Vetbevriezing – Cryolipolyse behandeling

Hier vindt u ons

Vetbevriezing: het alternatief voor liposuctie

RB Clinics

Vetbevriezing: het alternatief voor liposuctie

Een vaak voorkomend probleem is dat er met gezond eten en sporten toch niet genoeg vet wordt verloren waar dat gewenst is.

Hier is vetbevriezing de oplossing voor. Met vetbevriezing kunnen plaatselijk vetcellen worden vernietigd. Deze worden daarna afgevoerd door het lichaam op een natuurlijke manier. Op de behandelde plek zal u dan afslanken. Deze vetcellen zijn nu permanent verwijderd.

Vetbevriezing: liposuctie maar dan zonder operatieve ingrepen

Bij liposuctie wordt er met behulp van een chirurgische techniek onderhuids vetweefsel verwijderd met een zuigcanule. Voor dit proces moet er een snee worden gemaakt. Via deze snee wordt de vetlaag vervolgens gevuld met een vloeistof die bestaat uit fysiologisch zout en een lokale verdoving. Voor de meeste liposuctie procedures geldt dat deze onder algehele narcose worden uitgevoerd. Daarnaast is er een hersteltijd van minimaal 4 weken. Na de ingreep kan de patiënt niet gelijk doorgaan met dagelijkse bezigheden en zijn er een aantal dagen nodig om bij te komen van de procedure. Bij vetbevriezing komt dit allemaal niet aan bod, maar het is wel net zo effectief. Daarnaast is vetbevriezing ook een goedkopere manier van vetverwijdering dan liposuctie.

N

Verlies vet in maar 50 minuten

N
Vries overtollig vet permanent weg
N
Zonder verdoving of operatie en pijnloos
N
Geen dieet of sporten voor nodig

Geen naalden, operatie, herstelperiode en narcose bij vetbevriezing

Het enige wat overeenkomt tussen vetbevriezing en liposuctie, is het feit dat er plaatselijk vet kan worden verwijderd. Bij vetbevriezing komen er geen naalden, geen operatie of narcose bij kijken, wat bij liposuctie wel zo is. De behandeling is zelfs pijnloos. Bij vetbevriezing wordt het vet gekoeld, waardoor het afsterft. Hierna voert het lichaam de vetcellen op een natuurlijke manier af, waardoor de behandelde plek afslankt. Deze vetcellen zijn nu permanent verwijderd en komen niet meer terug. Na vetbevriezing kan de patiënt gelijk door met dagelijkse bezigheden en er is geen sprake van een herstelperiode.

Gratis consult inplannen

Neem contact op met RB Clinics

In onze kliniek in Amsterdam kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consultgesprek krijgen. Tijdens het consultgesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen en wij zullen die maar al te graag voor u beantwoorden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de behandeling. Daarnaast kunnen wij ook geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.