Buikvet bevriezen

Buikvet bevriezen

Wil jij graag je buikvet weg hebben? Dan kan het best zijn dat buikvet bevriezen echt iets voor jou is! Op deze manier verwijder je je buikvet op een pijnloze, veilige en effectieve manier. Buikvet bevriezen wordt ook wel cryolipolyse genoemd. Tijdens deze behandeling wordt er plaatselijk vet bevroren waardoor de vetcellen afsterven en afgevoerd worden door jouw lichaam. Het is een manier om definitief wat af te vallen.

Cryolipolyse is geen operatie en je hebt dus geen hersteltijd. Na de behandeling kan je weer gemakkelijk jouw dagelijkse activiteiten oppakken. Maar hoe werkt een cryolipolyse behandeling nou precies?

Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt jouw vet blootgesteld aan extreme kou. Er wordt een natuurlijk proces in werking gezet wat de vetlaag dunner zal maken. Wanneer de vetcellen zijn bevroren, worden ze op een natuurlijke wijze afgevoerd en zie je een zichtbaar verschil van het vetverlies. Vaak moet je meerdere behandelingen ondergaan voordat je het verschil begint te zien. Deze behandelingen liggen vaak zo’n 8 tot 12 weken uit elkaar. Na 3 tot 5 weken ga je een verschil merken. Aan 2 tot 3 behandelingen heb je dus genoeg.

Doordat je lichaam vetcellen op natuurlijke wijze afvoert, zul je hier geen last van ervaren. Je bent snel en eenvoudig van de bevroren vetcellen af. Het is een geleidelijk proces dat het aantal vetcellen aanzienlijk verminderd. Na je behandeling ziet het er binnen enkele weken al een stuk beter uit!

Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics

Een zeer effectieve behandeling om buikvet te verminderen!

Wil je je buikvet bevriezen, dan worden de afgebroken vetcellen door het lichtaam afgevoerd. Het is een zeer effectieve behandeling voor onderhuidse vetcellen. Een groot voordeel is dat een coolsculpting behandeling ook nog eens pijnloos is. Binnen het behandelde gebied worden alleen vetcellen op natuurlijke wijze afgevoerd. Uiteraard is een gezonde leefstijl groot van groot belang om het resultaat te behouden. Je wilt immers geen slappe huid krijgen!

Door de niet invasieve behandeling worden vetcellen bevroren. Nadat we je vetcellen bevriezen worden deze door het lichaam afgevoerd. Hierdoor kom je sneller op een gezond gewicht. De cellen verminderen zonder dat je een behandeling zoals liposuctie nodig hebt. De methode werkt goed met een gezond dieet, het resultaat blijft dan langer zichtbaar. Afvallen gaat zo een stuk makkelijker, en je bent dus snel van je buikje af. Wij geven je graag persoonlijk advies!

Buikvet bevriezen kosten

Buikvet bevriezen kosten
Per cryolipolyse behandeling betaal je, afhankelijk van de behandelaar, 250,- tot 500,-. Wanneer je dus 2 tot 3 behandelingen nodig hebt, ben je minimaal 500,- en maximaal 1.500,- kwijt. Je moet het er dus zeker voor over hebben om jouw buikvet te bevriezen. Let er daarom goed op dat je tijdens het eerste consult met jouw behandelaar een totaalprijs afspreekt. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan en kan jij zonder zorgen de behandelingen ondergaan en genieten van het eindresultaat.

Er worden voor verschillende dingen kosten verrekend wanneer je een cryolipolyse behandeling ondergaat. Je moet hierbij denken aan de plek waar je behandeld wordt. Dat is in dit geval je buik. Wanneer je meer zones wilt behandelen, kost het je ook meer. Ook betaal je voor het aantal benodigde behandelingen en de expertise van de specialist waarbij je behandelingen ondergaat. Als laatste betaal je ook voor de behandelkamer en de benodigde materialen die er nodig zijn om jouw buikvet te bevriezen.

N

#1 Vet verlies zonder operatie

N

Cryolipolyse van 7 zones

N

Vet bevriezen in Amsterdam (Cryolipolyse)

RB Clinics reviews

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 87 beoordelingen
js_loader

Peggy Meijer
1 review

review

Het eerste resultaat was al verbluffend. Ik merkte het na een aantal weken al aan mijn broeken. Echt super geweldig. Vandaag de 2e behandeling. Wederom een hartelijk en gastvrij ontvangst. Je wordt direct op je gemak gesteld. Ik vind deze clinic echt een aanrader.

Lisanne Koning
3 reviews

review

Voor de behandeling werd alles enorm rustig en professioneel uitgelegd. de behandeling was erg comfortabel en de kliniek heeft een mooie en clean uitstraling! zeker aan te raden

Amanda S
5 reviews

review

Super vriendelijk en professioneel personeel. Alles hygiënisch en nieuw. Behandeling ervaren als ontspannend en zie na 4 weken echt resultaat! Net dat beetje wat ik met sporten/gezond eten nooit kon bereiken. Ik kom zeker weer terug voor andere lichaamsdelen!

Gul Erkca
2 reviews

review

Ik ben enorm goed geholpen door rb clinics! Zeer professioneel en hygiënisch. Ook ben ik goed ingelicht over wat er gaat gebeuren en wat precies de bedoeling is van een behandeling. Zeer vakkundig! Je voelt je meteen op jouw gemak bij rb clinics! Wil nergens anders meer en het resultaat mag er zeker wel wezen!

