Advies nodig?

020-2903916

info@rbclinics.nl

Wat kost vet bevriezen?

Wat kost huidverstrakking?

Wat kost vet bevriezen?

Tijdelijk 33% korting!
De kosten voor een behandeling met 1 plaatsing/behandelkop bedraagt 300,- 200,-.  
De kosten voor een behandeling met 2 plaatsingen/behandelkoppen bedraagt 600,- 400,-.

Let op: Tijdens het consult bij ons in de kliniek wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin een korting is verwerkt. Hierdoor zullen de kosten per plaatsing voordeliger zijn. Na afloop van het consult zal je hierover geïnformeerd worden.
Vooraf een vet bevries behandeling kom je eerst voor een consult. Dit consult is gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult worden onder andere je wensen besproken en een behandelplan opgesteld met de bijbehorende kosten. Het precieze kostenplaatje hangt van een aantal factoren af. De kosten per plaatsing zal aan de hand van een behandelplan veel voordeliger zijn. Hiervoor kom je voor een gratis consult bij RB Clinics in Amsterdam zodat wij aan de hand van jouw persoonlijke situatie het exacte kostenplaatje kunnen berekenen.

De factoren die meetellen zijn bijvoorbeeld welke zone behandeld moet worden, hoeveel plaatsingen er nodig zijn, het aantal benodigde behandelingen en natuurlijk jouw persoonlijke wensen. Wij kijken ook naar wat mogelijk is en welke resultaten jij wilt bereiken. De kosten verschillen dus per persoon. Tijdens het consult zal je hierover geïnformeerd worden.

Laagste prijsgarantie

RB Clinics garandeert de laagste prijs en daarom bieden wij de laagste prijsgarantie. Indien je een offerte ontvangen hebt van een andere medische aanbieder in Amsterdam dan passen wij de prijs van ons behandelplan erop aan!
BOEK NU EEN GRATIS CONSULT

Wat kost huidverstrakking?

Tijdelijk 33% korting!
De kosten van huidverstrakking verschilt per lichaamsgebied. In de prijstabel hieronder vind je de exacte prijzen per lichaamsgebied. Hierin kun je de prijs vinden van een losse behandeling maar ook pakketprijzen voor 6 behandelingen. Om het beste en een langdurige resultaat te bereiken heb je een kuur van 6 behandelingen nodig. Indien je voor de pakketprijs kiest, krijg je de 6de behandeling gratis! Indien je meerdere gebieden tegelijk wilt behandelen, geldt er een korting. Hierover kun je contact met ons opnemen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor huidverstrakking?

Huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max geeft na de eerste behandeling al direct en zichtbaar resultaat. Maar voor het beste en meest langdurige resultaat heb je een kuur van 6 behandelingen nodig. Tussen elke behandeling zit 5-10 dagen.

Behandeling gezicht

1x

5+1 Gratis

Voorhoofd

185,- 125,-.  
625 ,-

Oogleden

185,- 125,-.  
625 ,-

Wangen

185,- 125,-.  
625 ,-

Lippen + mondhoeken

185,- 125,-.  
625,-

Onderkin + kaaklijn

185,- 125,-.  
625 ,-
Behandeling inplannen

Behandeling lichaam

1x

5+1 Gratis

Nek

225,- 150,-.  
750 ,-

Decolleté

225,- 150,-.  
750 ,-

Handen

225,- 150,-.  
750 ,-

Boven armen

260,- 175,-.  
875 ,-

Armen tot aan elleboog

260,- 175,-.  
875 ,-

Buik

299,- 200,-.  
1.000 ,-

Banana rolls + billen

260,- 175,-.  
875 ,-

Bovenrug

260,- 175,-.  
875 ,-

Onderrug

260,- 175,-.  
875 ,-

Heupen

225,- 150,-.  
750 ,-

Bovenbenen

260,- 175,-.  
875 ,-

Benen tot aan enkels

260,- 175,-.  
875 ,-

knieën

225,- 150,-.  
750 ,-
Behandeling inplannen

Ervaringen

Na slechts één behandeling zag mommy influencer Sarah Liebregt al verschil. Ze is super blij dat ze de stap heeft gezet bij RB CLINICS! Ze voelt zich lekkerder en zekerder in haar vel.

Sarah Liebregts

Real Housewives of Amsterdam cast member Kimmylien is super tevreden over het resultaat van vet bevriezen. Zonder operatie of pijn is ze nu voorgoed af van haar laatste vetjes.

Kimmylien Nguyen

Kelly Breukers is begonnen met haar vet bevries traject doordat ze moeilijk af kon komen van wat overgebleven koppig buik- en onderkinvet na haar zwangerschap. Hierbij had ze wat extra hulp bij nodig. Met vet bevriezen krijgt ze de laatste vetrolletjes weg!

