Vetbevriezing – Cryolipolyse behandeling

Hier vindt u ons

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse is het plaatselijk bevriezen van vet zodat je de laatste rolletjes vet weg krijgt. Deze behandelingen zijn volledig veilig en pijnloos en geven een mooi resultaat. Je kunt een cryolipolyse behandeling op verschillende lichamelijke plekken toepassen. Denk bijvoorbeeld aan die laatste vetrol op jouw buik of de kleine onderkin die je maar niet weg krijgt. Cryolipolyse is geen operatie en heeft daarom niet te maken met een hersteltijd. Je merkt bijna niet eens dat je behandeling hebt gehad.

Wetenschappers van het Massachusetts General Hospital hebben ontdekt dat vet aangetast kan worden door kou. Tijdens cryolipolyse wordt dit dus ook exact gedaan. Je vet wordt bevroren waar naar jouw lichaam het weer op een natuurlijke wijze afvoert. De vetcellen verdwijnen op deze manier permanent uit jouw lichaam. Dit is een groot voordeel wanneer je wel vaker last hebt van plaatselijke vetvorming. Maar hoe ziet een cryolipolyse behandeling er nou eigenlijk precies uit? En wat zijn de ervaringen met vet bevriezen?

Cryolipolyse
Cryolipolyse
Cryolipolyse
Cryolipolyse

Cryolipolyse behandeling

Cryolipolyse behandeling

Jouw weg naar een cryolipolyse behandeling begint met een consult. Er wordt, met behulp van jouw antwoorden op een medische vragenlijst en jouw wensen een persoonlijk behandelplan opgesteld die jou goed gaat helpen met de plaatselijke bevriezing van jouw vetcellen. Deze bevriezing gebeurt tussen de opperhuid en de spieren. Je vermeld tijdens jouw consult ook waar jij de bevriezing wilt hebben en welke vetjes jij het liefste weg wilt hebben. Je kunt namelijk op meerdere plekken van jouw lichaam een cryolipolyse behandeling laten doen.

Bij jouw eerste echte behandeling wordt er eerst op de huid gemarkeerd op welk gedeelte van jouw lichaam de bevriezing moet plaatsvinden. Dit gebeurt met een speciale huidstift. Hierna wordt er een applicator op de plekken gebracht die door een sterk vacuüm de cryolipolyse in werking zet. De huid, inclusief de onderhuidse vetlaag wordt door de sterke zuigkracht in het vacuüm gezogen.

N

#1 Vet verlies zonder operatie

N

Cryolipolyse van 7 zones

N

Vet bevriezen in Amsterdam (Cryolipolyse)

Door de applicator 50 minuten op dezelfde plek te houden, daalt de temperatuur tot -11 graden waardoor de vetcellen een temperatuur bereiken van zo’n -9 tot -11 graden. Nadat de 50 minuten voorbij zijn, wordt de applicator van je huid gehaald en je huid 2 minuten intensief gemasseerd om de gekristalliseerde vetcellen los te krijgen. Het kan zijn dat jouw huid een rode kleur aan neemt, maar deze zal na 30 minuten vanzelf verdwijnen.

Na de behandeling komt het natuurlijke proces in zijn werking. In die 50 minuten dat de applicator op jouw huid heeft gestaan, zijn de vetcellen bevroren en afgestorven. Door een natuurlijk proces in jouw lichaam, worden deze dode vetcellen afgevoerd tot 12 weken na je behandeling. Dit proces heet apoptose. Deze vetcellen zullen nooit meer terugkeren waardoor je geen last meer zal hebben van vetvorming op die plek.

Na 12 weken krijg je het mooiste en meest optimale resultaat te zien. Tot 12 weken na de behandeling wordt het afgestorven vet nog afgevoerd waardoor je over tijd een nog beter resultaat kan gaat waarnemen. Doordat dit proces niet erg snel gaat, heeft jouw lichaam ook tijd om te wennen en mee te bewegen met jouw huid.

Als laatste moet je natuurlijk wennen aan jouw nieuwe lichaam. Op een nacontrole van de behandelaar van de cryolipolyse behandeling worden er foto’s gemaakt. Zo kan jij perfect zien hoe je bent veranderd. Je bespreekt samen met jouw behandelaar het resultaat en je bent klaar!

RB Clinics reviews

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 84 beoordelingen
js_loader

Peggy Meijer
1 review

review

Het eerste resultaat was al verbluffend. Ik merkte het na een aantal weken al aan mijn broeken. Echt super geweldig. Vandaag de 2e behandeling. Wederom een hartelijk en gastvrij ontvangst. Je wordt direct op je gemak gesteld. Ik vind deze clinic echt een aanrader.