Rianne
5 reviews

review

Vandaag eerste afspraak gehad. Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Personeel communiceert duidelijk over de procedure. Heel nieuwsgierig naar het resultaat. Heb er vertrouwen in!

Charise G
2 reviews

review

Al jaren heb ik mij gestoord aan mijn vetrollen onder de BH. Ik kon binnen 3 dagen al terecht en ben erg fijn geholpen. Ik begin het resultaat nu al te zien na 2 weken. Tijdens de behandelingen kwam ze ook een paar keer checken of alles goed met me ging. Top service. Ben erg tevreden👍🏻

Sandra Buijs
2 reviews

review

De kliniek in Amsterdam is super strak en mooi ingericht. Wat mij opviel is dat je topservice krijgt. Van de manier waarop ze je ontvangen tot de lekkere en gezonde snacks die ik kreeg tijdens de behandeling. Ze weten echt hoe ze jou in de watten moeten leggen. Ik kijk erg uit naar mijn tweede sessie in mei!

Michelle van Oosten
2 reviews

review

Inmiddels bijna twee weken geleden een behandeling gehad voor mijn onderbuik. Roksahr is heel vakkundig en legt alles duidelijk uit. De behandeling was pijnloos. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Mellat Arabaci
2 reviews

review

De intake pakken ze heel goed en fijn op. Super professioneel en rustgevend. Er wordt eerlijk advies gegeven en erg transparant over de kosten. Ben daarna meteen geholpen en de behandeling als erg fijn en inzichtvol ervaren.

Vet bevriezen voordelen

GRATIS E-book: Gezonde levensstijl en vet verminderen

N

Gezonde en lekkere recepten

N

Tips om meer te sporten

N

Waarom intermittent vasten je helpt af te vallen

N

De beste snacks om af te vallen

N

Informatie over eiwitten, vetten en koolhydraten

N

Vet bevriezen als hulpmiddel

N

Hoe je cryolipolyse combineert met een gezond dieet

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
GRATIS E-book: Gezonde levensstijl en vet verminderen

Buikvet bevriezen ervaringen

De ervaringen van buikvet bevriezen zijn over het algemeen zeer positief. Als vet namelijk verwijderd is, komt het ook nooit meer terug. Vet bevriezen is permanent. Dit zien veel mensen als een erg groot voordeel. Naast dat je jouw buikvet kan bevriezen en een mooi resultaat ervoor terugkrijgt, is het wel belangrijk dat je gezond blijft eten en blijft bewegen. Zo houd je jouw buik mooi in vorm en hoef je je geen zorgen te maken over vet dat voorkomt op andere plaatsen. Wanneer je voor een cryolipolyse behandeling kiest en je daarnaast een gezonde levensstijl aanhoudt, zorg je voor een mooi resultaat. Voor iedereen die toch heel graag die laatste vetrolletjes kwijt wilt, is cryolipolyse een perfecte optie! Na de behandeling bespreek je samen met jouw behandelaar wat je kan doen om het resultaat zo mooi mogelijk te houden. Hij of zij kan jou precies vertellen wat goede keuzes en slechte keuzes zijn.

Middels een snelle afkoeling zorgen wij voor blijvend resultaat. Wij zullen vetcellen laten verdwijnen, echter is gezonde voeding belangrijk om het gewenste resultaat te behouden. In de meeste gevallen heeft u meerdere behahandelingen nodig. Wij kunnen overigens ook andere gebieden behandelen, zoals de onderkin, benen of billen.

Wat goed is om te weten is dat wanneer jij een lager BMI hebt dan 32 dat je in aanmerking komt voor een behandeling voor het buikvet bevriezen. Wanneer jouw BMI hoger is dan 32, kan je helaas geen behandeling ondergaan vanwege gezondheidsredenen. Wanneer dit het geval is, moet je dusdanig zelf af proberen te vallen om in aanmerking te komen.

Buikvet bevriezen ervaringen

Voordelen van vet bevriezen

Resultaten van de cryolipolyse

Er zijn al een aantal voordelen genoemd van cryolipolyse, maar hier lees je ze allemaal nog even op een rijtje. Het zijn er namelijk behoorlijk wat!

Ten eerste is het resultaat al vrij snel zichtbaar. Je ziet het resultaat al na 3 tot 5 weken. Daarnaast is je vet definitief weg en loop je geen risico dat er op dezelfde plek weer vetophoping komt. Ook is de behandeling goed te doen. Je voelt geen pijn en ze werken niet met verdovingen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over een eventuele hersteltijd en kan jij direct weer bezig met jouw dagelijkse activiteiten.

Heb jij nou nog wat twijfels over buikvet bevriezen dan kan je hier lezen waarom je het gewoon een keertje moet proberen. Ten eerste past buikvet bevriezen erg goed bij een gezonde levensstijl. Je kunt nog zo veel bewegen en zo gezond eten, maar een laatste randje vet wegwerken is soms nog wel lastig. Een cryolipolyse behandeling kan jou helpen om dat laatste beetje weg te halen. Dat geeft wel een hele hoop motivatie om er toch even naar te informeren, toch?!

Gratis consult inplannen

Neem contact op met RB Clinics

In onze kliniek in Amsterdam kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consultgesprek krijgen. Tijdens het consultgesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen en wij zullen die maar al te graag voor u beantwoorden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de behandeling. Daarnaast kunnen wij ook geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.