-2903916

info@rbclinics.nl

Buikvet bevriezen

Wil jij graag je buikvet weg hebben? Dan kan het best zijn dat buikvet bevriezen echt iets voor jou is! Op deze manier verwijder je je buikvet op een pijnloze, veilige en effectieve manier. Buikvet bevriezen wordt ook wel cryolipolyse genoemd. Tijdens deze behandeling wordt er plaatselijk vet bevroren waardoor de vetcellen afsterven en afgevoerd worden door jouw lichaam. Het is een manier om definitief wat af te vallen.

Cryolipolyse is geen operatie en je hebt dus geen hersteltijd. Na de behandeling kan je weer gemakkelijk jouw dagelijkse activiteiten oppakken. Maar hoe werkt een cryolipolyse behandeling nou precies?

Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt jouw vet blootgesteld aan extreme kou. Er wordt een natuurlijk proces in werking gezet wat de vetlaag dunner zal maken. Wanneer de vetcellen zijn bevroren, worden ze op een natuurlijke wijze afgevoerd en zie je een zichtbaar verschil van het vetverlies. Vaak moet je meerdere behandelingen ondergaan voordat je het verschil begint te zien. Deze behandelingen liggen vaak zo’n 8 tot 12 weken uit elkaar. Na 3 tot 5 weken ga je een verschil merken. Aan 2 tot 3 behandelingen heb je dus genoeg.

Doordat je lichaam vetcellen op natuurlijke wijze afvoert, zul je hier geen last van ervaren. Je bent snel en eenvoudig van de bevroren vetcellen af. Het is een geleidelijk proces dat het aantal vetcellen aanzienlijk verminderd. Na je behandeling ziet het er binnen enkele weken al een stuk beter uit!
Gratis consult inplannen

Kosten vet bevriezing

Een zeer effectieve behandeling om buikvet te verminderen!

Video bekijken
Wil je je buikvet bevriezen, dan worden de afgebroken vetcellen door het lichtaam afgevoerd. Het is een zeer effectieve behandeling voor onderhuidse vetcellen. Een groot voordeel is dat een coolsculpting behandeling ook nog eens pijnloos is. Binnen het behandelde gebied worden alleen vetcellen op natuurlijke wijze afgevoerd. Uiteraard is een gezonde leefstijl groot van groot belang om het resultaat te behouden. Je wilt immers geen slappe huid krijgen!

Door de niet invasieve behandeling worden vetcellen bevroren. Nadat we je vetcellen bevriezen worden deze door het lichaam afgevoerd. Hierdoor kom je sneller op een gezond gewicht. De cellen verminderen zonder dat je een behandeling zoals liposuctie nodig hebt. De methode werkt goed met een gezond dieet, het resultaat blijft dan langer zichtbaar. Afvallen gaat zo een stuk makkelijker, en je bent dus snel van je buikje af. Wij geven je graag persoonlijk advies!
Gratis consult inplannen

Buikvet bevriezen ervaringen

De ervaringen van buikvet bevriezen zijn over het algemeen zeer positief. Als vet namelijk verwijderd is, komt het ook nooit meer terug. Vet bevriezen is permanent. Dit zien veel mensen als een erg groot voordeel. Naast dat je jouw buikvet kan bevriezen en een mooi resultaat ervoor terugkrijgt, is het wel belangrijk dat je gezond blijft eten en blijft bewegen. Zo houd je jouw buik mooi in vorm en hoef je je geen zorgen te maken over vet dat voorkomt op andere plaatsen. Wanneer je voor een cryolipolyse behandeling kiest en je daarnaast een gezonde levensstijl aanhoudt, zorg je voor een mooi resultaat. Voor iedereen die toch heel graag die laatste vetrolletjes kwijt wilt, is cryolipolyse een perfecte optie! Na de behandeling bespreek je samen met jouw behandelaar wat je kan doen om het resultaat zo mooi mogelijk te houden. Hij of zij kan jou precies vertellen wat goede keuzes en slechte keuzes zijn.

Middels een snelle afkoeling zorgen wij voor blijvend resultaat. Wij zullen vetcellen laten verdwijnen, echter is gezonde voeding belangrijk om het gewenste resultaat te behouden. In de meeste gevallen heeft u meerdere behahandelingen nodig. Wij kunnen overigens ook andere gebieden behandelen, zoals de onderkin, benen of billen.

