Advies nodig?

020-2903916

info@rbclinics.nl

Op welke manieren kun je afvallen?

Roksahr
Bijgewerkt op:

Cryolipolyse

Als sporten en gezond eten er niet voor zorgt dat er genoeg vet wordt verloren, kan cryolipolyse het antwoord zijn. Cryolipolyse is een ander woord voor vetbevriezing. Met vet bevriezen kunnen de laatste vervelende rolletjes vet worden verwijderd. Het is net liposuctie, maar dan zonder de naalden, hersteltijd en verdoving. Bij vetbevriezing wordt het vet sterk gekoeld, waardoor de vetcellen kristalliseren en afsterven. Het lichaam ruimt de gekristalliseerde en afgestorven vetcellen op een natuurlijke manier af. Na 3 tot 5 weken zullen de eerste resultaten zichtbaar zijn. Het vet zal zichtbaar afnemen. Het afvoeren van de vetcellen kan tot 3 maanden na de behandeling doorgaan en tot die tijd kan er dus sprake zijn van vet afname. Cryolipolyse is een behandeling waar velen zeer positief over zijn. Het is een pijnloze, snelle en effectieve behandeling die niet invasief is. Na de behandeling, die ongeveer 50 minuten duurt, kan weer gewoon verder worden gegaan met dagelijkse bezigheden. Om zo een behandeling te ondergaan is het belangrijk dat de cliënt een BMI van maximaal 32 heeft.

Calorietekort

Een calorietekort is de sleutel tot vetverlies. Om het idee van een calorietekort te visualiseren is het handig om het lichaam te zien als een machine, die energie gebruikt en verbruikt. Door een calorietekort verbrand je lichaam meer dan dat het binnenkrijgt. De twee belangrijkste elementen van een calorietekort zijn: het het nodige calorietekort berekenen en het bijhouden van de geconsumeerde calorieën. Een calorietekort is dus de situatie waarin meer calorieën worden verbrand dan binnenkomen. Zo kunnen 2000 calorieën per dag worden verbrand en 1500 calorieën geconsumeerd. Het tekort kan op twee manieren worden bereikt: minder eten of meer sporten.  

Intermittent fasting

Bij intermittent fasting gaat het niet om wat je eet, maar om wanneer je dit eet. Intermittent fasting betekent periodiek vasten. Hierbij wissel je periodes van eten af met periodes van vasten. Het vasten duurt dan tussen de 16 tot 24 uur en duurt altijd langer dan de periode van eten. Tijdens het vasten is eten uiteraard niet toegestaan en qua drinken mogen er alleen dranken worden geconsumeerd die geen calorieën bevatten, zoals water, koffie en thee.
Gratis consult
WhatsApp berichten
Klantenservice
Hulp nodig?