Kosten vet bevriezen

Kosten vet bevriezen

Vooraf een vet bevries behandeling kom je eerst voor een consult. Dit consult is gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult worden onder andere je wensen besproken en een behandelplan opgesteld met de bijbehorende kosten. Het precieze kostenplaatje hangt van een aantal factoren af. Hiervoor kom je voor een gratis consult bij RB Clinics in Amsterdam.

De factoren die meetellen zijn bijvoorbeeld welke zone behandeld moet worden, aantal benodigde behandelingen en natuurlijk jouw situatie en gezondheid. Wij kijken ook naar wat mogelijk is en welke resultaten jij wilt bereiken. De kosten verschillen dus per persoon. Tijdens het consult zal je hierover geïnformeerd worden.

  • De kosten voor een behandeling met 1 plaatsing/behandelkop bedraagt vanaf 250,-
  • De kosten voor een behandeling met 2 plaatsingen/behandelkoppen bedraagt 500,-
Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics
Voor Na RB Clinics

Hoogwaardige en veilige apparatuur

Plaatselijk vet definitief verwijderen kan met vetbevriezing
Na een jaar lang onderzoek door RB Clinics is gebleken dat de Clatuu Alpha de beste en meest geavanceerde cryolipolyse apparaat op de huidige markt is. RB Clinics biedt haar klanten kwaliteit en veiligheid. Deze waarden staan bij ons hoog in het vaandel. Het apparaat is FDA en CE goedgekeurd en medisch verantwoord waardoor de behandeling uiterst veilig is. Regelmatig wordt het apparaat ook gecontroleerd en getest door verschillende gecertificeerde instellingen.
N

#1 Vet verlies zonder operatie

N

Cryolipolyse van 7 zones

N

Vet bevriezen in Amsterdam (Cryolipolyse)

RB Clinics reviews

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 87 beoordelingen
js_loader

Peggy Meijer
1 review

review

Het eerste resultaat was al verbluffend. Ik merkte het na een aantal weken al aan mijn broeken. Echt super geweldig. Vandaag de 2e behandeling. Wederom een hartelijk en gastvrij ontvangst. Je wordt direct op je gemak gesteld. Ik vind deze clinic echt een aanrader.

Lisanne Koning
3 reviews

review

Voor de behandeling werd alles enorm rustig en professioneel uitgelegd. de behandeling was erg comfortabel en de kliniek heeft een mooie en clean uitstraling! zeker aan te raden

Amanda S
5 reviews

review

Super vriendelijk en professioneel personeel. Alles hygiënisch en nieuw. Behandeling ervaren als ontspannend en zie na 4 weken echt resultaat! Net dat beetje wat ik met sporten/gezond eten nooit kon bereiken. Ik kom zeker weer terug voor andere lichaamsdelen!

Gul Erkca
2 reviews

review

Ik ben enorm goed geholpen door rb clinics! Zeer professioneel en hygiënisch. Ook ben ik goed ingelicht over wat er gaat gebeuren en wat precies de bedoeling is van een behandeling. Zeer vakkundig! Je voelt je meteen op jouw gemak bij rb clinics! Wil nergens anders meer en het resultaat mag er zeker wel wezen!

Rianne
5 reviews

review

Vandaag eerste afspraak gehad. Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Personeel communiceert duidelijk over de procedure. Heel nieuwsgierig naar het resultaat. Heb er vertrouwen in!

Charise G
2 reviews

review

Al jaren heb ik mij gestoord aan mijn vetrollen onder de BH. Ik kon binnen 3 dagen al terecht en ben erg fijn geholpen. Ik begin het resultaat nu al te zien na 2 weken. Tijdens de behandelingen kwam ze ook een paar keer checken of alles goed met me ging. Top service. Ben erg tevreden👍🏻

Sandra Buijs
2 reviews

review

De kliniek in Amsterdam is super strak en mooi ingericht. Wat mij opviel is dat je topservice krijgt. Van de manier waarop ze je ontvangen tot de lekkere en gezonde snacks die ik kreeg tijdens de behandeling. Ze weten echt hoe ze jou in de watten moeten leggen. Ik kijk erg uit naar mijn tweede sessie in mei!

Michelle van Oosten
2 reviews

review

Inmiddels bijna twee weken geleden een behandeling gehad voor mijn onderbuik. Roksahr is heel vakkundig en legt alles duidelijk uit. De behandeling was pijnloos. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Mellat Arabaci
2 reviews

review

De intake pakken ze heel goed en fijn op. Super professioneel en rustgevend. Er wordt eerlijk advies gegeven en erg transparant over de kosten. Ben daarna meteen geholpen en de behandeling als erg fijn en inzichtvol ervaren.

Vet bevriezen voordelen

GRATIS E-book: Gezonde levensstijl en vet verminderen

N

Gezonde en lekkere recepten

N

Tips om meer te sporten

N

Waarom intermittent vasten je helpt af te vallen

N

De beste snacks om af te vallen

N

Informatie over eiwitten, vetten en koolhydraten

N

Vet bevriezen als hulpmiddel

N

Hoe je cryolipolyse combineert met een gezond dieet

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
GRATIS E-book: Gezonde levensstijl en vet verminderen

Waarom RB Clinics?

Unieke 360° koelingstechnologie

RB Clinics werkt met de Clatuu Alpha waarvan de behandelkoppen een unieke 360° koelingstechnologie bevatten. Tijdens een behandeling wordt de huid beschermd met een gelpad. Vervolgens wordt er op het afgetekende gebied een op het lichaam afgestemde behandelkop op de huid geplaatst. De huid wordt in de behandelkop gezogen. Op deze manier worden alle vetcellen meegenomen.

Door de 360° koeling in de kop wordt elke vetcel gelijkmatig en even diep gekoeld tot -9°C. Hierdoor worden de vetcellen op een effectieve manier aangepakt en haal je het maximale resultaat eruit.

Unieke 360° koelingstechnologie

Permanent resultaat

Resultaten van de cryolipolyse

De vetcellen die bevroren zijn en afsterven worden op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Deze vetcellen komen nooit meer terug. Het resultaat is permanent waardoor je er levenslang van kan genieten.

Pijnloos en geen hersteltijd

De behandeling is pijnloos. Er komen geen naalden bij kijken en er is geen operatie nodig zoals bij een liposuctie. Na de behandeling kun je gerust weer je dagelijkse bezigheden oppakken aangezien er geen hersteltijd is.

Persoonlijke aandacht

Bij RB Clinics staat persoonlijke aandacht centraal. Wij zijn ons ervan bewust dat elk individu anders is en verschillende wensen heeft. Het draait om jou en jouw algehele gezondheid. Het is voor ons van belang om te weten hoe u leeft, wat u dagelijks eet en hoe vaak u beweegt. Wij zijn van mening dat ieder persoon de beste versie van zichzelf verdient te zijn.

Gratis consult inplannen

Neem contact op met RB Clinics

In onze kliniek in Amsterdam kunt u altijd een gratis en vrijblijvend consultgesprek krijgen. Tijdens het consultgesprek kunt u al uw vragen aan ons stellen en wij zullen die maar al te graag voor u beantwoorden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de behandeling. Daarnaast kunnen wij ook geheel vrijblijvend een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.