Advies nodig?

020-2903916

info@rbclinics.nl

Facelift zonder operatie

Een mini-facelift zonder operatie, naalden of narcose: het is mogelijk! Bij RB CLINICS is het mogelijk om hetzelfde effect te bereiken met een unieke radiofrequentie methode met de Indiba Edna Pro Max. Het krachtigste radiofrequentie apparaat. Bij de huidverstrakking behandelingen wordt gebruik gemaakt van radiofrequentie golven om huidveroudering in de diepste huidlagen te behandelen. Hierbij wordt er veel dieper in de huid behandeld vergeleken met andere collageen en huidverstrakkende behandelingen.
 • Huidverjonging gezicht en lichaam
 • Anti-aging
 • Rimpels verwijderen zonder injecties/naalden
 • Bodycontour verbeteren
 • Alternatief voor fillers

Alle zones op een rijtje

 • Voorhoofd
 • Oogleden
 • Wangen
 • Lippen + Mondhoeken
 • Onderkin + Kaaklijn
 • Bovenbenen
 • Nek
 • Decolleté
 • Handen
 • Boven armen
 • Armen tot aan elleboog
 • Benen tot aan enkels
 • Buik
 • Banana rolls + billen
 • Bovenrug
 • Onderrug
 • Heupen
 • Knieën

Radiofrequentie: Dé innovatieve & non-invasieve huidverjonging behandeling

Video bekijken
Tijdens het gratis consult bij ons in de kliniek bekijkt de behandelaar welke zones in het gezicht of lichaam versterkt moeten worden zodat er gepast behandeld kan worden. De behandeling is veilig en effectief met direct resultaat.

Bij de eerste tekenen van huidverslapping, bieden non-invasieve huidverstrakkingsbehandelingen zoals radiofrequentie de uitkomst! De behandeling wordt ingezet om de huid te verjongen maar werkt ook preventief om verdere veroudering of verslapping uit te stellen. Hierdoor is radiofrequentie de ideale methode voor op de lange termijn.
 • Huidverjonging gezicht en lichaam
 • Rimpels verwijderen zonder injecties/naalden
 • Huidverstrakking zonder operatie

Direct een stevigere huid

Tijdens de behandeling dringen de radiofrequentiegolven diep in de huidlagen waardoor het weefsel gestimuleerd wordt om extra collageen en elastine aan te maken. Als gevolg hiervan trekt de huid strak. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het vasthouden van een temperatuur van meer dan 46°C ervoor zorgt dat de eiwitten je lichaam stimuleren om nieuwe collageenvezels aan te maken. Het meest voorkomende eiwit in je lichaam is collageen en geeft de huid stevigheid. Naarmate we ouder worden, produceren onze cellen minder collageen waardoor er slappe huid en rimpels ontstaan.

Kies Indiba voor huidverjonging

Radiofrequentie met de Indiba Edna Pro Max kan zowel op het gezicht als het lichaam worden toegepast. Deze unieke methode werkt diep door omdat er met een continue kracht van 448 kHz wordt gewerkt. Na de behandeling zie je al direct verschil. In de loop van enkele maanden na de behandeling zal een nieuw collageen geproduceerd worden waardoor je steeds meer resultaat zult zien. Alle zones van top tot teen zijn mogelijk om te behandelen.

 • Rimpels verminderen zonder injecties, dus pijnloos
 • Verslapte huid verstrakken
 • Alternatief voor fillers
 • Geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar
 • Alle zones van top tot teen mogelijk

Resultaten huidverstrakking

Ervaringen

Na slechts één behandeling zag mommy influencer Sarah Liebregt al verschil. Ze is super blij dat ze de stap heeft gezet bij RB CLINICS! Ze voelt zich lekkerder en zekerder in haar vel.

Sarah Liebregts

Real Housewives of Amsterdam cast member Kimmylien is super tevreden over het resultaat van vet bevriezen. Zonder operatie of pijn is ze nu voorgoed af van haar laatste vetjes.

Kimmylien Nguyen

Kelly Breukers is begonnen met haar vet bevries traject doordat ze moeilijk af kon komen van wat overgebleven koppig buik- en onderkinvet na haar zwangerschap. Hierbij had ze wat extra hulp bij nodig. Met vet bevriezen krijgt ze de laatste vetrolletjes weg!