Wat goed is om te weten is dat wanneer jij een lager BMI hebt dan 32 dat je in aanmerking komt voor een behandeling voor het buikvet bevriezen. Wanneer jouw BMI hoger is dan 32, kan je helaas geen behandeling ondergaan vanwege gezondheidsredenen. Wanneer dit het geval is, moet je dusdanig zelf af proberen te vallen om in aanmerking te komen.
Gratis consult inplannen

Voordelen van vet bevriezen

Video bekijken
Er zijn al een aantal voordelen genoemd van cryolipolyse, maar hier lees je ze allemaal nog even op een rijtje. Het zijn er namelijk behoorlijk wat!

Ten eerste is het resultaat al vrij snel zichtbaar. Je ziet het resultaat al na 3 tot 5 weken. Daarnaast is je vet definitief weg en loop je geen risico dat er op dezelfde plek weer vetophoping komt. Ook is de behandeling goed te doen. Je voelt geen pijn en ze werken niet met verdovingen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over een eventuele hersteltijd en kan jij direct weer bezig met jouw dagelijkse activiteiten.

Heb jij nou nog wat twijfels over buikvet bevriezen dan kan je hier lezen waarom je het gewoon een keertje moet proberen. Ten eerste past buikvet bevriezen erg goed bij een gezonde levensstijl. Je kunt nog zo veel bewegen en zo gezond eten, maar een laatste randje vet wegwerken is soms nog wel lastig. Een cryolipolyse behandeling kan jou helpen om dat laatste beetje weg te halen. Dat geeft wel een hele hoop motivatie om er toch even naar te informeren, toch?!

Wat zijn de voordelen en nadelen van vet bevriezen?

Voordelen
Het resultaat van de cryolipolyse behandeling is snel zichtbaar. Het eerste resultaat is na 3 tot 5 weken te zien.
Er is geen sprake van een hersteltijd. Na de behandeling kunt u weer gelijk door met uw dagelijkse bezigheden.
Na cryolipolyse verdwijnt het vet definitief. Dit wordt op natuurlijke wijze afgevoerd.
Voor de behandeling is geen verdoving nodig en de behandeling is pijnloos. Vetcellen bevriezen is pijnloos.
Vet kan plaatselijk worden verwijderd wat met sporten en een dieet niet mogelijk is. Vetcellen bevriezen is daarom ideaal.
Met cryolipolyse wordt het lichaam zelf aan het werk gezet. De vetcellen die na het koelingsproces afsterven, worden op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam.
De Clatuu Alpha machine werkt erg efficiënt door de unieke 360°-koelingstechniek die ervoor zorgt dat alle vetcellen op de plek waar de behandeling wordt uitgevoerd allemaal evenveel worden gekoeld.
Nadelen
De nadelen bij vet bevriezen vallen mee. Alleen kan de huid wat beurs aanvoelen, wat rood zijn of blauwe plekken hebben. Dit trekt snel weg.
De eerste 5 minuten van de behandeling kunt u een prikkelend, trekkerig of branderig gevoel ervaren. Dit gevoel trekt weer weg in het verloop van de cryolipolyse behandeling.
Tussen twee cryolipolyse behandelingen moeten minimaal 8 weken zitten.

Klantenbeoordelingen vet bevriezen

‘Dankzij cryolipolyse ben ik af van koppig buikvet’

‘Resultaat na de eerste keer al’

‘Het doet echt geen pijn’

Ervaringen

Na slechts één behandeling zag mommy influencer Sarah Liebregt al verschil. Ze is super blij dat ze de stap heeft gezet bij RB CLINICS! Ze voelt zich lekkerder en zekerder in haar vel.

Sarah Liebregts

Real Housewives of Amsterdam cast member Kimmylien is super tevreden over het resultaat van vet bevriezen. Zonder operatie of pijn is ze nu voorgoed af van haar laatste vetjes.

Kimmylien Nguyen

Kelly Breukers is begonnen met haar vet bevries traject doordat ze moeilijk af kon komen van wat overgebleven koppig buik- en onderkinvet na haar zwangerschap. Hierbij had ze wat extra hulp bij nodig. Met vet bevriezen krijgt ze de laatste vetrolletjes weg!

