Vetbevriezing – Cryolipolyse behandeling

Hier vindt u ons

Onderkin bevriezen

Onderkin bevriezen

Niet helemaal tevreden over die onderkin? Dan is er een hele snelle en pijnloze manier om van dat laatste beetje, hardnekkige vet af te komen, namelijk jouw onderkin bevriezen! Dit wordt ook wel een cryolipolyse behandeling genoemd waarbij jouw vet plaatselijk wordt bevroren en afgevoerd wordt door jouw lichaam. In ongeveer 4 behandelingen heb jij een mooi resultaat en nooit meer last van die onderkin. Door de bevriezing worden jouw bevroren vetcellen selectief bevroren waardoor het volume van jouw onderkin afneemt. Er is dus geen operatie nodig om jouw onderkin weg te krijgen, maar hoe werkt cryolipolyse nou precies? En is het ook voor jou weggelegd?

Een cryolipolyse behandeling gaat vrij makkelijk in zijn werk. Tijdens jouw eerste consult vraagt jouw behandelaar of je een korte, medische vragenlijst wilt invullen. Door het resultaat van deze vragenlijst en het gesprek tijdens het consult wordt een persoonlijk plan voor jou gemaakt zodat jouw onderkin op de meest effectieve manier weg gaat.

Nadat je dit behandelplan hebt besproken met jouw behandelaar kunnen ze aan de slag en kan jij jouw eerste behandeling in. Voor jouw onderkin duurt dit ongeveer 50 minuten. Omdat het verder geen operatie is en er geen verdoving wordt gebruikt, mag je gelijk weer jouw dagelijkse activiteiten oppakken en heb je verder geen hersteltijd, ideaal dus!

Vet bevriezen onderkin, de voordelen

Vet bevriezen onderkin, de voordelen
Er zitten heel wat voordelen verbonden aan het vet in je onderkin laten bevriezen. Ten eerste is het volledig pijnloos en hoef je, zoals eerder benoemd, geen herstelperiode en kan je gelijk weer al jouw werk oppakken. Daarnaast zorgt cryolipolyse ervoor dat je alleen plaatselijk het vet verwijdert. Andere delen hebben er dus geen last van. Het wordt ook wel als een liposuctie zonder de chirurgische ingreep beschreven. Het is een non-invasieve behandeling. Ook is het bevriezen van je onderkin een stuk goedkoper dan een liposuctie. Bij deze behandeling worden vetophopingen namelijk weggesneden.

Na de eerste cryolipolyse behandeling kan je al tot 22 procent aan onderhuids vetweefsel kwijtraken. En de behandelingen daarna kan dat zelfs oplopen tot een extra 30 of 40 procent. De eerste zichtbare veranderingen kan je zien na 3 tot 5 weken, maar het beste resultaat kan je zien na 3 maanden na de behandeling. Het is aan te raden om meerdere behandelingen te ondergaan zodat je het allerbeste resultaat krijgt.

N

#1 Vet verlies zonder operatie

N

Cryolipolyse van 7 zones

N

Vet bevriezen in Amsterdam (Cryolipolyse)

RB Clinics reviews

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 84 beoordelingen
js_loader

Peggy Meijer
1 review

review

Het eerste resultaat was al verbluffend. Ik merkte het na een aantal weken al aan mijn broeken. Echt super geweldig. Vandaag de 2e behandeling. Wederom een hartelijk en gastvrij ontvangst. Je wordt direct op je gemak gesteld. Ik vind deze clinic echt een aanrader.

Lisanne Koning
3 reviews

review

Voor de behandeling werd alles enorm rustig en professioneel uitgelegd. de behandeling was erg comfortabel en de kliniek heeft een mooie en clean uitstraling! zeker aan te raden

Amanda S
5 reviews

review

Super vriendelijk en professioneel personeel. Alles hygiënisch en nieuw. Behandeling ervaren als ontspannend en zie na 4 weken echt resultaat! Net dat beetje wat ik met sporten/gezond eten nooit kon bereiken. Ik kom zeker weer terug voor andere lichaamsdelen!

Gul Erkca
2 reviews

review

Ik ben enorm goed geholpen door rb clinics! Zeer professioneel en hygiënisch. Ook ben ik goed ingelicht over wat er gaat gebeuren en wat precies de bedoeling is van een behandeling. Zeer vakkundig! Je voelt je meteen op jouw gemak bij rb clinics! Wil nergens anders meer en het resultaat mag er zeker wel wezen!

Rianne
5 reviews

review

Vandaag eerste afspraak gehad. Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Personeel communiceert duidelijk over de procedure. Heel nieuwsgierig naar het resultaat. Heb er vertrouwen in!