Kelly Breukers

Veelgestelde vragen huidverstrakking

Wat is huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max?
Huidverstrakking met behulp van de Indiba Edna Pro Max is een non-invasieve behandeling die gebruikmaakt van radiofrequentie-energie die de huid op een natuurlijke manier verstrakt, verstevigt en verjongt. De radiofrequentie verwarmt en laadt het huidweefsel op door een applicator over de huid te bewegen. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, wat op zijn beurt leidt tot een verbeterde en stevigere huidstructuur en vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Een radiofrequentie behandeling met de Indiba is een snelle, veilige en effectieve oplossing voor huidverstrakking met langdurig resultaat.
Is huidverstrakking gevaarlijk of pijnlijk met de Indiba Edna Pro Max?
Huidverstrakking met de Indiba is een totaal veilige en natuurlijke manier van huidverjonging. Het apparaat is FDA en CE goedgekeurd. De behandeling is non-invasief en er wordt geen schade gemaakt tijdens de behandeling. Hierdoor is de behandeling ook totaal pijnloos. De behandeling wordt juist als rustgevend ervaren. 
Werkt huidverstrakking met de Indiba Edna Pro Max echt?
De behandeling werkt echt en de resultaten spreken voor zich. Huidverjonging op basis van radiofrequentie is wetenschappelijk bewezen. Door radiofrequente straling wordt het bindweefsel in de diepere huidlagen aangepakt. Als reactie hierop trekt de huid strakker. De Indiba is het meest effectieve en krachtigste radiofrequentieapparaat op de huidige markt. 
Hoe onderscheidt de Indiba zich op het gebied van radiofrequentie?
De geavanceerde techniek met de Indiba Edna Pro Max is uniek omdat de radiofrequentie energie op een constante diepte werkt van 448 kHz. Doordat deze golflengte van de radiofrequentie constant is en tot in de diepere huidlagen werkt, bereik je de beste resultaten en onderscheidt de Indiba zich van alle andere bestaande radiofrequentie methodes. 
Ben ik een geschikte kandidaat voor huidverstrakking?
Iedereen die een strakkere en verjongde huid wilt, is een geschikte kandidaat voor huidverstrakking ongeacht welke huidtype je hebt. De behandeling kan op iedereen uitgevoerd worden zowel op het gezicht als het lichaam. Wil je af van rimpels in het gezicht, vermoeide ogen of bijvoorbeeld strakke bovenbenen of buik? Dat is allemaal mogelijk. De behandeling kan worden toegepast van top tot teen. Indien je twijfelt, kun je altijd eerst een gratis consult afspraak inplannen en je laten adviseren door een specialist.
Hoe gaat een behandeling in zijn werking?
De duur van de behandeling hangt af van welke zone je behandelt. Tijdens de behandeling wordt er eerst een crème aangebracht op het behandelgebied. Vervolgens gaat er een applicator in circulerende bewegingen over hetzelfde gebied. De behandeling voelt warm aan en heeft een rustgevende werking.
Wanneer is het resultaat zichtbaar?
Het resultaat van een huidverstrakking behandeling met de Indiba Edna Pro Max is vaak al meteen na afloop van de eerste behandeling te zien. Er is dan al direct versteviging van de huid zichtbaar. Voor een langdurig en het meest effectieve resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Er wordt een kuur van 6 behandelingen aangeraden voor het meest effectieve en langdurige resultaat. Tussen elke behandeling zit ongeveer 5-10 dagen tijd.
Is er een hersteltijd of bijwerkingen na de behandeling?
Er is geen hersteltijd of bijwerkingen na de behandeling. Je hoeft nergens rekening mee te houden omdat er geen schade in de huid wordt gemaakt.
Hoe zorg ik ervoor dat het resultaat blijvend is?
Door een gezonde leefstijl en de behandeling op tijd te herhalen, zal het resultaat blijvend zijn. Onderhoud is altijd nodig bij iedere soort huidverstrakking behandeling. Bij ieder persoon verschilt het wanneer je de behandeling moet herhalen. Het ligt onder andere aan je leeftijd en levensstijl. Nadat de laatste behandeling van de kuur erop zit, wacht je een aantal maanden af en kijk je zelf aan wanneer er weer een onderhoudsbehandeling nodig is. Dit is dan geen kuur uiteraard, maar slechts een onderhoudsbehandeling. 
Zijn de resultaten na de kuur permanent?
De resultaten na de kuur met de Indiba Edna Pro Max zijn langdurig, echter door het natuurlijke verouderingsproces kan de huid na verloop van tijd nieuwe tekenen van veroudering laten zien. 
Kan de behandeling cellulitis verminderen?
De behandeling kan zeker cellulitis verminderen doordat de huid verstrakt en verstevigd wordt door de radiofrequentie energie. 
Welke zones kunnen worden aangepakt met huidverstrakking?
Alle zones van top tot teen kunnen worden aangepakt! Alle gebieden op het gezicht en het lichaam kunnen behandeld worden met de Indiba.
Zijn alle huidverstrakking of radiofrequentie apparaten hetzelfde?
Niet alle huidverstrakking apparaten zijn hetzelfde. De verschillende behandelingen en apparaten werken met verschillende methodes. Het apparaat dient FDA en CE goedgekeurd te zijn. Daarnaast is het fijne aan radiofrequentie dat er geen schade gemaakt wordt in de huid waardoor er ook geen hersteltijd aanwezig is. Wat betreft radiofrequentie is de Indiba Edna Pro Max het krachtigste en meest effectieve radiofrequentie apparaat op de huidige markt gezien het feit dat de energie op een constante diepte werkt van 448 kHz. Deze golflengte van de radiofrequentie is constant en werkt tot in de diepere huidlagen.
Is een kuur met de Indiba Edna Pro Max een vervanging voor injectables?
De behandelingen zijn een natuurlijke en veilige alternatief en dus een vervanging voor injectables. Er zijn geen chirurgische ingrepen of injecties nodig voor een verstrakte huid. Hierdoor is de radiofrequentie veilig en is er geen sprake van hersteltijd. 

Gratis E-bookGezonde levensstijl en vet verminderen

Gezonde en lekkere recepten

Tips om meer te sporten

Waarom intermittent vasten je helpt af te vallen

De beste snacks om af te vallen

Informatie over eiwitten, vetten en koolhydraten

Vet bevriezen als hulpmiddel

Hoe je cryolipolyse combineert met een gezond dieet

Bedankt voor het aanmelden
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Blogs

Door vet te bevriezen, verwijder je permanent cellen die overtollig water in je lichaam vasthouden – waardoor we een strakkere huid krijgen dan ooit tevoren! Als dit klinkt als iets voor jou, bekijk dan zeker onze blogs voor meer informatie over hoe het werkt.
Ga naar alle blogs
Gratis consult
WhatsApp berichten
Klantenservice
Hulp nodig?