Kelly Breukers

Veelgestelde vragen vet bevriezen

Wat is vet bevriezen?
Vet bevriezen ofwel cryolipolyse is een bewezen en veilige methode om vetcellen permanent te verwijderen. De huid met overtollige vetcellen wordt blootgesteld aan een constante temperatuur van -9°. Hierdoor kristalliseren de vetcellen op die plek, sterven af en worden afgebroken door het lichaam. Dit gebeurt op een natuurlijke wijze: je plast de afgebroken cellen uit. De vetcellen zijn permanent verwijderd. Na 3-5 weken begin je de eerste resultaten te zien. Vet bevriezen is de meeste effectieve en non-invasieve manier om af te komen van ongewenst vet.
Waarom kiezen voor vet bevriezen?
Cryolipolyse is de meest veilige en effectieve manier voor permanent vet verliezen. Het is de ideale oplossing voor vetverlies. Door middel van vet bevriezen kun je gericht en lokaal vet verliezen. De vetcellen die worden afgevoerd na de behandelingen komen niet meer terug. Ondanks diëten, sporten of een gezonde levensstijl kan het erg lastig zijn om vet weg te krijgen. Deze behandeling is non-invasief. Dat betekent dat er geen naalden, injecties of verdoving worden gebruikt. De huid blijft intact. Na de behandeling kun je jouw dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken!
Is vet bevriezen gevaarlijk met de Clatuu Alpha?
Vet bevriezen is de veiligste manier van vetverwijdering, dus het is niet gevaarlijk. Er hoeft niet gesneden of geprikt te worden. Er is ook geen verdoving nodig aangezien de behandeling pijnloos is. De huid wordt beschermd door het gebruik van hoogwaardige gel pads tijdens de procedure. Enkel en alleen de vetcellen worden aangepakt doordat specifiek de vetcellen overgevoelig zijn voor kou. De andere cellen, huid en organen worden niet beschadigd en ook niet nadelig beïnvloed door vetbevriezing.
Werkt vet bevriezen echt?
Cryolipolyse met de Clatuu Alpha werkt echt. Uit onderzoek van Harvard Medical School is gebleken dat vetcellen afsterven door constante koeling. De werking is dus wetenschappelijk bewezen. Tevens hebben wij zelf de behandeling ondergaan en het geweldige resultaat ervan ondervonden.
Ben ik een geschikte kandidaat voor vet bevriezen?
Of je in aanmerking komt voor cryolipolyse hangt af van een aantal factoren. Jouw BMI-score is de belangrijkste factor. Met een BMI van 32 of hoger kun je in principe niet behandeld worden. Tijdens het consult worden jouw gezondheid, medische geschiedenis en wensen besproken. Op basis hiervan bepalen wij of je in aanmerking komt voor vet bevriezen.