Kelly Breukers

Veelgestelde vragen huidverstrakking

Wat is huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max?
Huidverstrakking met behulp van de Indiba Edna Pro Max is een non-invasieve behandeling die gebruikmaakt van radiofrequentie-energie die de huid op een natuurlijke manier verstrakt, verstevigt en verjongt. De radiofrequentie verwarmt en laadt het huidweefsel op door een applicator over de huid te bewegen. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, wat op zijn beurt leidt tot een verbeterde en stevigere huidstructuur en vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Een radiofrequentie behandeling met de Indiba is een snelle, veilige en effectieve oplossing voor huidverstrakking met langdurig resultaat.
Is huidverstrakking gevaarlijk of pijnlijk met de Indiba Edna Pro Max?
Huidverstrakking met de Indiba is een totaal veilige en natuurlijke manier van huidverjonging. Het apparaat is FDA en CE goedgekeurd. De behandeling is non-invasief en er wordt geen schade gemaakt tijdens de behandeling. Hierdoor is de behandeling ook totaal pijnloos. De behandeling wordt juist als rustgevend ervaren. 
Werkt huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max echt?
De behandeling werkt echt en de resultaten spreken voor zich. Huidverjonging op basis van radiofrequentie is wetenschappelijk bewezen. Door radiofrequente straling wordt het bindweefsel in de diepere huidlagen aangepakt. Als reactie hierop trekt de huid strakker. De Indiba is het meest effectieve en krachtigste radiofrequentieapparaat op de huidige markt. 
Hoe onderscheidt de Indiba zich op het gebied van radiofrequentie?
De geavanceerde techniek met de Indiba Edna Pro Max is uniek omdat de radiofrequentie energie op een constante diepte werkt van 448 kHz. Doordat deze golflengte van de radiofrequentie constant is en tot in de diepere huidlagen werkt, bereik je de beste resultaten en onderscheidt de Indiba zich van alle andere bestaande radiofrequentie methodes. 
Ben ik een geschikte kandidaat voor huidverstrakking?
Iedereen die een strakkere en verjongde huid wilt, is een geschikte kandidaat voor huidverstrakking ongeacht welke huidtype je hebt. De behandeling kan op iedereen uitgevoerd worden zowel op het gezicht als het lichaam. Wil je af van rimpels in het gezicht, vermoeide ogen of bijvoorbeeld strakke bovenbenen of buik? Dat is allemaal mogelijk. De behandeling kan worden toegepast van top tot teen. Indien je twijfelt, kun je altijd eerst een gratis consult afspraak inplannen en je laten adviseren door een specialist.
Hoe gaat een behandeling in zijn werking?
De duur van de behandeling hangt af van welke zone je behandelt. Tijdens de behandeling wordt er eerst een crème aangebracht op het behandelgebied. Vervolgens gaat er een applicator in circulerende bewegingen over hetzelfde gebied. De behandeling voelt warm aan en heeft een rustgevende werking.
Wanneer is het resultaat zichtbaar?
Het resultaat van een huidverstrakking behandeling met de Indiba Edna Pro Max is vaak al meteen na afloop van de eerste behandeling te zien. Er is dan al direct versteviging van de huid zichtbaar. Voor een langdurig en het meest effectieve resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Er wordt een kuur van 6 behandelingen aangeraden voor het meest effectieve en langdurige resultaat. Tussen elke behandeling zit ongeveer 5-10 dagen tijd.
Is er een hersteltijd of bijwerkingen na de behandeling?
Er is geen hersteltijd of bijwerkingen na de behandeling. Je hoeft nergens rekening mee te houden omdat er geen schade in de huid wordt gemaakt.
Hoe zorg ik ervoor dat het resultaat blijvend is?
Door een gezonde leefstijl en de behandeling op tijd te herhalen, zal het resultaat blijvend zijn. Onderhoud is altijd nodig bij iedere soort huidverstrakking behandeling. Bij ieder persoon verschilt het wanneer je de behandeling moet herhalen. Het ligt onder andere aan je leeftijd en levensstijl. Nadat de laatste behandeling van de kuur erop zit, wacht je een aantal maanden af en kijk je zelf aan wanneer er weer een onderhoudsbehandeling nodig is. Dit is dan geen kuur uiteraard, maar slechts een onderhoudsbehandeling. 
Zijn de resultaten na de kuur permanent?
De resultaten na de kuur met de Indiba Edna Pro Max zijn langdurig, echter door het natuurlijke verouderingsproces kan de huid na verloop van tijd nieuwe tekenen van veroudering laten zien. 
Kan de behandeling cellulitis verminderen?
De behandeling kan zeker cellulitis verminderen doordat de huid verstrakt en verstevigd wordt door de radiofrequentie energie. 
Welke zones kunnen worden aangepakt met huidverstrakking?
Alle zones van top tot teen kunnen worden aangepakt! Alle gebieden op het gezicht en het lichaam kunnen behandeld worden met de Indiba.
Zijn alle huidverstrakking of radiofrequentie apparaten hetzelfde?
Niet alle huidverstrakking apparaten zijn hetzelfde. De verschillende behandelingen en apparaten werken met verschillende methodes. Het apparaat dient FDA en CE goedgekeurd te zijn. Daarnaast is het fijne aan radiofrequentie dat er geen schade gemaakt wordt in de huid waardoor er ook geen hersteltijd aanwezig is. Wat betreft radiofrequentie is de Indiba Edna Pro Max het krachtigste en meest effectieve radiofrequentie apparaat op de huidige markt gezien het feit dat de energie op een constante diepte werkt van 448 kHz. Deze golflengte van de radiofrequentie is constant en werkt tot in de diepere huidlagen.
Is een kuur met de Indiba Edna Pro Max een vervanging voor injectables?
De behandelingen zijn een natuurlijke en veilige alternatief en dus een vervanging voor injectables. Er zijn geen chirurgische ingrepen of injecties nodig voor een verstrakte huid. Hierdoor is de radiofrequentie veilig en is er geen sprake van hersteltijd.