Advies nodig?

020-2903916

info@rbclinics.nl

Wat zijn de kosten van vet bevriezen?

Roksahr
Bijgewerkt op:
Bij vetcellen bevriezen worden er verschillende apparaten gebruikt. Het is dan van belang om goed onderzoek te doen wie welke kliniek je terecht komt en wat voor apparaat zij gebruiken. Er zijn veel vraagtekens bij vet bevriezen en daarom is het belangrijk om een duidelijk beeld te creëren bij al deze vragen. Hopelijk worden al je vragen hieronder dan zo goed mogelijk beantwoord.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Bij vet bevriezen ofwel cryolipolyse is een intake gesprek altijd erg belangrijk. Hier worden alle wensen doorgenomen om zo een optimaal beeld te krijgen wat de verwachtingen van een cliënt is en of ze wel realistisch zijn. Op de dag van de behandeling worden eerst speciale gel pads geplaatst die ervoor zorgen dat de huid beschermd blijven tegen de kou. Op deze pads worden de behandelkoppen geplaatst. Hierna kan de behandeling beginnen die 50 minuten duurt. In het begin kun je een zuigend en trekkend effect ervaren. Na 5 minuten voel je niks meer en kun je bijvoorbeeld TV kijken of een boek lezen. Ook achteraf horen er geen bijwerkingen te zijn. Wel kan de huid een beetje rood en blauw worden.

Hoelang duurt een vet bevriezen behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Het is hierbij ook mogelijk om twee zones tegelijk te laten behandelen voor een optimaal resultaat. Tijdens deze behandeling kan je doen wat je wilt omdat de behandeling op het begin na pijnloos is. De behandeling kan soms echter wat langer duren omdat er nog een intake gesprek vooraf de behandeling wordt gepland om de wensen en medische geschiedenis door te nemen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het is moeilijk te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn omdat dit voor iedereen anders is. Over het algemeen zijn mensen na drie behandelingen zeer tevreden en is het resultaat optimaal genoeg. Tijdens een intake gesprek worden alle wensen behandeld en op deze manier komt er een behandelpakket uit.

Zijn meerdere behandelingen op dezelfde dag mogelijk?

Om het proces te versnellen kan je ook meerdere behandeling op dezelfde dag plannen of zelfs met elkaar. Wanneer je meerdere behandelingen wilt laten plannen dan is het wel belangrijk dat je twee verschillende zones laat behandelen. Je kunt niet 1 zone op dezelfde dag 2 keer behandelen. Je lichaam heeft tijd en ruimte nodig om te herstellen en de vetcellen op te ruimen.

Wat zijn de kosten van vet bevriezen?

Wanneer je onder behandeling wilt gaan starten de kosten vanaf ongeveer 250,-. Tijdens het gratis intakegesprek worden alle wensen samengesteld tot een persoonlijk pakket. De prijzen kunnen hierdoor variëren en soms hoger uitvallen dan 250,-. Alle behandelingen worden samengesteld voor de mooiste prijs en daardoor ben je nooit teveel kwijt. Er geldt een eerlijke prijs kwaliteit verhouding.

RB Clinics

Wanneer je eraan zit te denken om cryolipolyse behandelingen te ondergaan dan is het belangrijk dat u goed onderzoek doet naar alle aanbieders. Voor het beste resultaat moet je namelijk naar een ervaren kliniek met hoogwaardige apparatuur. Het is vooral belangrijk om te weten van welke apparaten ze gebruik maken. Hier zit namelijk het grootste verschil in. Wanneer je bij RB Clinics een behandeling boekt weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Als je meer informatie wilt hebben kun je altijd een GRATIS consult aanvragen bij RB Clinics.
Gratis consult
WhatsApp berichten
Klantenservice
Hulp nodig?