Vet bevriezen is voor ieder persoon die af wilt komen van ongewenst vet. Dit kan enkel een minimaal vetrolletje zijn, maar ook overtollig vet.
Wat kan ik verwachten van het gratis consult?
Tijdens het gratis consult gesprek wordt er een persoonlijk behandelplan in kaart gebracht aan de hand van jouw wensen en de daarbij behorende kosten. We kijken naar de zone die je wenst te laten behandelen en nemen de tijd voor al jouw vragen. Na dit gesprek kun je ervoor kiezen om jouw vet bevries traject te beginnen of niet.
Hoe gaat een cryolipolyse behandeling in zijn werking?
Voor de behandeling worden er before foto’s gemaakt, zodat later goed het verschil tussen voor en na te zien is. De behandeling begint vervolgens met het markeren van het te behandelen gebied. Daarna wordt er een gelpad op het gemarkeerde gebied aangebracht. Deze gelpad beschermt de huid tegen de kou. Vervolgens worden de behandelkoppen op het lichaam geplaatst. Gedurende 50 minuten kun je werken, TV kijken of relaxen. Nadat de behandeling klaar is, worden de behandelkoppen eraf gehaald. Het behandelde gebied wordt 2 minuten lang intensief gemasseerd zodat de gekristalliseerde vetcellen los komen. Je kunt je hierna weer aankleden en jouw dagelijkse bezigheden weer oppakken.
Hoe lang duurt een cryolipolyse behandeling?
Een cryolipolyse behandeling duurt met de Clatuu Alpha ongeveer 50 min. Hier zijn de voorbereidende stappen als kleding aan- en uittrekken, markeren van de huid, behandelkoppen plaatsen en de massage niet bij meegerekend. U kunt dus van ongeveer een uur in totaal uitgaan.
Wat voel ik tijdens de behandeling?
In de eerste paar minuten nadat de behandelkoppen op het lichaam zijn geplaatst, kun je een trekkend en/of prikkelend gevoel ervaren op de plekken waar de kopstukken zitten. Dit komt doordat de huid in de kopstukken wordt gezogen en wordt gekoeld met een temperatuur van -9°C. Na ongeveer 5 minuten trekt dit gevoel weg en kun je gerust verder met lezen, muziek luisteren of werken. Je voelt op dit moment niks meer op de behandelplekken. Een cryolipolyse behandeling wordt door velen als pijnloos ervaren.
Wanneer is het resultaat na de behandeling zichtbaar?
Na de eerste behandeling is het resultaat na 3 tot 5 weken al zichtbaar. Tot 12 weken na de behandeling kun je geleidelijk zien hoe het vet verminderd in de probleemzone, doordat het lichaam de vetcellen afvoert.
Is er een hersteltijd na de behandeling?
Er is geen hersteltijd na de behandeling. Je kunt je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken na de behandeling. Deze behandeling beperkt jouw dagelijkse bezigheden niet.
Hoe zorg ik ervoor dat het resultaat blijvend is?
De vetcellen worden permanent afgevoerd. Het resultaat is dus blijvend. Het is natuurlijk wel van belang om een gezonde levensstijl te behouden.
Welke zones kunnen aangepakt worden met cryolipolyse?
Vetverlies door middel van cryolipolyse kan aangepakt worden van kin tot knie. Je kunt bij ons terecht voor:

– Onderkin
– Oksels
– Borst
– Armen
– Taille
– Buik
– Rug en BH vet
– Lovehandles
– Heupen
– Knieën
Zijn alle cryolipolyse apparaten hetzelfde?
Nee, helaas zijn niet alle cryolipolyse apparaten hetzelfde. Niet elk apparaat is geregistreerd en goedgekeurd als veilig. RB Clinics werkt met de Clatuu Alpha. Dit is het meest geavanceerde apparaat dat momenteel beschikbaar is op de markt dat voor de meest effectieve resultaten zorgt. Het beschikt over een 360° koelingstechnologie en een intens vacuümeffect waardoor elke vetcel kan worden aangepakt.
Is de Clatuu Alpha een geschikt apparaat voor vetbevriezing?
De Clatuu Alpha is het meest geschikte apparaat voor vetbevriezing. De Clatuu Alpha is het meest geavanceerde cryolipolyse apparaat en onderscheidt zich op de markt van alle andere apparaten. Wij werken met de veiligste apparatuur die beschikbaar is op de huidige markt van cryolipolyse. De Clatuu Alpha is CE & FDA gecertificeerd en is medisch verantwoord.
Hoe kan ik mij het best voorbereiden op de behandeling?
Om optimaal en lange termijn resultaat te bereiken kun je ervoor zorgen dat je minstens 24 uur voor de behandeling geen alcohol inneemt of teveel cafeïne nuttigt. Daarnaast is het handig om comfortabele en niet te strak zittende kleding aan te doen. Je kunt eventueel je laptop of een boek meenemen om gedurende 50 minuten te werken of jezelf te vermaken als je geen TV wilt kijken in de behandelkamer.
Hoe onderscheidt RB Clinics zich van andere cryolipolyse klinieken?
RB Clinics werkt met het hoogwaardige apparaat de Clatuu Alpha. Dit apparaat is het meest geavanceerd en veilige apparaat voor deze behandelingen waardoor de resultaten ook effectief en definitief zijn. De Clatuu heeft een 360° koelingstechnologie die ervoor zorgt dat je per behandeling tot 30% aan vetcellen permanent kunt verliezen met de eerste resultaten al vanaf 3-5 weken na de behandeling!

Bovendien doet RB Clinics intensief en uitgebreid onderzoek naar dit vakgebied om jou de beste expertise te bieden. Wij nemen de tijd voor iedere cliënt en zijn erg persoonlijk betrokken bij de behandelingen. Persoonlijke aandacht staat bij RB Clinics centraal. Wij zijn ons ervan bewust dat elk individu anders is en verschillende wensen heeft. Het draait om jou en om jouw algehele gezondheid. Wij zijn van mening dat ieder persoon de beste versie van zichzelf verdient te zijn.