Lisanne Koning
3 reviews

review

Voor de behandeling werd alles enorm rustig en professioneel uitgelegd. de behandeling was erg comfortabel en de kliniek heeft een mooie en clean uitstraling! zeker aan te raden

Amanda S
5 reviews

review

Super vriendelijk en professioneel personeel. Alles hygiënisch en nieuw. Behandeling ervaren als ontspannend en zie na 4 weken echt resultaat! Net dat beetje wat ik met sporten/gezond eten nooit kon bereiken. Ik kom zeker weer terug voor andere lichaamsdelen!

Gul Erkca
2 reviews

review

Ik ben enorm goed geholpen door rb clinics! Zeer professioneel en hygiënisch. Ook ben ik goed ingelicht over wat er gaat gebeuren en wat precies de bedoeling is van een behandeling. Zeer vakkundig! Je voelt je meteen op jouw gemak bij rb clinics! Wil nergens anders meer en het resultaat mag er zeker wel wezen!

Rianne
5 reviews

review

Vandaag eerste afspraak gehad. Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Personeel communiceert duidelijk over de procedure. Heel nieuwsgierig naar het resultaat. Heb er vertrouwen in!

Charise G
2 reviews

review

Al jaren heb ik mij gestoord aan mijn vetrollen onder de BH. Ik kon binnen 3 dagen al terecht en ben erg fijn geholpen. Ik begin het resultaat nu al te zien na 2 weken. Tijdens de behandelingen kwam ze ook een paar keer checken of alles goed met me ging. Top service. Ben erg tevreden👍🏻

Sandra Buijs
2 reviews

review

De kliniek in Amsterdam is super strak en mooi ingericht. Wat mij opviel is dat je topservice krijgt. Van de manier waarop ze je ontvangen tot de lekkere en gezonde snacks die ik kreeg tijdens de behandeling. Ze weten echt hoe ze jou in de watten moeten leggen. Ik kijk erg uit naar mijn tweede sessie in mei!

Michelle van Oosten
2 reviews

review

Inmiddels bijna twee weken geleden een behandeling gehad voor mijn onderbuik. Roksahr is heel vakkundig en legt alles duidelijk uit. De behandeling was pijnloos. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Mellat Arabaci
2 reviews

review

De intake pakken ze heel goed en fijn op. Super professioneel en rustgevend. Er wordt eerlijk advies gegeven en erg transparant over de kosten. Ben daarna meteen geholpen en de behandeling als erg fijn en inzichtvol ervaren.

Vet bevriezen voordelen

Cryolipolyse ervaring

Een cryolipolyse behandeling kan je op veel verschillende plekken laten doen op jouw lichaam. Denk bijvoorbeeld aan jouw buik, onderkin, love handles en dijbenen. De ervaringen zijn vaak erg positief, maar verschillen per lichaamsdeel natuurlijk wel erg. Vaak vinden mensen de eerste aanraking met de koude temperatuur wel wat onwennig, maar na ongeveer 5 minuten begint dit gevoel weg te vagen en kan jij weer gewoon genieten van een boekje of een film. Dit kun je namelijk ook gewoon meenemen naar jouw behandeling! Een cryolipolyse behandeling ondergaan is naast de soms wat onwennige kou, pijnloos en verloopt snel. Dit is dus een goede optie wanneer je snel dat overtollige vetrolletje wilt kwijtraken.
Cryolipolyse ervaring

Cryolipolyse in Amsterdam

Cryolipolyse in Amsterdam
In Amsterdam zijn er genoeg bedrijven die cryolipolyse behandelingen aanbieden. Hierbij is het van belang om te onderzoeken met welk apparaat zij werken. Het cryolipolyse apparaat moet veilig en van hoogwaardige kwaliteit zijn zodat je effectieve resultaten kunt behalen. Daarnaast is het belangrijk om gewoon af te gaan op jouw gevoel waar jij je het meest comfortabel en welkom voelt. De kliniek zou jouw gezondheid en veiligheid om nummer 1 moeten zetten. Het best kun je vet bevriezen bij een kliniek die hierin gespecialiseerd is.

Gratis consult inplannen

Neem contact op met RB Clinics

In onze kliniek in Amsterdam kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consultgesprek krijgen. Tijdens het consultgesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen en wij zullen die maar al te graag voor u beantwoorden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de behandeling. Daarnaast kunnen wij ook geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.