Charise G
2 reviews

review

Al jaren heb ik mij gestoord aan mijn vetrollen onder de BH. Ik kon binnen 3 dagen al terecht en ben erg fijn geholpen. Ik begin het resultaat nu al te zien na 2 weken. Tijdens de behandelingen kwam ze ook een paar keer checken of alles goed met me ging. Top service. Ben erg tevreden👍🏻

Sandra Buijs
2 reviews

review

De kliniek in Amsterdam is super strak en mooi ingericht. Wat mij opviel is dat je topservice krijgt. Van de manier waarop ze je ontvangen tot de lekkere en gezonde snacks die ik kreeg tijdens de behandeling. Ze weten echt hoe ze jou in de watten moeten leggen. Ik kijk erg uit naar mijn tweede sessie in mei!

Michelle van Oosten
2 reviews

review

Inmiddels bijna twee weken geleden een behandeling gehad voor mijn onderbuik. Roksahr is heel vakkundig en legt alles duidelijk uit. De behandeling was pijnloos. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Mellat Arabaci
2 reviews

review

De intake pakken ze heel goed en fijn op. Super professioneel en rustgevend. Er wordt eerlijk advies gegeven en erg transparant over de kosten. Ben daarna meteen geholpen en de behandeling als erg fijn en inzichtvol ervaren.

Vet bevriezen voordelen

Resultaat van onderkin bevriezen

Het is lastig om jouw onderkin kwijt te raken door te sporten of door een gezond dieet aan te houden. Je hebt toch nog vaak dat laatste beetje vet dat blijft hangen en dit kan toch wel de nodige irritaties brengen. Zoals benoemd, heb je na 3 maanden tijd het allermooiste resultaat. Het is dan ook een zeer effectieve behandeling, daarnaast gaat dit ook nog eens op natuurlijke wijze. Wij adviseren graag over een persoonlijk behandelplan.

Je overtollige vet wordt na de behandeling op natuurlijke wijze afgevoerd. Je onderkin weghalen was nog nooit zo makkelijk. Je kunt zeer selectief vetcellen weg laten halen. De afgebroken vetcellen zullen binnen enkele weken verdwijnen. 

Dit is vaak na zo’n 3 behandelingen. Jouw lichaam zal na behandelingen nog tot 12 weken doorgaan met het afvoeren van het bevroren vet. Dit zorgt uiteindelijk voor een blijvend mooi resultaat.

Resultaat van onderkin bevriezen

Kosten vet bevriezen onderkin

Kosten vet bevriezen onderkin
Een cryolipolyse behandeling is een stuk goedkoper dan een liposuctie behandeling. Dit komt omdat er geen operatie, naalden of messen aan te pas komen. Jouw onderkin bevriezen is vaak goedkoper dan bijvoorbeeld je buik bevriezen of een ander groter lichamelijk gebied. Vaak is een intake plus een behandeling ongeveer 250,- Het ligt natuurlijk per bedrijf aan hoeveel jij betaalt voor de cryolipolyse behandelingen voor je onderkin. Deze factoren kunnen meespelen:

  • De plek die behandeld wordt. Zoals benoemd is een onderkin dus veel goedkoper dan dikke dijen of vetrolletjes op de buik.
  • De hoeveelheid die bevroren wordt. Dit zal bij een kin erg meevallen, omdat het sowieso een klein oppervlak heeft.
  • De kliniek zelf. Als je nou een hele grote en populaire kliniek kiest om je onderkin te laten bevriezen, kan je het verwachten dat deze duurder uitvallen dan de kleine, particuliere klinieken.
  • De expertise van de behandelaar die jouw cryolipolyse behandeling gaat uitvoeren. Wanneer iemand al jaren bezig is, valt deze duurder uit dan iemand die net begint.
  • De behandelkamer en de spullen die nodig zijn om jouw verdere behandeling te voltooien.

Omdat een cryolipolyse behandeling niet noodzakelijk is en om cosmetische redenen wordt uitgevoerd, moet je de behandeling zelf betalen en wordt deze niet vergoed. Wel kan je bepaalde vergoedingen van je verzekeraar krijgen die zijn bedoeld voor gewicht verliezen op een andere manier. Hiervoor moet je contact opnemen met jouw huisarts en zorgverzekeraar voor de verdere opties. Het is het echter zeker waard om te informeren wanneer je toch echt benieuwd bent naar de opties voor jou!

Je bent binnen enkele behandelingen een stuk slanker. Het is mogelijk om hiermee definitief van je vet af te komen. Een jongere uitstraling op een veilige manier door het bevriezen van de onderkin, wij helpen je graag!

Gratis consult inplannen

Neem contact op met RB Clinics

In onze kliniek in Amsterdam kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consultgesprek krijgen. Tijdens het consultgesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen en wij zullen die maar al te graag voor u beantwoorden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de behandeling. Daarnaast kunnen wij ook geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.