Tot slot doen wij ons uiterste best om een rustgevende ervaring te maken van de behandeling. Vanaf het moment van binnenkomst tot het verlaten van de kliniek willen wij jou in de watten leggen en topservice verlenen.
Waarom is vet bevriezen prijzig?
Cryolipolyse is een wetenschappelijk bewezen methode is die vet permanent verwijdert door middel van bevriezing. Het is een innovatieve techniek die veilig toe te passen is door geavanceerde en gecertificeerde apparatuur. Voor goede eindresultaten en een veilige behandeling is het van belang dat deze uitgevoerd wordt door gekwalificeerde specialisten.

De Clatuu Alpha waarmee RB Clinics werkt, is het meest geavanceerde en nieuwste apparaat op de huidige markt. De Clatuu heeft 2 behandelkoppen waardoor 2 zones tegelijk behandeld kunnen worden. Je hebt op deze manier minder behandelingen nodig. Zo ben je sneller klaar en bespaar je tijd. Daarnaast bevatten de Clatuu kopstukken een unieke 360° koelingstechnologie waardoor elke vetcel wordt aangepakt. Hierdoor is de behandeling nog effectiever.

Alles bij elkaar genomen ben je bij RB Clinics toch relatief voordeliger uit.
Wanneer kan ik een cryolipolyse behandeling ondergaan?
Je kunt een cryolipolyse behandeling ondergaan als je 18 jaar of ouder bent en een BMI hebt van maximaal 32. De behandeling kan zowel bij mannen als vrouwen worden uitgevoerd. De behandeling is bedoeld voor gericht vet verliezen.
Wanneer kan ik geen cryolipolyse behandeling ondergaan?
Cryolipolyse mag niet worden uitgevoerd bij mensen met obesitas of ernstig overgewicht. Bij een aantal medische condities zoals: Donath-Landsteiner syndroom, cryoglobulinemia en extreme gevoeligheid voor kou (ziekte van Raynaud of koude-urticaria) mag de behandeling ook niet worden uitgevoerd. Ook mag deze behandeling niet worden uitgevoerd op een huid met een vorm van huidletsel of ernstige spataderen.
Wanneer is het resultaat na vetbevriezing zichtbaar?
Na de eerste behandeling is het resultaat na 3 tot 5 weken al zichtbaar. Tot 12 weken na de behandeling kun je geleidelijk zien hoe het vet minder wordt, doordat het lichaam de vetcellen afvoert.
Kan ik huidverslapping krijgen door vetbevriezen?
Na iedere behandeling wordt een klein laagje vetcellen afgebroken.De afvoer van de vetcellen gaat langzaam waardoor de huid genoeg tijd heeft mee te rekken. De kou zorgt er zelfs voor dat er collageen wordt aangemaakt. Dit bevordert de elasticiteit van de huid.
Heeft vetbevriezing ook bijwerkingen?
Na de behandeling kan het gebied dat is behandeld wat gevoelig zijn. Er kunnen ook blauwe plekken of roodheid ontstaan. Dit is heel normaal en trekt snel weer weg.
Wat zijn de kosten van een vet bevries behandeling?
De kosten van een vet bevries behandeling beginnen vanaf 200,-. Wij kijken naar het lichaam in zones. De kosten voor 1 zone/plaatsing bedraagt 200,-. De kosten voor 2 zones/plaatsingen bedraagt 400,-. Tijdens het consult wordt er gekeken naar hoeveel zones je wilt laten behandelen, hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat jouw wensen zijn. Aan de hand daarvan worden de totale kosten verteld. Mochten er meerdere behandelingen nodig zijn, bieden wij voordelige pakketprijzen aan. Ook kun je in termijnen betalen. Na het consult kun je je afspraak inplannen voor jouw eerste behandeling.

Gratis E-bookGezonde levensstijl en vet verminderen

Gezonde en lekkere recepten

Tips om meer te sporten

Waarom intermittent vasten je helpt af te vallen

De beste snacks om af te vallen

Informatie over eiwitten, vetten en koolhydraten

Vet bevriezen als hulpmiddel

Hoe je cryolipolyse combineert met een gezond dieet

Bedankt voor het aanmelden
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hulp nodig?